Home

Forumas

Žinutės: 284
Nuotraukos: 2
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-02-06
Eduardas.M parašė:
 sveiki.kaip maluonu kai kompanija dideja.:geras:.reik pamastyt ar tik nereikes pasiimti savo mažiuka puoda.juk reikes tauta maitint:D
super:geras:
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Eduardas.M parašė:
 sveiki.kaip maluonu kai kompanija dideja.:geras:.reik pamastyt ar tik nereikes pasiimti savo mažiuka puoda.juk reikes tauta maitint:D
Puodas Tavo netoks ir mažas Lt kemperių klubo mastams, bet va 500 ekipažų teks maitinti šaukšteliais, kaip mūsų laikų vaikų darželyje žuvies taukus maitino :)
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Dainius.D parašė:
Eduardas.M parašė:
Puodas Tavo netoks ir mažas Lt kemperių klubo mastams, bet va 500 ekipažų teks maitinti šaukšteliais, kaip mūsų laikų vaikų darželyje žuvies taukus maitino :)
:D
Žinutės: 270
Nuotraukos: 323
Prisijungė: 2013-08-21
Pakakas visiems.manau aš toks busiu ne vienas:)
Žinutės: 31
Nuotraukos: 71
Prisijungė: 2014-01-19
Mes važiuojame :)
Erika.R parašė:
Mes važiuojame :)
Erika, pazymekit  prasau , savo sprendima apklausoje
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Prisijungė: 2016-08-12
Sveiki. Aš bandau įstoti į jų forumą ir registruotis į jų suvažiavimą. Laukiu dabar jų patvirtinimo ir gal viskas pavyks :). Jei kas, galėčiau bandyti daryti sąrašus norinčiu dalyvauti ir registruoti....
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Prisijungė: 2015-08-08
Šauni iniciatyva. Laukiam organizatoriaus :D
Sveiki, klubieciai, visus Jus su Naujaisiais Metais. Noriu paaiskinti , jog po apklausos vaziuoti i BY uzsiregistravo 22 ( 4 apklausoj nedalyvavo bet skambino man ) ekipazai, kadangi buvo reikalingi tik preliminarus duomenys as pranesiau organizatoriams t. y. Vladimirui , jog is musu klubo bus ~ 25 ekipazai. Jis mazdaug ten ir surase i foruma savo. Siandien , man dar skambino mazeikieciai , kad irgi nori vaziuoti, perskambinau Vladimirui ir pridejau dar 5 ekipazus. Daugiau niekur registruotis niekam nereikia. Vasario men pradzioje reikes saraso su pavardem, vardais paso nr , adresas  kad Turizmo Departamentas patvirtintu sarasus i BY ambasada. viskas kaip ir padaryta. O sarasa reikes padaryti organizuotai viemam ir nusiusti i email a 
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Prisijungė: 2016-08-12
Valiau- kažkaip aš nepastebejau nei apklausos nei sąrašu tai ir ėmiausi savarankiškai registruotis į tą renginį. Tai nori , kad ir mus įtrauktumete į tą grupę. Du žmogeliukai. Ką turim daryt toliau?