Home

Forumas

Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-24
Janis.C parašė:
Normaliai taip ruosiasi 
Tu Jani nebuvai Suvalkijoje , mes irgi panasiai kasem , tik ES reikalavimai labai griezti  tai reikejo zenkliai giliau ikasti  todel del per didelio zemes slegimo  trukinejo kabeliai ir elektros tiekimas. Kadangi dar parasem , jog elektra bus nemokama tai visi susiveze daug elektros prietaisu uzsikrove akumuliatorinius suktukus,nenaudojamas plansetes, maciau moteriska fena 7 KW , elektrini 10 KW samagono aparata integruota i alkova ir t.t 
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Prisijungė: 2016-08-12
Dekuj Valiau! Gavau info I pasta is BellTollo, kad yra sudaryta sutartis ir atsiunte visus prisijungimus prie mano BellTollo :).. Valioooooo
Anželika.& parašė:

Dekuj Valiau! Gavau info I pasta is BellTollo, kad yra sudaryta sutartis ir atsiunte visus prisijungimus prie mano BellTollo :).. Valioooooo
Aciu Jums kurie siunciate tvarkingai duomenis , nes siandien gavau 3 ekipazu duomenis, tai vienas 3 laislkais kitas 2, o tik 1 atsiunte viska tvarkingai ..... nesuprantu:veliava: kapituliuosiu
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Prisijungė: 2016-08-12
Valius.V parašė:
Anželika.& parašė:
Aciu Jums kurie siunciate tvarkingai duomenis , nes siandien gavau 3 ekipazu duomenis, tai vienas 3 laislkais kitas 2, o tik 1 atsiunte viska tvarkingai ..... nesuprantu:veliava:
Valiau - dek baudas: uz netvarkingai atsiustus duomenys - 50 eurasiku, uz netvarkingu duomenu sutvarkima - 100 eurasiku :DMat visi pasitaisys :D
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Prisijungė: 2015-08-08
Aš irgi gavau laišką iš Belltolo. O  dabar ten reikia kažką atsispausdinti ar dar kažką daryti ?
Anželika.& parašė:
Valius.V parašė:
Anželika.& parašė:
Aciu Jums kurie siunciate tvarkingai duomenis , nes siandien gavau 3 ekipazu duomenis, tai vienas 3 laislkais kitas 2, o tik 1 atsiunte viska tvarkingai ..... nesuprantu:veliava:
Valiau - dek baudas: uz netvarkingai atsiustus duomenys - 50 eurasiku, uz netvarkingu duomenu sutvarkima - 100 eurasiku :DMat visi pasitaisys :D
Pradesiu viesinti ir avatarus kabinsim ant gedos stulpo
Jurga.K parašė:
Aš irgi gavau laišką iš Belltolo. O  dabar ten reikia kažką atsispausdinti ar dar kažką daryti ?
Nespausdink persirasyk Jurga ranka, solidziau atrodys :D
Žinutės: 432
Nuotraukos: 1596
Prisijungė: 2012-10-06
Valius.V parašė:
Jurga.K parašė:
Nespausdink persirasyk Jurga ranka, solidziau atrodys :D
  As atsispausdinau,ten visokie kodai,nepamaisys,gal net prireiks,nes jei neatsispausdinsi,tai tikrai prireiks :taika:
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Prisijungė: 2015-08-08
aš tiesiog jokio failo atsisiųst nematau ten - todėl ir klausiu :)
Žinutės: 109
Nuotraukos: 180
Prisijungė: 2017-03-04
Aš tai nemokamu keliu važiosiu..:driving:.