Home

Forumas

Zmones mielieji, nors si diskusija ne i tema, taciau atsikvosekit. Ryte gerdami su anesteziologais kava snekame kuo migdo pacientus, kas yra anestezija , kas yra miegas ir tt, o man bando irodyti kad as idiotas. Ka sis zmogus turi bedro su medicina. Vaizdas jog geriausiu atveju sedi prie kompiuterio ir skaitineja ka ismeta google. Tai dabar visi Lietuvos anesteziologai turetu buti idiotai, nes naudoja si vaista, beje vieninteli. Aiskina apie poveikius ir tt. Mes mokomes sito ne vienus metus. Laikom egzaminus. O paskui laksto tokie su pinigeliais saujose ir praso geresniu vaistu, kurie naudojami vieni. Paziurekit i realybe. Netikit manim, nuvaziuokit i klinikas ar dar kur. Dabar kazka turiu irodineti. Nu negali taip buti kad visi kvaili, jis vienas gudrus. Mes irgi mokam skaityti ir skaitom kasdien. Yra tam tikri terminai, kas yra miegas ,koma, narkoze ir tt. As gi neirodineju mokslininkui, kad jis lievus tyrimus daro ir yra sudzius. Keista kazkaip.
Žinutės: 86
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-03
:D nu va cia teisingesnis posūkis. Aš neneigiu to ka parasei savo paskutiniam poste. Aš keliu klausimą, ar vagys turi ilgamete patirtį, ir žinias? Kam daryti sudėtingai, jei galima paprastai? Kodėl tokio vagystės metodo nenaudoja masiškai, jei tai taip paprasta, ir patikima? Įmanoma yra daug kas, aš dar kartą pasikartosiu, aš nekvescionuoju medicinos, aš tiesiog netikiu kad vagys turi atatinkamus sugebėjimus. Turbūt nesuklysiu sakydamas, kad geram anesteziologui vogti - nereikia.
Del akcininkų, HTP investment teigia: "HTP holds a majority stake in the shares of MORELO." Oficialiai savo tinklapyje. Tai negi jie meluoja? galų gale, ar svarbu kas yra akcininkai, ar svarbu yra kad daiktas tinka ir patinka?
Darius.S parašė:
:D nu va cia teisingesnis posūkis. Aš neneigiu to ka parasei savo paskutiniam poste. Aš keliu klausimą, ar vagys turi ilgamete patirtį, ir žinias? Kam daryti sudėtingai, jei galima paprastai? Kodėl tokio vagystės metodo nenaudoja masiškai, jei tai taip paprasta, ir patikima? Įmanoma yra daug kas, aš dar kartą pasikartosiu, aš nekvescionuoju medicinos, aš tiesiog netikiu kad vagys turi atatinkamus sugebėjimus. Turbūt nesuklysiu sakydamas, kad geram anesteziologui vogti - nereikia.
Del akcininkų, HTP investment teigia: 'HTP holds a majority stake in the shares of MORELO.' Oficialiai savo tinklapyje. Tai negi jie meluoja? galų gale, ar svarbu kas yra akcininkai, ar svarbu yra kad daiktas tinka ir patinka?
Jokio cia posukio nera. Komentuoji tokius dalykus kas yra miegas, anestezija , narkoze kokios dujos joms naudojamos pasiekti . Paskaitei 10 minuciu googlej ir isivaizduoji kad viska zinai. Zmones mokosi anatomijos, fiziologijos , farmakologijos ir kitu mokslu kurie apima siuos dalykus, o Tau jie kvailiai. Reikia kazkokiu irodymu, kurie seniai medicinos irodyti. Imk vadoveli ir skaityk.  Ar Tu matei kad as komentuociau kokias elektronikos schemas, saules sistemas ar inverteriu skaiciavimus? Ar Tu galvoji kad skaityt nemoku? Gi galeciau prirasyti ten is Googles. Bet zmones domejosi ne pusdieni, galbut ju darbas su tuo susijes, reikia gerbti ju zinojima. As nekomentuoju tu sriciu kuriu nezinau, nenusimanau, o jei ka ir parasau, tai zmogus atsako ir paklausau be irodymu. Net ir Jus diskutavot sunu tema. Tik perskaiciau, nieko nerasiau , nes nenusimanau. Gal galeciau ir pati pamokyt kokios dresuros paskaites koki pora eiluciu is Wikipedijos? Nors sunu prisibijau, vaikysteje buvo ikandes, bet visada pasitikiu ju seimininku protingumu ir nerasineju kad lauk visus sunis nes jie idiotai. O Tu paimi lengva ranka rasai visi kvailiai prisipirko duju davikliu, tai yra visisko sudo, nes nieks cia neveikia. Ir pats ji turi kiek supratau. Tai ismesk. Tau nereikalingas , kitam gal labai reikia. Kiekvienam savo. Tik niekas nevadina zmoniu kvailiais del to kad jie turi kitokia nuomone. Kaip ir del duju. Sugebi paskaityt kad tokios yra, o visoms kitoms jau reikia irodymu. Skaityk toliau, rasi. O tai is komentaru panasu kad esi daktaru daktaras. Kaip ir del citatu is Anglijos medicinos. Ar zinai kad tai viena prasciausiu medicinu? Paklausk seimos daktaru kiek atveza tautieciai nugydytu vaiku, su rachitais del vitamino D trukumo, su isisenejusiomis infekcijomis. Jie turi viena vaista nu visu ligu - paracetamoli. Jis ir prie gimdymo ir prie luziu. Dar kruva dirbanciu nelegaliai babaju daktaru. 
 Duju kaip sakiau yra ivairiu ir visai nesunku uzsideti respiratoriu ar net kauke. Tam nereikia buti anesteziologu. Medicinoje Lietuvoje naudojamos vienos dujos, bet ju yra ivairiu. Skaityk ir domekis giliau ir suzinosi. Gerbi pagal parasymus kitus turbut ne daugiau nei savo sunis.
 Del Morelo esu labai patenkintas, neziurint i tai kad randu siokiu tokiu trukumu. ir man nesvarbu kas akcininkai ar investuotojai. Bet kai rasai nesamones, negaliu neparasyti. Vaziavau i gamykla tris kartus, susitikom su akcininkais, pristate gamykla, jos akcininkus, kartu pasnekejom, pasidziaugem. Ir stai ateina Darius ir sako: durnas tu Mariau, nezinai kad Knaus ir Morelo ta pati firma? Turbut savininkai melavo. Pasigedijo prisipazint kad su Knaus dirba. Nors net Tavo minimos firmos pavadinime parasyta kad tai investicine firma. Ar tavo supratimu jei Lietuvoje bankas paskolino pinigu, jis tampa saviniku imones? Nu zinok ne. Tai ir cia kazkas investavo, paskolino pinigu, gaus graza ir pasibaigs. Tai ar jie savininkai? Ar cia ta pati Knaus kompanija ir tie patys savininkai. Jie nieko bendro neturi. 
 As Tau nuosirdziai siulau, pasigilink daugiau pries rasydamas, o ne dek i suns dienas kaip papuole. Nereiks ir lygiu vertinimo. Sedi su zmonemis , kur ta darba dirba, skaito Tavo posta ir juokiasi. O Tau faktu reikia. Luktelk , faktai labai daznai gyvenime ateina patys su visa patirtim.

