Parašyta: 2017-05-11 14:13:04
Žinutės: 302
Prisijungė: 2016-08-12
Robertas.M parašė:
Kas važinejote su kilimais ir be ju? Kuris variantas jums atrodo teisingas? Aš kilimų nenaudojau, bet naujai pirktame kaip ir numatyti, reiktu juos atnaujinti tik galvoju ir iš viso ju reikia? Ką galvojete kurie turi patirties? Arba šiaip esate apmaste ta reikalą?
Mes salono dalyje kilima jau turejome ir galvojome uzkiliminti

visa kemperi. tai pradziai Gariunuose uzsakem kilima kabinos daliai. Pagamino pagal modeli ir ne brangiai. Patenkinti. O po klubo susitikimo po tos zoles

supratome, kad virtuves ir miegamojo salono daliai kilimo netiesime nes jau ir ta kuri turejome po tos zoles reikia valyti

. Tai va... ten turim du nedidukus, kuriuos bet kada galim istraukt ir isvalyt bet po Minsko supratom, kad labiau rupi tureti dulkiu siurbli. Gal kas turi patarimu del dulkiu siurblio?

Parašyta: 2017-05-11 14:55:08
Žinutės: 406
Prisijungė: 2014-09-21
Parašyta: 2017-05-11 15:00:51
Naudoju elementaru paprasta dulkiu siurbly. Jis nuo 220v, nes tie 12 voltu nelabai siurbia. Beje pas mane kemperis su kilimais, ir ganetinai ilgo plauko. Bet po kemperi su batais nevaikstom. Juos nusiaunam ir paliekam ant kilimelio arba spec stalciuje. uztat malonu is lovos islipti. Yra siurbliai imontuojami. Isvedziojama po kemperi jungtys ir prisijungi bet kur. Siurblys bagazineje susimontuoja. Mano nuomone neverta, nes svoris ir montavimas. Daug paprasciau montuojamas.
Parašyta: 2017-05-11 16:45:36
Žinutės: 423
Prisijungė: 2016-03-01
Olegas.I parašė:
Mani irgi neisideda, bet pas Aurelijų kai pamačiau originalų, tai galvoju gal rasiu kokį tinkantį Lenkijos šrotuose.
Siandiena buvau domus lumina brukline, tai jie turi dideliu lauko durims stumdomu jau sau derinu, manau tiks.
Parašyta: 2017-05-11 16:57:53
Žinutės: 308
Prisijungė: 2013-06-30
Tadas.Z parašė:
Olegas.I parašė:
Mani irgi neisideda, bet pas Aurelijų kai pamačiau originalų, tai galvoju gal rasiu kokį tinkantį Lenkijos šrotuose.
Siandiena buvau domus lumina brukline, tai jie turi dideliu lauko durims stumdomu jau sau derinu, manau tiks.
Buvau pas juos praeitą pavasarį, ir žmogeliukas buvo atvažiavęs išmatuoti. Dėja, iš vidaus durų užrakinimo spyna trukdo. Na gal tau pavyks, tada varysiu pas tave pažiūrėti ir pabūrus ką nors gal ir man pavyks apsiginti nuo tų kraujasiurbių.
Parašyta: 2017-05-12 15:27:01
Žinutės: 212
Prisijungė: 2015-06-20
Olegas.I parašė:
Tadas.Z parašė:
Olegas.I parašė:
Buvau pas juos praeitą pavasarį, ir žmogeliukas buvo atvažiavęs išmatuoti. Dėja, iš vidaus durų užrakinimo spyna trukdo. Na gal tau pavyks, tada varysiu pas tave pažiūrėti ir pabūrus ką nors gal ir man pavyks apsiginti nuo tų kraujasiurbių.
Man tai tie makaronai visai sueina, apačioje svarelius prisegi,tada jie taip netabaluoja jei duris laikai atdaras, nelabai ir priskrenda. Na gal senoviškai jie atroda, bet kai pats kemperis ne pirmos jaunystės tai visai tinką. Komplektas

Šiaip greit užmetęs akį radau va ką:
Parašyta: 2017-05-13 12:29:06
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
turiu kutosus nauji nenaudoti pilkos spalvos 20e
Parašyta: 2017-05-13 14:40:18
Žinutės: 423
Prisijungė: 2016-03-01
tuos is ebay radau pas save, uzdejau , paziuresiu ar pasiteisins, jei ne , tai Arturo prasysiu jei dar tures.
Parašyta: 2017-05-26 23:50:13
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Kemperiu pasisekę, gavo dovanų
1. lengvos lentynos į kemperio garažą;
2. plastikinės dėžės į lentynas;
3. kompiuterio laikiklis
4. momitorius ir kamera
Dabar laukia šiltų orų - prasidės montavimo darbai
Kompiuterio laikikly lygtais is ebejaus pirkot ir taip greitai gavot?
Kompiuteris ir vėl turi savo vietą

Viskas tiko puikiai. Reikėjo tik ilgesnį atraminį srieginį strypą pasidaryti, nes komplekte esantis pritaikytas lengvajam automobiliui su žemom sėdynėmis
Parašyta: 2017-05-27 20:32:23
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Nepyk,Arvydai,bet man vistiek atrodo per didele bandura kaip neintegruotam kemperiui.