Home

Forumas

Vandenio isvedimo nenaudoju, nors turejau visuose kemperiuose. Gal patogu kojas po juros smeletas nusiplauti, nezinau. Aa kartais grili nulieju , bet pas mane karstas vanduo bega. Dujas naudoju beveik visada griliui arba sildymo lempos pajungimui rudeny. 
 Del oro jungties, tai juk panasi jungtis ir ta originali, tik dar su kraneliu. Tai skirtumas tik kainoj?
Mes visą maisto gamybą mėgstam atlikti lauke,todėl pajungimai duoda begalinį patogumą.Jeigu tik nelyja,visas veiksmas vyksta lauke.Vanduo patogu ,sakykim,ką nors nuplauti,ar kokį indą išplauti vietoje.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Tomas.J parašė:
Kažkas klausė ar praktiškas dalykas dujų ir vandens pajungimas iš lauko.
Senajam kempery turėjau pajungimą vandeniui- per 7m neteko panaudoti. Dujų pajungimą dėjausi pats ir naudojau panašiai kas antrą savaitgalį. Į šį kemperį taip pat iš karto įdėjau dujų pajungimą iš lauko. Kaina apie 50eur:
Kartu su vandeniu brangiau:
O Dainiaus mintis dėti servisinę greitą oro jungtį- gera, man nedašuto ją panaudoti:)
Tą jungtį pirkau Hanzaflexe, o skirta ji būtent dujoms. Tarpinė kitokia nei oro jungtims. Netirpsta nuo dujų.
Vytautas.J parašė:

Marijus.K parašė:

Tada nufotografuosiu ir idesiu. Uzpylimas vokiskas, pirkau perejima.
buciau dekingas
Pas mane uzpylimas toks:
Uzsisuka perejimas kokio reikia. Nenaudojant dedasi juodas dangtelis.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Marijus.K parašė:
Vytautas.J parašė:

Marijus.K parašė:

Tada nufotografuosiu ir idesiu. Uzpylimas vokiskas, pirkau perejima.
buciau dekingas
Pas mane uzpylimas toks:
Uzsisuka perejimas kokio reikia. Nenaudojant dedasi juodas dangtelis.
:geras:
Žinutės: 358
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-22
Lauke ant medzio, ar ant dviraciu laikiklio , zodziu bet kur , labai patogu pasikabinti stai toki kemperiuklubas.lthttp://www.uogos.lt/nuolaida/8-20-eur-28-31lt-net-20-ties-litru-talpos-lauko-dusas-su-duso-galvute-ir-reguliuojama-vandens-srove-10261405 . Labai patogu ir indams ir kojoms ir prakaituotiems pomidorams nuplaut :D Ikaista ant saules , buna karstas ;) 
Žinutės: 266
Nuotraukos: 106
Prisijungė: 2015-12-27
Arturas.U parašė:
Lauke ant medzio, ar ant dviraciu laikiklio , zodziu bet kur , labai patogu pasikabinti stai toki kemperiuklubas.lthttp://www.uogos.lt/nuolaida/8-20-eur-28-31lt-net-20-ties-litru-talpos-lauko-dusas-su-duso-galvute-ir-reguliuojama-vandens-srove-10261405 . Labai patogu ir indams ir kojoms ir prakaituotiems pomidorams nuplaut :D Ikaista ant saules , buna karstas ;) 
Pas mus toksai daiktas saraso virsuje
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Prisijungė: 2016-08-12
O aš norėčiau indų komplektą kemperiui padovanoti. Kokį gražu servizą. Neslystanti ir nedūžtantį. Gal kas naudoja kažką panašaus? Gal turit patirties?
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Anželika.& parašė:
O aš norėčiau indų komplektą kemperiui padovanoti. Kokį gražu servizą. Neslystanti ir nedūžtantį. Gal kas naudoja kažką panašaus? Gal turit patirties?
Pardavinėja movera visokius alia stiklinius ir plastmasinius alia keramika su pagumuotais padais.
Anželika.& parašė:
Pagalvokit,ar tikrai norite naudotis plastikiniais indais.Įprastinius stalo indus galima visai nesudėtingai izoliuoti,kad nebarškėtų ir nedužtų.O valgymo proceso kokybė ir estetika yra nesulyginama :)