Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Giedrius.Š parašė:

Nepyk,Arvydai,bet man vistiek atrodo per didele bandura kaip neintegruotam kemperiui.
Nėra ko pykti..... Kad suprasti, dažniausiai tiesiog būtina išbandyti. Visais kitais atvejais taip ir likstik "atrodo":D
Kad suprasti, kas tai yra diletantų GPS, aš jį nusipirkau.... ir net kelis kartus esu panaudojęs:hi:
Tai visiškai skirtingi daigtai, nors ką čia aš aiškinu:juokas:
Beje tokius staliukus daug kas naudoje ir lengvuosiuose auto. Jie joms ir gaminami
Žinutės: 238
Nuotraukos: 1565
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-10-12
Is nuotraukos matyti kad sturmanui atsirado siokiu tokiu nepatogumu einant atsisesti i savo vieta,Ir vairuotojui begius jungti?
Kompiuterio staliukas pilnai nusiima ar užsideda per 5 s, be to turi 7 šarnyrus, kurių pagalba jį galima pasukti, pakelti auksčiau, nuleisti žemiau, pakreipti į bet kurį šoną, apsukti apie bet kurią (vertikalią ar horizontalią) tvirtinimo ašį....
Tad vairuotojui jokių nepatogumų kilti tiesiog negali, o šturmanui pliusų gerokai daugiau, nei minusų, vykdant šturmano "darbą" :tourist2: ir planuojant artimiausią dienotvarkę:tourist1:

P.S.
 Problema, manau, visai kitur.... 
 Norint naudotis visais MapPoint programos privalumais, reikia į maršrutą sukelti labai daug įvairios informacijos. 
Čia, manau, ir prasideda problemos.... belieka nebent parašyti, kad "tie staliukai ir kompiuteriai tikriems ziopliams" :baisu:
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Kaip su MapPoint žemėlapiu atnaujinimu. Paskutinė "beinternetine" versija 2013metu?   Tačiau internetinė gal jau įkandama?
Dainius.D parašė:
Kaip su MapPoint žemėlapiu atnaujinimu. Paskutinė 'beinternetine' versija 2013metu?   Tačiau internetinė gal jau įkandama?
Pastoviai seku, bet pas rusus kol kas neaptikau nieko naujasnio ar patobulinto.
Problemų yra tik su Lenkija. Tik jie prisidarė daug naujų kelių. 
Visur kitur problemų nekyla, bent aš kol kas dar nesusidūriau. Yra tekę Prancūzijoje ir dar kažkur važiuti "laukais". Bet ten aiškiai matosi, kad keliai tiesiog ištiesinti ir sueis į reikiamą tašką.
Žinutės: 212
Nuotraukos: 333
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2015-06-20
Arvydas.I parašė:

Giedrius.Š parašė:

Arvydas.I parašė:

Kemperiu pasisekę, gavo dovanų:D
1. lengvos lentynos į kemperio garažą;
2. plastikinės dėžės į lentynas;

3. kompiuterio laikiklis

4. momitorius ir kamera

Dabar laukia šiltų orų - prasidės montavimo darbai
Kompiuterio laikikly lygtais is ebejaus pirkot ir taip greitai gavot?
 Kompiuteris ir vėl turi savo vietą  
Viskas tiko puikiai. Reikėjo tik ilgesnį atraminį srieginį strypą pasidaryti, nes komplekte esantis pritaikytas lengvajam automobiliui su žemom sėdynėmis
Atrodo įdomiai. Kartais tie mūsų patobulinimai digitalizavimai kelia abejonių saugumo atžvilgiu. Aš pvz savęs paklausčiau, kaip elgsis šitas išmanus prietaisas staigesnio/ekstremalesnio posūkio ar stabdymo atveju. Ar nereiks šalmų mautis :) 
Stabdymo metu nebent tik kartu su sėdyne.... kitais atvejai irgi vikia fizikos dėsniai.

Vokiečiai, kad juos patikrinti daro bandymus, tad tiksliausią atsakymą į šį klausymą, manau, gautumėte tik tokiu būdu.

Jau vienas skambino dėl papildomos informacijos apie kompiuterio staliuką. 
Kad būtų aiškiau, prieš įsigijant staliuką, įdedu kelias nuotraukas

Žinutės: 459
Nuotraukos: 2826
Koordinatės: 3
Prisijungė: 2016-02-10
Dainius.D parašė:
Kaip su MapPoint žemėlapiu atnaujinimu. Paskutinė 'beinternetine' versija 2013metu?   Tačiau internetinė gal jau įkandama?
Is kur ja atsisusti, as randu tik JAV, o EU?
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2012-10-03
Aurelijus.B parašė:
Dainius.D parašė:
Is kur ja atsisusti, as randu tik JAV, o EU?
https://rutracker.org/forum/index.php As siuncausi is rusisku torentu.