Home

Forumas

Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-30
Sveiki

Šiaip gal durnas klausimas... o į Baltarusiją savo augintinius kas nors vežatės?
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Prisijungė: 2015-08-08
Gal gali kas man patarti? Kemperis yra registruotas įmonės vardu. Ar užtenka nuomos sutarties man kaip darbuotojai lietuvių kalba? Ar nebus problemų ant sienos su Baltasusija? 
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Man panašus klausimas rupi, skolinu draugams sena kemperi kelionei į Baltarusiją, ko reikia , kad niekas nesikabinėtų?
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Jurga.K parašė:

Gal gali kas man patarti? Kemperis yra registruotas įmonės vardu. Ar užtenka nuomos sutarties man kaip darbuotojai lietuvių kalba? Ar nebus problemų ant sienos su Baltasusija? 
As lengvajam auomobiliui turiu pasidares savo imones igaliojima , mazdaug kaip seno pavyzdzio vairuotojo pazymejimas, toki dokumenta vienoje jo pusej  trimis kalbomis angliskai , rusiskai ir lietuviskai parasyta: Igaliojimas isdavimo data, galioja  nuo tada iki tada,  anspaudas , vadovo parasas, kitoje puseje parasyta: sis igaliojimas suteikia imones darbuotojui ar jo turetojui valdyti, atstovauti visose institucijose  vaziuoti i visas uzsienio valstybes ir t t ..... laminuotas . Baltarusiai niekada neklause manes , jie nereikalauja igaliojimo jau seniai. Tik norejau pasakyti jog lietuviu kalba nuomos sutartis tai tik VMI reikalinga butu arba jei tikrai nuomojate - tai Jums  
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Prisijungė: 2015-08-08
Ačiū labai už mintį. Reikės pasidaryti tokį įgaliojimą.
Žinutės: 432
Nuotraukos: 1596
Prisijungė: 2012-10-06
Vizas gavome per 15 min. Jurijaus šeimai taip pat, be jokių klausimų ir problemų,taip kad galite ir kolegai gerą darbą padaryti.:hi:
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Asta.V parašė:
Vizas gavome per 15 min. Jurijaus šeimai taip pat, be jokių klausimų ir problemų,taip kad galite ir kolegai gerą darbą padaryti.:hi:
Saunu :geras: kaip supratau Jus nuvezet Jurijaus dokumentus ??
Žinutės: 154
Nuotraukos: 296
Prisijungė: 2015-04-18
Teip Valius, as sedeju name.
Žinutės: 14
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2013-10-23
Asta.V parašė:
 Trečiadienį 12d.  važiuojam (vizų) iš Mažeikių, jei kam reikia galim padaryti gerą darbą :)
Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Prisijungė: 2013-06-30
Vytautai, jei pro Šiaulius važiuosit, tai gal ir mūsų dokumentus paimtumėt?