Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Rimas.V parašė:
Aurelijus.B parašė:
Dainius.D parašė:
Kaip su MapPoint žemėlapiu atnaujinimu. Paskutinė 'beinternetine' versija 2013metu?   Tačiau internetinė gal jau įkandama?
Is kur ja atsisusti, as randu tik JAV, o EU?
https://rutracker.org/forum/index.php As siuncausi is rusisku torentu.
MapPoint2013
Žinutės: 459
Nuotraukos: 2826
Koordinatės: 3
Prisijungė: 2016-02-10
Arvydas.I parašė:
Rimas.V parašė:
Aurelijus.B parašė:
Dainius.D parašė:
Kaip su MapPoint žemėlapiu atnaujinimu. Paskutinė 'beinternetine' versija 2013metu?   Tačiau internetinė gal jau įkandama?
Is kur ja atsisusti, as randu tik JAV, o EU?
https://rutracker.org/forum/index.php As siuncausi is rusisku torentu.
MapPoint2013
Nebepatinka man tie rusiški portalai, ten kai įlendį, tai daugiau problemų negu naudos. 
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
:taip: Todėl jei įperku, stengiuosi pirkti originalią programą. Nors dar nedaug tokių buvo :paslaptis:
Man tai isvis kazkaip tokiais technologiju laikais pirkti programa keturiu metu senumo zemelapiais. Labai viskas keiciasi. As naudojuosi Igo. Dabar isejo nauja versija tai irgi gimdau. Aisku pripratimas antras prigimimas
Gal jau 15 ar daugiau metų naudoju Torrent, bet problemų, kurių turi kolega, išvengti pavyko. Paprastai, jei yra kažkas "suvyniota", antivirusinė nesunkiai aptinka:D 
Manau, kad tai daugiau pačių programų savininkų ale apsaugos, o ne piktavalių kėslai.
Kolegų nurodytame torrent puslapyje, tokių siurpryzų praktiškai nepasitaiko

Marijus.K parašė:
Man tai isvis kazkaip tokiais technologiju laikais pirkti programa keturiu metu senumo zemelapiais. Labai viskas keiciasi. As naudojuosi Igo. Dabar isejo nauja versija tai irgi gimdau. Aisku pripratimas antras prigimimas
 Tikrai ne pripratimas.... o patogumas, kuris buvo sukurtas naudotojui. Kuo toliau, tuo labiau kuriama ne naudotojui, o verslui. Tai, žnoma, naturalu - kas moka, tas ir muziką užsako. 
 Viskas su tomis programėlėmis gerai, kol nereikia visą turimą savo duomenų bazę (pav. sakykime Prancūzijos pilys ar kempingai, ar Vokietijos Stellplatz, ar dar ką) patalpinti toje programėlėje, kad važiuojant pro juos, būtų matomi su visais susikurtais aprašymais.
 Mano subjektyve nuomone, visa tai daugiau tinka, kai nori pasinaudoti jau sukurtais duomenimis, bet ne turimais savais. Tai patogu naudotojui, bet ne pačiam kuriant individualų maršrutą. 
  Kitas trūkumas - ekrano dydis. Turint daug pažymėtų objektų, kartais net kompiuterio ekrane būna sunku susigaudyti. Prireikia dalį objektų paslėpti...

Nuotraukoje čia tik maža dalelė informacijos, kuria naudojuosi kelionėje. Aišku žemėlapį galima išdidinti ir ta pati informacija jau bus geriau matoma:

Visos kitos, bent man žinomos programėlės neleidžia atlikti visas šias išvardintas ir daugelį kitų manipuliacijų su žemėlapiu.
 O gal gali? Pasidalinkite patirtimi....
Žinutės: 457
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-07-01
Marijus.K parašė:
O neduoda atnaujinimu kaip dabar pas visus gamintojus?
Jei turi omeny IGO , tai senesnei nebeduoda, yra tik naujesnei. Pvz senesnei Lodzes naujo kelio jau nera. Naujesnei yra. Principai panasus, bet kazkaip vistiek sunkiai limpa. Nors yra atsirades toks privalumas, kad susivedi masinos matmenis. Kemperiui tai patogu.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Marijus.K parašė:
Jei turi omeny IGO , tai senesnei nebeduoda, yra tik naujesnei. Pvz senesnei Lodzes naujo kelio jau nera. Naujesnei yra. Principai panasus, bet kazkaip vistiek sunkiai limpa. Nors yra atsirades toks privalumas, kad susivedi masinos matmenis. Kemperiui tai patogu.
Marijau, tie matmenų vedimai, tai gan senas reikalas, gal tik nebuvai radęs , arba ne ta versiją naudojai. Spec kemperiui nebuvo, bet sunkvežimio variantas ar autobuso, kur matmenis sudelioji, tikrai senai naudodavau, tik atsisakiau, nes autobanais važinėtis man netiko....
Sigykas taip pat turi versija Truckams skirta, maps me nemačiau. 

Arvydai, taškų deliojimas tikrai yra maps me, pridėjas daug jų gali išjungti /įjungti, bet map point kurkas didesne ir kompe lengviau suvaldyti nei baksnoti telefone, bet iš bedos , jei neakcentuoji kaip labai svarbaus ir butino reikalo naudotis tikrai galima. Ten susideda į "žvaigždutes" tipo mano vietos :D, pasirinkus reikalingas rodo žemėlapyje.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Tomas.J parašė:
:taip: Todėl jei įperku, stengiuosi pirkti originalią programą. Nors dar nedaug tokių buvo :paslaptis:
Tomai , ar tik ne pats keiksnojei oficialų sigyka , kai nusipirkai ir nulužo kelionėje, toliau su popieriniais mapsais važiavai? 
p.s. Aš ne prieš oficialius, nera jie brangūs, bet ir iliuzijų neturiu...