Parašyta: 2016-07-16 13:23:44
Žinutės: 224
Prisijungė: 2012-10-03
Arvydai, katik Vengrija kirtau du kartus per autostradas. Jokios vinjetes neduoda perkant keliu mokescius, suvede numeri ir cekiukas, tai viskas ko reikia.perklausiau tris kartus.
Parašyta: 2016-07-16 14:30:59
Žinutės: 459
Prisijungė: 2016-02-10
Vazuodamas i Norvegija, registravausi cia Euro Parking Collection plc AUTO PASS
O, sakau gal kas panasaus yra ir EU ?
Parašyta: 2016-07-16 14:42:40
Tai kad nera poreikio. Arba perki vinjete arba moki prie slakbaumu uz pravaziuota atstuma. Sunkesni kemperiai registruojasi, gauna dezute, i Ja inesi pinigu ir nuo jos nuskaiciuoja.
Parašyta: 2016-08-30 20:29:35
Žinutės: 302
Prisijungė: 2016-08-12
keliaujant po Norvegija, as savo masiniuka ir terminus registravau cia:
https://turistportalen.csautopass.no/english?p_action=MyApp:paymentOk&key=1583d35f-6758-4c49-b594-c888103e1fa0&id=null&mode=2ten uzregistruoji kortele ir jie laiks nuo laiko apskaiciuoja keliu mokesti, matys, pagal savo kokias sistemas/kameras ir nuskaiciuoja mokesti. Labas patogu ir jokiu problemu. Kai keliavom nuo LT iki Kroatios ten kur buvo mokami keliai pirkom ir klijavom vinjetes ant lango. Irgi grizom be baudu

Parašyta: 2016-09-15 17:41:53
Žinutės: 1
Prisijungė: 2015-09-11
Slovakuose ir Vengruose autostradose sudetos kameros,ir jos fiksuoja numerius vaziuojancius autostrada.Perkant kelius suveda tavo automobilio duomenys nuo technikinio.
Paskutinis pakeitimas: 2017-02-28 11:52:21
Žinutės: 3
Prisijungė: 2017-02-28
Sveiki, praeitais metais buvau vengrijoje, aisku pirkau vinjete ir isisaugojau, bet esme ta kad degalinei vede duomenis ir sumaise raides, vietoj D irase W. Gavau bauda is anglu tos imones. atsiunte i namus uz kelias dienas, aisku parasiau jiem laiska su vinjetes nuotrauka ir parasiau kame problemos, valstybei vistiek susimokejau bet isivele klaida. Jie man atrase kad cia ne ju bedos reikia tikrinti vietoj ar dokumentai gerai uzpildyti. Ir kadangi nemokejau meginau aiskintis man jau kita menesi atsiunte trigubai didesnes baudas. Vel rasiau laiskus tom istaigom ir nieko nepasiekiau, atrodo kad robotas atsiuncia toki pat laiska atgal. Gal zinot kur kreiptis ir kur meginti aiskintis arba bent tartis kad dalim moket nes suma yra beproto didele uzaugus. Neisivaizduoju kur kreiptis ir kur galima butu bandyt ieskot teisybes. Kiek zinau is manes prievarta pinigu negali isreikalauti. Gal kas kokiu patarimu turit?
Parašyta: 2017-02-28 15:22:15
Žinutės: 1312
Prisijungė: 2014-10-13
I ambasada Vengrijos nebandete skambintis ?
Parašyta: 2017-02-28 15:56:36
Žinutės: 3
Prisijungė: 2017-02-28
na i lietuvos ambasada nemeginau. bet kur skambinau tai visi vangiai angliskai kalba ir vis kartoja per interneta kad pildyt nusiskundima ir t.t. tai naudos jokios.
Parašyta: 2017-02-28 19:24:37
As su austrais turiu reikalu. Nepateikiau dokumentu irodanciu euro klase. Uzdejo bauda, sake reiks sumoketi, tada rasyt paaiskinima ir tada pagrazins. Rastas rasosi manu atveju Asfinag, t,y mokescius administruojanciai ir priziurinciai imonei. Kai paklausiau prie sienos punktu, jiems kaip ir pats sakai, nelabai idomu.
Parašyta: 2017-03-01 09:51:40
Žinutės: 78
Prisijungė: 2012-09-23
Vytautas.K parašė:
Sveiki, praeitais metais buvau vengrijoje, aisku pirkau vinjete ir isisaugojau, bet esme ta kad degalinei vede duomenis ir sumaise raides, vietoj D irase W. Gavau bauda is anglu tos imones. atsiunte i namus uz kelias dienas, aisku parasiau jiem laiska su vinjetes nuotrauka ir parasiau kame problemos, valstybei vistiek susimokejau bet isivele klaida. Jie man atrase kad cia ne ju bedos reikia tikrinti vietoj ar dokumentai gerai uzpildyti. Ir kadangi nemokejau meginau aiskintis man jau kita menesi atsiunte trigubai didesnes baudas. Vel rasiau laiskus tom istaigom ir nieko nepasiekiau, atrodo kad robotas atsiuncia toki pat laiska atgal. Gal zinot kur kreiptis ir kur meginti aiskintis arba bent tartis kad dalim moket nes suma yra beproto didele uzaugus. Neisivaizduoju kur kreiptis ir kur galima butu bandyt ieskot teisybes. Kiek zinau is manes prievarta pinigu negali isreikalauti. Gal kas kokiu patarimu turit?
Man 2015 metais atsitiko lygiai taip pat. Nutariau: į Vengriją 5 metus nevažiuoti; arba numerio pakeitimas kainuoja mažiau.