Home

Forumas

Marijus.K parašė:
Daina.P parašė:
Marijus.K parašė:
Aha , man irgi iskilo klausimas o ko duju pajungimas ne ant sienos? Su dangteliu , grazus buna toks.
geras:as mus po tuo gražiu dangteliu kartu yra ir dujos ir vandens pajungimas lauke :geras:
O va tokio dar nemaciau.Ar praktiska?
labai labai.Ten prijungiam šlangutę ir labai patogu prisileisti vandens,esant lauke.
Ne tai  as suprantu kad vanduo pasijungia, as nesu mates tik kad kartu po vienu dangteliu ir dujos ir vanduo. Ar as ne taip supratau? Pajungimai atskiri yra ir pas mane.
Marijus.K parašė:
Ne tai  as suprantu kad vanduo pasijungia, as nesu mates tik kad kartu po vienu dangteliu ir dujos ir vanduo. Ar as ne taip supratau? Pajungimai atskiri yra ir pas mane.
Taip,Marijau,po vienu dangteliu toje pačioje dėžutėje.

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Olegas.I parašė:
Kaip suprantu bakelis po dugnu sumontuotas nepajudinamai. A kaip į jį vandenukas patenka?
Aukščiau yra atsukamas kamštis. Nesimato.
Robertas.M parašė:
Dainius.D parašė:
Praeitais metais padovanojau kemperiukui:
-dujų pajungimą kemperio įšorėje;
-dujinę plytelę/grilių Camping gaz;
-priekinių durelių vidines papildomas spynas;
-papildomą 25ltr vandens baką po kemperio dugnu.

Mat koks dosnus :B, o dujų pildimo nedarei iš lauko? O tas bako čiaupas tai matyt kokias apsaugas turi , nes 'apkakotas' visas bus bevažiuojant, nesinorės tokio vandens....
Tobulumui ribų nėra :) Nedariau.  Labai "neapsikakoja", juolab, kad šis vanduo techninės reikmėms naudojamas arba avariniam atvejui, kai "apkakojimas" nebeturės reišmės :)
Marijus.K parašė:
Aha , man irgi iskilo klausimas o ko duju pajungimas ne ant sienos? Su dangteliu , grazus buna toks.
Tas gražus- brangus. Senukui kemperiukui- prabanga :)
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
O sitas saugus? Tam imontuojamam toks fiksatorius yra. Istrauki ir neteka dujos.
Marijus.K parašė:
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
O sitas saugus? Tam imontuojamam toks fiksatorius yra. Istrauki ir neteka dujos.
Saugus. Atjungus dujos neteka. Dar papildomai ir kranelis balionų skyriuje yra, kai nenaudoju dujų- užsuku.
Žinutės: 266
Nuotraukos: 106
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-12-27
Marijus.K parašė:
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
Marijau, gal galetum numest kokia nuoroda del imontuojamu duju uzpilimu su fiksatoriais
Vytautas.J parašė:
Marijus.K parašė:
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
Marijau, gal galetum numest kokia nuoroda del imontuojamu duju uzpilimu su fiksatoriais
čia ne apie dujų užpylimą kalba buvo, o apie atskirą dujų išėjimą i lauka,tam,kad galima būtų pajungti lauke dujų viryklę.:)