Parašyta: 2017-04-11 21:00:42
Žinutės: 159
Prisijungė: 2014-10-22
Tiesiog noriu paklausti, nes kiek buvo nuotraukų su pridėtom pagalvėm visur buvo berods trys lapai lingių. Pas mane "Euramobil" 2007 m, "Fordo" bazėj 6.64m. ilgio ir yra įdėta viena geltona (žinoma spalva nesvarbu) pagalvė, bet ji tokia lyg būtų suspaustas kamuolys apie 15 cm. aukščio ir jokio pripūtimo vietos nerandu, bet man keisčiausia, kad vienas lapas lingių. Šiaip galas pominkštis ir ganėtinai aukštas, bet žvyrkeliu tai oi.
Parašyta: 2017-04-12 15:02:56
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Janis.C parašė:
Dainius.D parašė:
Tomas.J parašė:
Su keleivio oro pagalve lyginti nereikėtų. Čia pagrindinis pakabos elementas yra lingė ir visas važiavimo savybes reikėtų imti kaip linginės pakabos. Pagalvė gaunasi kaip papildomas komponentas (kuris padeda atlaikyti papildomą apkrovą) ir šiuo atveju savo gerųjų savybių (kurios atsiskleistų jei pakaba būtų pilnai pneumatinė) neparodo. Sename Ducate (iki 1994) jos visai ne pro šalį, nes jo lingės labai minkštos ir pagalves pripūtus pakaba pakietėja nežymiai. Kiek esu matęs- pas tų metų KNAUS gamykla dėdavo neoriginalias pastiprintas linges, tad Jūsų atvejis vėl kitoks.
Prieš porą metų įsidėjau pagalves į savo 92metų Peugeot J5, tai galiu pritati Tomui, kad galinė pakaba pakietėjo laaabai nežymiai. Visai netrukdo, bet kemperis žymiai stabiliau važiuoja puosūkiuse, o ir kemperio galinė dalis solidžiai pakilo ir neberzina jautrios austrų transporto priežiūros tarnybos atstovų vaizduotės 
ir neberzina jautrios austrų transporto priežiūros tarnybos atstovų vaizduotės
Jus norejote pasakyti kad jusu nebesveria ar kaip ?
Taip Jani

Mažiau šansų, kad pasvers.
Parašyta: 2017-04-30 10:31:18
Žinutės: 212
Prisijungė: 2015-06-20
Dainius.D parašė:
Tomas.J parašė:
Su keleivio oro pagalve lyginti nereikėtų. Čia pagrindinis pakabos elementas yra lingė ir visas važiavimo savybes reikėtų imti kaip linginės pakabos. Pagalvė gaunasi kaip papildomas komponentas (kuris padeda atlaikyti papildomą apkrovą) ir šiuo atveju savo gerųjų savybių (kurios atsiskleistų jei pakaba būtų pilnai pneumatinė) neparodo. Sename Ducate (iki 1994) jos visai ne pro šalį, nes jo lingės labai minkštos ir pagalves pripūtus pakaba pakietėja nežymiai. Kiek esu matęs- pas tų metų KNAUS gamykla dėdavo neoriginalias pastiprintas linges, tad Jūsų atvejis vėl kitoks.
Prieš porą metų įsidėjau pagalves į savo 92metų Peugeot J5, tai galiu pritati Tomui, kad galinė pakaba pakietėjo laaabai nežymiai. Visai netrukdo, bet kemperis žymiai stabiliau važiuoja puosūkiuse, o ir kemperio galinė dalis solidžiai pakilo ir neberzina jautrios austrų transporto priežiūros tarnybos atstovų vaizduotės 
Na ką. Po suvažiavimo išvykom į Lenkiją, Malbork / Gdansk / Sopot / Hel link. Savaitę pasivažinėjau lenkiškais vingiuotais ir palopytais seno tipo keliukais

ir galiu pasakyti kad vairavimas tapo malonesnis nei iki šiol, auto duobes surenka kitaip, taip nebilda lengviau įveikia posūkius. Mano aukštis 2,9 plius bagažinė tai man pasijautė. Pernai tuo pat keliu iš Griunvaldo grįžom, tad palygint galiu. Labai priklauso kokį slėgį pagalvėse pasirenki 2,2 bar skirtumo jokio su pagalvėm ar be, bet pastačius ant 2,7 bar (rekomenduojamas gamintojo maksimumas) man skirtumas jaučiasi.
Parašyta: 2017-04-30 14:11:23
Žinutės: 459
Prisijungė: 2016-02-10
Truputį atnaujinome ir patobulinom apšvietimą, ir + būdai naujas akumuliatorius.

Parašyta: 2017-04-30 21:29:48
Žinutės: 212
Prisijungė: 2015-06-20
Aurelijus.B parašė:
Truputį atnaujinome ir patobulinom apšvietimą, ir + būdai naujas akumuliatorius.

Parašyta: 2017-05-10 19:43:54
Žinutės: 14
Prisijungė: 2016-02-17

kitai ziemai pasiruosies. Bet planuoju ir vasara naudosiu nes uzdet uztrunka 10min vienam zmogui su zmoba bus dar greiciau.
Parašyta: 2017-05-10 20:11:01
Žinutės: 423
Prisijungė: 2016-03-01
Sveiki, gal kas turit kutosus ant duru nuo nenumatytu skraidanciu draugu .?
Parašyta: 2017-05-11 08:11:36
Žinutės: 308
Prisijungė: 2013-06-30
Tadas.Z parašė:
Nežinau Tadai ar verta, kutosai nuo vabzdžių. Turėjau, nelabai jie nuo vabzdžių padeda. Manau nuo vabzdžių reikia tinklelio ant durų. O jei vis tiek reikia, tai pažiūrėk autopliuse, vienas Šiaulietis praktiškai visada jų turi naudotų.
Parašyta: 2017-05-11 08:29:05
Žinutės: 423
Prisijungė: 2016-03-01
Olegas.I parašė:
Tadas.Z parašė:
Nežinau Tadai ar verta, kutosai nuo vabzdžių. Turėjau, nelabai jie nuo vabzdžių padeda. Manau nuo vabzdžių reikia tinklelio ant durų. O jei vis tiek reikia, tai pažiūrėk autopliuse, vienas Šiaulietis praktiškai visada jų turi naudotų.
Man tinklelis neisideda, tai ziuriu iseiti.
Parašyta: 2017-05-11 10:45:29
Žinutės: 308
Prisijungė: 2013-06-30
Mani irgi neisideda, bet pas Aurelijų kai pamačiau originalų, tai galvoju gal rasiu kokį tinkantį Lenkijos šrotuose.