Home

Forumas

Žinutės: 574
Nuotraukos: 48
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-09-21
Sveiki, prašau grįžti prie temos :)
Žinutės: 86
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-03
Tu vėl apie tą patį. Įrodyk, kad įmanoma. Aš neužsiminėsių įrodinėdamas, kad taip nebūna (nes visuomet galima išmesti argumentą: bet juk visokių dujų būna, arba eiti į asmeniškumus, tipo "nu tu pas mus juk viską žinai" (suprask durnelis mol)).
ir dar. Narkozė - tai busena. Vienas būdų ja sukelti - anestezija. Taigi, taip, tai ne vienas ir tas pats, tiesiog vienas yra veiksmas, kitas - pasekmė.
Tavo minetas anestetikas (veiklioji medžiaga ta pati). Tikrai saugu naudoti, nežinant ką darai.
ULTANE® (sevoflurane) is
indicated for induction and maintenance of general anesthesia in adult
and pediatric patients for inpatient and outpatient surgery. ULTANE
should be administered only by persons trained in the administration of
general anesthesia.[u] Facilities for maintenance of a patent airway,
artificial ventilation, oxygen enrichment, and circulatory resuscitation
must be immediately available. Since level of anesthesia may be altered
rapidly, only vaporizers producing predictable concentrations of ULTANE
should be used.[/u]
[u]
[/u]
Na tu juokdarys. Galetum medikam destyti paskaitas pagal Wikipedija. Ka ten jie tas knygas grauzia...
Įrodyk. Protingai šnekėt moki, o savo žodžių pagrysti ne. Žemas lygis.
As Tau nieko neturiu irodyti. Tu neigi dalykus kurie visuotinai zinomi. Ka Tau diplomo kopima atsiusti ar anesteziologijos vadoveli perrasyti?. Tu net remiesi saltiniais , kurie moksliskai nera patvirtinti. As Tau jau irodziau kai rasei apie morelo koncerna su knaus. Kad neskiri akcininku nuo investitoriu. O lygi nustato kiekvienas pagal savo laipsni. Vaistus parasiau pagal tai kuo migdomi zmones kasdien po simtus kartu. Ka Tau gali irodineti, jei negirdi ir skaityt nemoki? Siaip geriau baigiam. Jau tau palengves, as neteisus, pasinaudosiu patarliu ismintimi.
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Siulau rasborkes :D . dedat po stuka ant stalo, Darius eina miegot, Marijus pripurskia kaifo IR jeigu darius prisikels tai pasiims dvi stukas, jeigu uzmigs tuomet Marijus triumfuoja su dviem stukom :D ir man alu stato uz pasiulima :alus:

Aš tau idejau nuorodą i Didžiosios Britanijos anestiziologu atsakymą, į užklausimą dėl tokių dujų panaudojimo.
Tu neirodei nieko dėl Morello. Aš tau imečiau koncerno, kuriam priklauso valdantis Morelo akcijų paketą nuorodą. Akcininkas nėra savininkas?
Visi tavo argumentai yra visuotinai žino ma, man pasakė kitaip ir panašiai.
Ciceronas pasakė : "Apsirikti gali ir išmintingas. Neprisipažinti apsirikęs gali tik kvailys."

Todėl, tol, kol NĖRA įrodymų, kad tokie dalykai daromi, yra laikytina, kad to nėra (o ne prišingai, kaip tu sakai, kad yra, nes neirodyta kitaip). Taškas. Parodykit man svarius argumentus, ir savo nuomone aš pakeisiu, man negėda. O jums?

Aš neneigiu anestezijos. Aš sutinku, kad teoriškai, įmanoma tą padaryti. Tačiau vagys - žmonės paprasti. O naudoti anastetikus - sudėtingas reikalas, galintis baigtis ne vagyste, o sveikatos sutrikdymu, ar zmogžudyste. O tai jau visai kiti BK straipsniai. Todėl daug paprasčiau apvogti tiesiog miegančius, tokių pilnos pakelės aikštelės. Tuom aš šita diskusiją baigiu. Jei neturi argumentų, būk protingesnis, patylėk.
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Kur blemba dingo Viktoras, jis greit cia visus chujasosais isvadins ir bus bazaras baigtas :plojimai:  :) :viso: 
Manau kad gyvenime teks patirti kas yra anestezija ir kas narkoze ir kas yra miegas. Daugeliui tenka. Tada ir galesi pasakyti skaudejo miegant ar ne. Kaip tik virs penkiasdesimt metu yra tiesiosios zrnos profilaktinis tyrimas, jho metu dabar daznai daroma sedacija, t.y. miegas, ir pajausti galima kaip skauda. Visi klausimai bus atsakyti. Del Morelo ten buvo investitoriai o ne akcininkai. Ar Tau atsiusti asmenini akcininko rasta? As ji maciau. Nesapnavau.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Ginče gimsta tiesa, tuom jis geras.  Ginčo/diskusijos forma jau kitas klausimas ir daugiau apibūdina ginčo dalyvius nei  atsako į ginčo klausimą. Tema įdomi ir reikalinga, bet tai jau karštumas jaunuolių tai kaip tų suomių iš filmo :D.