Home

Forumas

As kazkaip pripratau ir man kazkokio diskomforto nera. Bent jau nesiparinu del to. Aisku, kempingo ar aiksteles reikia didesnes bet man tai atperka mobilumas. Mes masina su zmona nusikraunam ar uzsikraunam per 10 min, na jei su pasimegavimu ir kelis kart apziurint ar viskas ok gal 15. Priekabos labai ziureti nereikia, nebent rikiuojantis i kita juosta. Nes posukiuose eina paskui kemperi. Tik tiek kad siemtet pasijaute kalnuose, kad noretusi kemperio variklio galingesnio. Kur tik sunkiau, ziuriu ir tepaliuku pavalgo ir didesniu sukiu reikia. Bet siaip super. Mums pasiteisino. Pvz, jei siemtet i Sveicarija butume vaziave vien kemperiu, kaip vaziavom i Norvegija, tai turbut puse butume nemate ir neprakeliave. Su Mini vaziavom kur sirdis geide ir kur kemperiai jokie net nevaziuoja. Priekaba tempiu ne i visas keliones. Foto galesiu imesti po galutiniu patobulinimu, kuriu uzsireike po poros metu eksploatacijos.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Vistik, Marijau, gali sau leisti kemperi su pakraunamu auto į "pilvą", kaiptais tikiu kad prinoksi iki to jei megsti tokį variantą.  Iš kart sprendi visas problemas.  Spėju laimėčiau lažybas kad taip ir bus, ar ne?:hmz:
Sprendimas priimtas kad keisiu kemperi i ant MB bazes. Laukiu kitamet Morelo 10 metu, turi nauja Empire liner pasirodyti. Ziuresime ka pasiulys. Naujas Concorde grazus, bet ju bedos servise. Del masinos: zmona mano kategoriskai pries. Virs masinos lieka mazai erdves  prie lovos. Negali atsistojes buti, reik susilenkt. Tie laipteliai einant i miegamaji, jai atrodo kaip sarvojimo sale ir lova kur karstas dedasi. Na ka darysi jei taokios zmogui vizualizacijos. Siaip kaip ir rasai, logiska butu toks variantas, nes sastatas gaunasi trumpesnis trim metrais. Su priekaba aisku esi manevringesnis, nei ilgu kemperiu. Be to priekaba nori vezi nori ne. O toks kemperis visada jau ilgas vezi masina ar ne. Beto juose mazokai bagaziniu daiktams. Su dviraciu vezimu problemos. Turim Lietuvoje jau tris tokius kemperius yra ka pasilygint.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Marijus.K parašė:
Sprendimas priimtas kad keisiu kemperi i ant MB bazes. Laukiu kitamet Morelo 10 metu, turi nauja Empire liner pasirodyti. Ziuresime ka pasiulys. Naujas Concorde grazus, bet ju bedos servise. Del masinos: zmona mano kategoriskai pries. Virs masinos lieka mazai erdves  prie lovos. Negali atsistojes buti, reik susilenkt. Tie laipteliai einant i miegamaji, jai atrodo kaip sarvojimo sale ir lova kur karstas dedasi. Na ka darysi jei taokios zmogui vizualizacijos. Siaip kaip ir rasai, logiska butu toks variantas, nes sastatas gaunasi trumpesnis trim metrais. Su priekaba aisku esi manevringesnis, nei ilgu kemperiu. Be to priekaba nori vezi nori ne. O toks kemperis visada jau ilgas vezi masina ar ne. Beto juose mazokai bagaziniu daiktams. Su dviraciu vezimu problemos. Turim Lietuvoje jau tris tokius kemperius yra ka pasilygint.
Įdomi patirtis, nesitikėjau , kad jie tokie keisti tie kemperiai su auto pilve. Gyveni ir mokaisi....
Kai kiekviena projekta isgyveni ir nepuoli stacia galva i vandeni, tai islenda visokiu idomiu patirciu. Todel man ganetinai keistai atrodo kai zmones raso: perku kemperi ir lekiu i kelione pusei metu. Esu uztikrintas, tokiam zmogui trai nepirmas ir ne penktas bus kemperis. Del jo naturos. As labai atidus, pasidomiu, pabandau, daug literaturos paskaitau. Ir taip jau gal penkis ar sesis turejau. 
Beje pilve yra Volkner, jis laaabai daug kainuoja. As tokio neipirksiu. Mano kategorijos vaziuoja auto i gala. :)
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Tie Volkneriai ir man patinka:) Ypač ten kur ant stogo šokinėja:D

Ju pagamina tik kelis per metus. Kaina kosmine, viskas individualu.Man tokio gal reiktu jei nutarciau parduoti namus ir gyventi kemperyje. Beto yra tokiu grazesnio dizaino. Sokineti ir laipioti iki 100kg zmogus gali ant daugelio kemperiu. Aisku gal kiti tik taip deklaruoja. Ant savo buvau uzliper kol garantinis, nes gamintojas taip raso. Tai laiko.
Žinutės: 236
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2018-04-22
Sveiki,nenoriu kurti naujos temos,gal galima cia,klausti kemperistu apie kabli kemperiui.Ydomu kaip jis tvirtinasi prie remo.Pas mane Ford tranzit baze 2015m,bet kur baigiasi remas i gala eina tokios gan tvirtos sijos ir baigiasi ties budos galu.Tai kabli galima tvirtinti prie ju ar dar gazkas montuojasi?Gal kas nuotrauka galetu imesti kaip ten is tikruju atrodo.Dekoju.
Sukau tiesiai prie rėmo prailginimo po garažu. Jei nepamiršiu, vakare garaže galėsiu nufotkint.