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Na ir pavarote mielieji  kolegos klubiečiai. Proto mūšiuose Jums dalyvaut :)
Pirksiu tą aparatėlį ir šonines dureles virvele perrišiu. Tiesiog miegosiu ramiau viską dėl savo šeimos saugumo padaręs. Nors saugiausia ko gero būtų visai nemiegoti......  :)

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Dainius.D parašė:
Na ir pavarote mielieji  kolegos klubiečiai. Proto mūšiuose Jums dalyvaut :)
Pirksiu tą aparatėlį ir šonines dureles virvele perrišiu. Tiesiog miegosiu ramiau viską dėl savo šeimos saugumo padaręs. Nors saugiausia ko gero būtų visai nemiegoti......  :)

Čia Tu teisindai pastebėjai: "Nors saugiausia ko gero būtų visai nemiegoti......". :juokas:

Nors vargiai ar pavyks visą kelionę taip. 
Pamenu prieš kokius dvidešimt metų buvo tokios signalizacijos.... kai tik kas nors prisiartindavo prie automobilio, ji iš karto pradėgavo angliškai "keiktis". 
Tai gal, tai sureguliavus daviklius, kad nereguotų į kemperio viduje esančius žmones, būtų šioks toks efektas:D
Bent jau pats pabustum:mustis:
O taip tai 
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Protiv loma niet prijoma, jiesli niet drugovo loma......

Sia vasara ir as padariau pora dovaneliu kemperiui. O gal sau kad patogiau butu. Nezinau. 
Susimontavau Vokietijoje stalcius, i kuriuos patogu sukrauti daiktus, nereikia iki puses ilisti. Tokias sistemas galima montuoti ir bagazineje. Svarbiausia ne vienos skyles, ne vieno varzto. Viskas ant ivarzos.
Taip pat igijome maza priekabyte su kuria galima vezti motocikla, dar jei dviraciai netelpa pora telpa ant priekabytes. Praktiska, nes galima versti ant galo kai sandeliuojama, ivaziuoti motociklu kai atkabinta priekaba. Manau vienas is galimu variantu veztis transporta tiems, kas labai skaiciuoja svori.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Marijus.K parašė:
Sia vasara ir as padariau pora dovaneliu kemperiui. O gal sau kad patogiau butu. Nezinau. 
Susimontavau Vokietijoje stalcius, i kuriuos patogu sukrauti daiktus, nereikia iki puses ilisti. Tokias sistemas galima montuoti ir bagazineje. Svarbiausia ne vienos skyles, ne vieno varzto. Viskas ant ivarzos.
Stalciai geruliai, o buteliai tai ne tie ;)
Dabar Robertai labiau i situos orientuojuosi, nes anie sveikatos nepriduoda tik atima. O su tiek tai mano seimai iki Varsuvos nepakanka.