Parašyta: 2016-04-21 10:21:13
Žinutės: 406
Prisijungė: 2014-09-21
Arturas.U parašė:
Cia kaina gera, bet as per durnas, kad is cia nusipirkti ir parsisiusti, ir kiek siuntimas ?
Siųsti Artūrai nesunku, bet siuntimas kainuoja 49,90 euro. Vieną siunti, ar dešimt skirtingų daiktų, kaina siuntimo ta pati - 49,90 euro.
Parašyta: 2016-04-21 10:22:34
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Žilvinas.G parašė:
Arturas.U parašė:
Cia kaina gera, bet as per durnas, kad is cia nusipirkti ir parsisiusti, ir kiek siuntimas ?
Siųsti Artūrai nesunku, bet siuntimas kainuoja 49,90 euro. Vieną siunti, ar dešimt skirtingų daiktų, kaina siuntimo ta pati - 49,90 euro.
Na va ir ispresta, tai tada jau pigiau 60e + pvm

Parašyta: 2016-04-21 20:20:26
Žinutės: 25
Prisijungė: 2014-08-03
Sveiki. Visi rašote apie dovanėles kemperiui, tad nutariau brūkštelt ir aš. Po 8 ilgų eksplotacijos metų kemperiukas buvo apdovanotas nauja visa stabdžių sistema, nauja priekine pakaba, guoliais, diržais ir įtempėjais. Pakeičiau karšto vandens boilerį. O svarbiausia, kad dar laukia oro pagalvių dėjimas į galą. Pagalvės ir visi priedai nupirkti, pasinaudojant Dainiaus atsiūstais brėžiniais, padaryti kronšteinai tad dabar laukiu tik geresnių orų, kad būtu galima pradėti darbus. Dar antradieni laukia tech.apžiūra, kuria tikiuosi praeiti be problemų
Parašyta: 2016-04-22 07:11:50
Žinutės: 585
Prisijungė: 2012-09-21
Irmantas.M parašė:
Sveiki. Visi rašote apie dovanėles kemperiui, tad nutariau brūkštelt ir aš. Po 8 ilgų eksplotacijos metų kemperiukas buvo apdovanotas nauja visa stabdžių sistema, nauja priekine pakaba, guoliais, diržais ir įtempėjais. Pakeičiau karšto vandens boilerį. O svarbiausia, kad dar laukia oro pagalvių dėjimas į galą. Pagalvės ir visi priedai nupirkti, pasinaudojant Dainiaus atsiūstais brėžiniais, padaryti kronšteinai tad dabar laukiu tik geresnių orų, kad būtu galima pradėti darbus. Dar antradieni laukia tech.apžiūra, kuria tikiuosi praeiti be problemų
Tai bent sekasi kaikuriems kemperiams

Kai įdėsi oro pagalves pasidalink įspūdžiais, Irmantai
Parašyta: 2016-04-22 11:07:17
Žinutės: 25
Prisijungė: 2014-08-03
Renius.L parašė:
Irmantas.M parašė:
Tai bent sekasi kaikuriems kemperiams
Kai įdėsi oro pagalves pasidalink įspūdžiais, Irmantai
Būtinai!
Parašyta: 2016-04-22 11:14:49
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Irmantas.M parašė:
Cia jau dovanos kaip reikia

Parašyta: 2016-04-22 13:45:17
o as... O AS NAUJUS LAIKIKLIUS DURIMS ATIDARYTOM UZFIKSUOTI SENDIE GAVAU..... ir man tai laiminga diena........

Parašyta: 2016-04-22 18:09:17
Žinutės: 306
Prisijungė: 2012-10-03
Vktoras.J parašė:
o as... O AS NAUJUS LAIKIKLIUS DURIMS ATIDARYTOM UZFIKSUOTI SENDIE GAVAU..... ir man tai laiminga diena........
Jei ne paslaptis kur gavote.
Parašyta: 2016-04-22 18:19:10
visai nepaslaptis... pas Kaisedorieti uzsakiau ir jis gavo... ir labai nebrangiai tarpkitko....
Parašyta: 2016-04-22 21:30:39
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Vktoras.J parašė:
visai nepaslaptis... pas Kaisedorieti uzsakiau ir jis gavo... ir labai nebrangiai tarpkitko....
yra gal internetinis puslapis?