Home

Forumas

Vytautas.J parašė:
Marijus.K parašė:
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
Aha , man irgi iskilo klausimas o ko duju pajungimas ne ant sienos? Su dangteliu , grazus buna toks.
Tas gražus- brangus. Senukui kemperiukui- prabanga :)
O sitas saugus? Tam imontuojamam toks fiksatorius yra. Istrauki ir neteka dujos.
Marijau, gal galetum numest kokia nuoroda del imontuojamu duju uzpilimu su fiksatoriais
Mes cia kalbam apie isoriniu prietaisu pajungima. Buna ir uzpylimui. Tau koki imesti?
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-24
Marijus.K parašė:
Ne tai  as suprantu kad vanduo pasijungia, as nesu mates tik kad kartu po vienu dangteliu ir dujos ir vanduo. Ar as ne taip supratau? Pajungimai atskiri yra ir pas mane.
Marijau Tavo didelis kemperis , todel visiems pajungimas yra atskiros vietos , musu mazuose kemperiuose vieta prabanga, aciu Dievui , kad gamintojai nuoteku ir vandens baku nesujungia del taupumo. Mes net vaikams naktipuodzius ( sikpuodzius ) perkam su rankena i vidu, kad maziau vietos uzimtu :D
Žinutės: 266
Nuotraukos: 106
Prisijungė: 2015-12-27
Marijus.K parašė:
Vytautas.J parašė:
Marijus.K parašė:
Dainius.D parašė:
Marijus.K parašė:
Aha , man irgi iskilo klausimas o ko duju pajungimas ne ant sienos? Su dangteliu , grazus buna toks.
Tas gražus- brangus. Senukui kemperiukui- prabanga :)
O sitas saugus? Tam imontuojamam toks fiksatorius yra. Istrauki ir neteka dujos.
Marijau, gal galetum numest kokia nuoroda del imontuojamu duju uzpilimu su fiksatoriais
Mes cia kalbam apie isoriniu prietaisu pajungima. Buna ir uzpylimui. Tau koki imesti?
Atsiprasau ne taip supratau, bet gali imest ir ta pajungima taip pat idomu

Valius.V parašė:
Marijus.K parašė:
Ne tai  as suprantu kad vanduo pasijungia, as nesu mates tik kad kartu po vienu dangteliu ir dujos ir vanduo. Ar as ne taip supratau? Pajungimai atskiri yra ir pas mane.
Marijau Tavo didelis kemperis , todel visiems pajungimas yra atskiros vietos , musu mazuose kemperiuose vieta prabanga, aciu Dievui , kad gamintojai nuoteku ir vandens baku nesujungia del taupumo. Mes net vaikams naktipuodzius ( sikpuodzius ) perkam su rankena i vidu, kad maziau vietos uzimtu :D
o tokie būna? čia aš apie naktipuodžius.....:)
Cia isvedimas, tik nesimato to fiksatoriaus, bet jis buna komplekte: Cia , uzpylimo nerandu taip greitai. Jei labai reikia galiu nufotografuot savo. Taciau manau kad bet kuris automobiliu duju meistras gali pastatyti.

Marijus.K parašė:
Cia isvedimas, tik nesimato to fiksatoriaus, bet jis buna komplekte: Cia , uzpylimo nerandu taip greitai. Jei labai reikia galiu nufotografuot savo. Taciau manau kad bet kuris automobiliu duju meistras gali pastatyti.

As pats montuoju dujine iranga iautomobilius del to man ir pasidare idomu kas ten per uzpilimas :D
Tada nufotografuosiu ir idesiu. Uzpylimas vokiskas, pirkau perejima.
Marijus.K parašė:
Tada nufotografuosiu ir idesiu. Uzpylimas vokiskas, pirkau perejima.
buciau dekingas
Rytoj pasistengsiu imesti
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Kažkas klausė ar praktiškas dalykas dujų ir vandens pajungimas iš lauko.
Senajam kempery turėjau pajungimą vandeniui- per 7m neteko panaudoti. Dujų pajungimą dėjausi pats ir naudojau panašiai kas antrą savaitgalį. Į šį kemperį taip pat iš karto įdėjau dujų pajungimą iš lauko. Kaina apie 50eur:
Kartu su vandeniu brangiau:
O Dainiaus mintis dėti servisinę greitą oro jungtį- gera, man nedašuto ją panaudoti:)