Parašyta: 2017-02-04 10:20:13
Robertai, Tu nekelk tiek tu reikalavimu. Jie ir taip mane nustebino. Net ginekologine greitaja turejo. Nesu mates. Arba kokia valdzios zmona labai nescia buvo, arba tas renginys baisiai pasileides buvo. Na kam daugiau tie ginekologai?
Parašyta: 2017-02-04 10:30:36
Parašyta: 2017-02-04 10:31:02
Žinutės: 2828
Prisijungė: 2012-10-03
Marijus.K parašė:
Robertai, Tu nekelk tiek tu reikalavimu. Jie ir taip mane nustebino. Net ginekologine greitaja turejo. Nesu mates. Arba kokia valdzios zmona labai nescia buvo, arba tas renginys baisiai pasileides buvo. Na kam daugiau tie ginekologai?
Jie nežinojo kokiu čia privažiuos iš Europos, pagal tai ką rašo spauda, gali pagalvoti , kad Europoje Sodomo ir Gomora vientisa, tai ir apsidraudė

, na mūsų "delpi" koki pavarčius tai irgi iš karto už sienos vientisas savartynas ir meškos jame rausiasi , Giminėms kol išaiškinom, kad ten viskas kiek kitaip, pavargom. Nes važiuoti kaip ir norėjo , bet labai bijojo, buvo šventai įsitikinę kad ir wc baltarusiai neturi, teks su vaikais į krūmus vaikščioti, o ten meškos....
Parašyta: 2017-02-04 10:58:04
Parašyta: 2017-02-04 11:02:26
Robertas.M parašė:
Marijus.K parašė:
Jie nežinojo kokiu čia privažiuos iš Europos, pagal tai ką rašo spauda, gali pagalvoti , kad Europoje Sodomo ir Gomora vientisa, tai ir apsidraudė
, na mūsų 'delpi' koki pavarčius tai irgi iš karto už sienos vientisas savartynas ir meškos jame rausiasi , Giminėms kol išaiškinom, kad ten viskas kiek kitaip, pavargom. Nes važiuoti kaip ir norėjo , bet labai bijojo, buvo šventai įsitikinę kad ir wc baltarusiai neturi, teks su vaikais į krūmus vaikščioti, o ten meškos....
Robertai, gal galesi kai grysi ir man isaiskinti ir papasakoti. Turbut turi itagos savybiu. Nes as ir siandien dar bijau ten vaziuoti. Tik butinai nuotrauku pridaryk kas ten renkasi. Ar ne kokios meskos. Ir su kuo atvaziuoja. Ar vadas neissirenka sau patikusios zmonos
Parašyta: 2017-02-04 11:19:45
Žinutės: 2828
Prisijungė: 2012-10-03
Marijus.K parašė:
Robertas.M parašė:
Marijus.K parašė:
, na mūsų 'delpi' koki pavarčius tai irgi iš karto už sienos vientisas savartynas ir meškos jame rausiasi , Giminėms kol išaiškinom, kad ten viskas kiek kitaip, pavargom. Nes važiuoti kaip ir norėjo , bet labai bijojo, buvo šventai įsitikinę kad ir wc baltarusiai neturi, teks su vaikais į krūmus vaikščioti, o ten meškos....
Robertai, gal galesi kai grysi ir man isaiskinti ir papasakoti. Turbut turi itagos savybiu. Nes as ir siandien dar bijau ten vaziuoti. Tik butinai nuotrauku pridaryk kas ten renkasi. Ar ne kokios meskos. Ir su kuo atvaziuoja. Ar vadas neissirenka sau patikusios zmonos
Tavo baimės mums žinomos, neturi kito kelio su jomis kovoti , kaip važiuoti pas baltarusus paprastesniu kemperiu, kurio nebutu gaila

Parašyta: 2017-02-04 11:55:10
Neturiu tokio kemperio siuo metu. Girdejau gandu kad baltarusiai uzsisake nemazai vienetu Morelo. Tai vat paziurek, gal bus. Tada ir as vaziuosiu
Parašyta: 2017-02-04 13:52:51
Žinutės: 284
Prisijungė: 2014-02-06
Kad ir pas mus tas pat. Kiek pagauna girtų o kiek dar nepagavo . O po to ir ministrais dar nori būti. Taip , kad nieko naujo.
Paskutinis pakeitimas: 2017-02-04 15:09:54
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Marijus.K parašė:
Bet reiks Robertai filme dalyvauti. Mes tikimes is Viktoro filmo apie Baltarusija is pirmu lupu , kaip sakant.

O Viktoras vis kaip dingsta anksciau laiko is susitikimu , tai su Roberto giminemis teps slides ir dar kai nelojalus BY istatymams, turesi Robertai ieskoti ju KPZ Minske
Parašyta: 2017-02-04 15:02:20
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Viktoras.J parašė:
CE visiems bijantiems Baltarusiu
https://www.youtube.com/watch?v=SO2TTlFC-FM
Tai ne Baltarusija, prasau neskleisti ereziju, tai RF , tokiu ir pas mus galima prigaudyti kadru aisku pagal saiu mastabus maziau, bet kaip sako :
ir tarp cigonu vagiu pasitaiko