Darius.V parašė:
mums, naujiems nariams, tai skamba kaip nusivylimas iš senbuvių.... tai gal nevertėjo priimti tiek daug naujų narių, jie visi tokie skirtingi.... aš kaip tik, nedrįstu kartais reikštis, nes jaučiu, kad senbuviai turi savo sugyventą bendravimo stilių, ir mes, naujokai, galbūt nepataikom į 'natas'
pamokinkit 
Kolegos, niekas nieko tikrai neskirsto į senbuvius ar naujokus. Aš džiaugiuosi kiekvienu prisijungusiu, ypač jei matau, kad jis aktyvus (gerąja prasme), prigyja, dalinasi įspūdžiais ir patirtimi. Nors visi esam labai skirtingi, tačiau visi sergam ta pačia liga - kemperiais, kemperiavimu... Tai ir ...sirkim būtent tuo: diskusijos (mano nuomone, jos niekam neperšu) ir turėtų būti apie tai. Apie politiką ar panašius dalykus galima išsilieti kad ir delfio komentaruose, jei poreikis yra. O jei jau taip norim papolitikuoti, pablevyzgoti, tai ir įkurkim skyrelį "Blevyzgos" - mačiau kažkuriam tinklapyje tokį...
Dariau, jokio ypatingo bendravimo stiliaus nėra: tiesiog pradžioje buvo mažiau narių, bet daugiau pagarbos vienas kitam, daugiau mandagumo, nebuvo kvailų pasipešiojimų (na , pasakykit, ir dėl ko gi mums, kemperistams, pešiotis?). Štai ir viskas. Nebijokit reikštis, jei turite ką pasakyt, tik reikštis reiktų, kaip sakoma, "į temą".