Parašyta: 2017-04-24 10:43:53
Janis.C parašė:
Normaliai taip ruosiasi
Janis.C parašė:
Normaliai taip ruosiasi
Anželika.& parašė:Dekuj Valiau! Gavau info I pasta is BellTollo, kad yra sudaryta sutartis ir atsiunte visus prisijungimus prie mano BellTollo.. Valioooooo
Valius.V parašė:Aciu Jums kurie siunciate tvarkingai duomenis , nes siandien gavau 3 ekipazu duomenis, tai vienas 3 laislkais kitas 2, o tik 1 atsiunte viska tvarkingai ..... nesuprantuAnželika.& parašė:
Dekuj Valiau! Gavau info I pasta is BellTollo, kad yra sudaryta sutartis ir atsiunte visus prisijungimus prie mano BellTollo.. Valioooooo
Anželika.& parašė:Valiau - dek baudas: uz netvarkingai atsiustus duomenys - 50 eurasiku, uz netvarkingu duomenu sutvarkima - 100 eurasikuValius.V parašė:Aciu Jums kurie siunciate tvarkingai duomenis , nes siandien gavau 3 ekipazu duomenis, tai vienas 3 laislkais kitas 2, o tik 1 atsiunte viska tvarkingai ..... nesuprantuAnželika.& parašė:
Dekuj Valiau! Gavau info I pasta is BellTollo, kad yra sudaryta sutartis ir atsiunte visus prisijungimus prie mano BellTollo.. Valioooooo
Mat visi pasitaisys
Jurga.K parašė:
Aš irgi gavau laišką iš Belltolo. O dabar ten reikia kažką atsispausdinti ar dar kažką daryti ?
Valius.V parašė:Nespausdink persirasyk Jurga ranka, solidziau atrodysJurga.K parašė:
Aš irgi gavau laišką iš Belltolo. O dabar ten reikia kažką atsispausdinti ar dar kažką daryti ?