Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Kas važinejote su kilimais ir be ju? Kuris variantas jums atrodo teisingas? Aš kilimų nenaudojau, bet naujai pirktame kaip ir numatyti, reiktu juos atnaujinti tik galvoju ir iš viso ju reikia? Ką galvojete kurie turi patirties? Arba šiaip esate apmaste ta reikalą?
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Jei kemperyje vaikštai basas, tai ant kiliminės dangos (tikrai ne ant kilimo, nes jie sunkūs, o kiliminė danga gali būti plona ir lengva) tikrai bus maloniau. Jei su batais, tai valyti kiliminę dangą bus sudėtingiau
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Sename buvo vokiška danga, šitam pats iš karto įsidėjau. Neįsivaizduoju kaip be jos, nes vaikštom basi. Valymas- po savaitgalio prie ežerų- lengvai prašluoju, kiekvieną pavasarį išsiurbiu. Po 7m naudojimo buvo apynauja.

Žinutės: 614
Nuotraukos: 617
Koordinatės: 2
Važinėjam su kilimine danga. Įdomiausia, kad šis klausimas net nesvarstytas - taip maloniau ir tiek. Po savaitgalinių išvažiavimų prasiurbliuoju. Dėl ilgesnių kelionių - tai dėjau dangą iš kelių dalių, kad, esant reikalui, būtų galima išėmus išvalyti.
Mums tai irgi klausimu nekilo. Pas mane sudeta is triju daliu. Vasara turiu maza siurbliuka, prasisiurbiam net kelionej. Ziema visai isimu kad nepridrektu. Ant kilimo visada maloniau ir jaukiau. Nededam tik nuomojamam. Grynai del valymo. Nes jo po poros kelioniu isvalyti neimanoma.
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-08-08
Kadangi batų prie kemperio nenusiauname - kilimo dėt nematau prasmės.

Žinutės: 432
Nuotraukos: 1596
Prisijungė: 2012-10-06
Aurelijus.B parašė:
Na, ne karvę kainavo, jei ką, po poros metų pasikeisim.
Nežinau ar Klaipėdoje yra tie Dubingiai. 
Šeip, labai daug reiktų popieriaus toms iškarpoms, o kilimą aš pats išsipjausčiau.
Dubingiai Klaipedoje bent pries pora metu buvo Liepu g.palei gatve ,jei link buvusiu Senuku desinej pusej pries tilta,ten 2a pastatas,2 aukste :hi:
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Mes nenaudojam dangos.Svarstem ir nusprendem kad ne.
Žinutės: 212
Nuotraukos: 333
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2015-06-20
Aš užpernai keičiausi visas grindis, išardžiau viską, matėsi visa važiuoklė :) ir vietoje linoleumo užsidėjau kilimnę dangą. Tokia ta dovana kemperiui :) Stebėtina, bet ir garso izoliacija pagerėjo, be to namų jaukumas atsirado :) prasiurbliuoju su siurbliu po kelionės, man to pakanka. Kelionės metu su guminiu šepečiu iš Thomas Philips spec kiliminei dangai prašluoju ir ales gonzales. Prie durų dar mažus kilimėlius pasidėjau, tad įlipęs nusivalai klumpes, kilimuką išpurtai :geras:. Turim ir siurbliuką pakraunamą, bet kažkaip nenaudojam, nereikia, jis labiau lentynas su pabirusiu cukrum ar kruopom siurbliuoja nei kilimą :)

Nežinia ką šnekėsiu po metų ar dvejų, bet dabar kiliminę dangą užskaitau. Atrodo taip. Šiaip fotografavau kitais tikslais, bet šiek tiek kilimo matosi :)

Šiemet mūsų KNAUS'as gaus oro pagalves ant galinės ašies, kurios supakuotos garaže guli ir neleidžia praeiti vos tik įeinu į garažą, pastoviai prašosi būti sumontuotos, mat nori parodyti savo sugebėjimus. Prižadėjau, kad jū eilė tuoj ateis, t.y vos tik labiau atšils pajūrio orai.

Žinutės: 459
Nuotraukos: 2826
Koordinatės: 3
Prisijungė: 2016-02-10
O, mums po sios keliones kilimine danga pasiteisino. Labai malonu vaikscioti basom ir nesalta :geras: