Manevravimui nesutinku. Priekaba eina paskui kempery, nes uz asies kemperis ilgas ir uzsimeta priekaba. Tai skiriasi kai su lengva tempi, nes namelis platesnis. Vaziuojant atbulomis daugiau vargu, sutinku. Taciau jei jau taip ziurint su kemperiu yra nemazai zenklu kur nepravaziuosi ir su Taviskiu. Is esmes vaziuoji ten pat kur ir be priekabos. Beje del ilgio zenkla maciau tik viena per sia kelione. Ir tai ji buvo galima apvaziuoti. Keliauju taip, kad stoju kur nori, o su masina nuvaziuoji kur tik nori. Su kemperiu tikrai tiek nenuvaziuoji kaip su lengvaja. Be to, mano biciulis paliko kemperi kempinge o pats nuvaziavo i Pamplona apziureti dviem dienom. Kemperis Prancuzijoje. Galiu sutikti tik su siais teiginiais kad as sveriu jau virs 7,5 tonu ir dalis keliu man uzdaryti, taciau kur reikia pasiekiu lengvaja. Sustojau kur grazu ir apvazinejau 50 km spinduliu.
Manau svarbu suprasti kad yra zmoniu kurie tampo namelius ir jiems gerai. Yra zmoniu kurie veziojasi masinas ir motociklus ir jiems gerai. Yra netgi kurie tampo katerius. Kemperistu yra visokiu. Gerbkime vieni kitus ir dalinkimes patirtimi. Gi to cia susirinkome. Dabar gi paskaiciu sia tema susidaro ispudis kad bandoma ipirsti nuomone, kad su kemperiu vaziuoti yra gerai, o vat visi kas kazka tempia kvailiai nes sitaip vargsta. Reikia suprasti kad tai tiesiog kitoks keliavimo budas. Gi nelyginam keliavimo kemperiais su keliavimo jachtomis?
As nesakau, yra sunkumu mano kelioneje. Bet jau isvaziuodamas is namu ta zinojau. Raso zmones kurie neturi dazniausiai praktikos, vien samprotavimus kazkokius ar matytus vaizdus. Paeme paskambino is klubo zmogus, kuris taip vazinejes, pasisnekejom. Aciu jam. Zemai lenkiu galva.
Galu gale mes net priekabu normaliu neturime. Pasiemiau 4 metru, uzdejau Audi, dar 0,5 lieka. Vat tas papildomas ilgis tai velniam nereikalingas.
Buciau dekingas kad rasytumete savo patirty o ne samprotavimus kas butu jei butu