Home

Forumas

Žinutės: 178
Nuotraukos: 363
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-08-12

Re: INTERNATIONAL RALLY«BELARUS HOME SPIRIT» 2017
Виктор Брест » 20 янв 2017, 19:52

Так как территория аквапарка не может вместить
всех желающих, сегодня принято решение о переносе места проведения
фестиваля. Выбрали и сегодня утвердили аэропорт Минск 1. Можно занимать
всю территорию, кроме ВППи ближе 25 метров до ВПП. Чтобы
компенсировать отсутствие аквапарка, будет существенно увеличена
культурно-развлекательная программа.

Re: INTERNATIONAL RALLY«BELARUS HOME SPIRIT» 2017
Виктор Брест » 25 янв 2017, 11:35

Схема расстановки:

Схема парковки: Становится можно двориком, 4-6 автодомов.

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Labai tikiuosi  neskraidys niekas, nes butu negerai...

ir kaip tada elgtis su tais viešbučiais? Autobusai bent bus kaip buvo planuota? Nes mano kemperiai visi abu ;)   jau rezervuoti, like žmogai viešbučius užsakė akvaparko.
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Robertas.M parašė:

ir kaip tada elgtis su tais viešbučiais? Autobusai bent bus kaip buvo planuota? Nes mano kemperiai visi abu ;)   jau rezervuoti, like žmogai viešbučius užsakė akvaparko.
Rytoj Robertai informuosiu , dabar jau velu skambinti Vladimirui ar Tau imest i PM jo numeri ?? Lektuvai neskraidys nes ten skaitosi rezervinis oro uostas , leidziasi tik labai retai kurie i remonta atskrenda i Minsko avia remonto gamykla, bet tom dienom skrydziai bus uzdaryt. Autobusai vezios i  Aqvaparka
O musu Klubo sarasuose  jau uzsiregistravo 37 ekipazai 120 zmoniu 
Kiek baltarusiai rašo, kad aerouostas yra uždarytas, yra likusi tik remonto gamykla, į kuria kartais atskrenda remontuotis :). O dėl autobusų, tai nelabai supratau, lygtais vežios, bet reikėtų su organizatoriais pasitikslinti...
J.J
Robertas.M parašė:
Viktoras.J parašė:
https://www.google.com/maps/@53.8671713,27.5329133,1844m/data=!3m1!1e3
itariu bus ce.......
o iš kur ta informacija? kai kurie viešbuti prie akvaparko įma, tai kiek keblu bus net jei ir autobusai važinės. 
seip tai Minske  ir metro yra... ir labai nebrangus...
J.J
Robertas.M parašė:

pas mane DVI vietos  bus laisvos.....:)..................:ratu:
Viktoras.J parašė:
Robertas.M parašė:

pas mane DVI vietos  bus laisvos.....:)..................:ratu:
Rezervuoju !
Bet reiks Robertai filme dalyvauti. Mes tikimes is Viktoro filmo apie Baltarusija is pirmu lupu , kaip sakant.
Valius.V parašė:
Robertas.M parašė:

Rytoj Robertai informuosiu , dabar jau velu skambinti Vladimirui ar Tau imest i PM jo numeri ?? Lektuvai neskraidys nes ten skaitosi rezervinis oro uostas , leidziasi tik labai retai kurie i remonta atskrenda i Minsko avia remonto gamykla, bet tom dienom skrydziai bus uzdaryt. Autobusai vezios i  Aqvaparka
O musu Klubo sarasuose  jau uzsiregistravo 37 ekipazai 120 zmoniu 
Kalbėdamas su baltarusiais užsimink , kad jau jei oro uoste tai labai tikimes skraidančiu atrakcijų, malūnsparnio pernykščio kaip minimum :B, tegul galvoje.... o gal bus lengviau apsispręsti baltarusiams ką paruošti.