Home

Forumas

Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Pagavai :geda: Buvo toks atvejis :blogai: Aš, kadangi silpnas šioj srity, galvoju, kad legalios programos mane išgelbės :D
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Robertas.M parašė:
Marijus.K parašė:
Jei turi omeny IGO , tai senesnei nebeduoda, yra tik naujesnei. Pvz senesnei Lodzes naujo kelio jau nera. Naujesnei yra. Principai panasus, bet kazkaip vistiek sunkiai limpa. Nors yra atsirades toks privalumas, kad susivedi masinos matmenis. Kemperiui tai patogu.
Marijau, tie matmenų vedimai, tai gan senas reikalas, gal tik nebuvai radęs , arba ne ta versiją naudojai. Spec kemperiui nebuvo, bet sunkvežimio variantas ar autobuso, kur matmenis sudelioji, tikrai senai naudodavau, tik atsisakiau, nes autobanais važinėtis man netiko....
Sigykas taip pat turi versija Truckams skirta, maps me nemačiau. 

Arvydai, taškų deliojimas tikrai yra maps me, pridėjas daug jų gali išjungti /įjungti, bet map point kurkas didesne ir kompe lengviau suvaldyti nei baksnoti telefone, bet iš bedos , jei neakcentuoji kaip labai svarbaus ir butino reikalo naudotis tikrai galima. Ten susideda į 'žvaigždutes' tipo mano vietos :D, pasirinkus reikalingas rodo žemėlapyje.
   Robertai, aš būtemt apie tai ir rašau.... 
 Gal ne visai išsamiai paaiškinau, bet tur būt visi puikiai gali įsivaizduoti kokia iš to būtų nauda, jei ant popierinio žemėlapio prisipieštume kelis tūkstančius vienodų žvaigždučių:baisu: 
 Čia irgi viskas analogiškai. 
 Prisipažinsiu tiesiai - mažame ekrane vieno tūkstančio taškų suvaldyti man tikrai nepavyksta:hi: O ką jau kalbėti apie dešimtis tūkstančių:pertrauka: Kieno tai problema, mano ar programėlės - vis dar aiškinuosi...:juokas:
Robertas.M parašė:
Marijus.K parašė:
Jei turi omeny IGO , tai senesnei nebeduoda, yra tik naujesnei. Pvz senesnei Lodzes naujo kelio jau nera. Naujesnei yra. Principai panasus, bet kazkaip vistiek sunkiai limpa. Nors yra atsirades toks privalumas, kad susivedi masinos matmenis. Kemperiui tai patogu.
Marijau, tie matmenų vedimai, tai gan senas reikalas, gal tik nebuvai radęs , arba ne ta versiją naudojai. Spec kemperiui nebuvo, bet sunkvežimio variantas ar autobuso, kur matmenis sudelioji, tikrai senai naudodavau, tik atsisakiau, nes autobanais važinėtis man netiko....

Arvydai, taškų deliojimas tikrai yra maps me, pridėjas daug jų gali išjungti /įjungti, bet map point kurkas didesne ir kompe lengviau suvaldyti nei baksnoti telefone, bet iš bedos , jei neakcentuoji kaip labai svarbaus ir butino reikalo naudotis tikrai galima. Ten susideda į 'žvaigždutes' tipo mano vietos :D, pasirinkus reikalingas rodo žemėlapyje.
Ta as zinau. Taciau IGO turejo atskira versija Truck , kalbu apie legalias programas. Dabar vienoj. 
Del dydzio as naudoju plansete. Ten gerokai geriau matosi. Na planseciu dabar yra didesniu uz monitorius
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Arvydas.I parašė:
Robertas.M parašė:
Marijus.K parašė:

Robertai, aš būtemt apie tai ir rašau.... 
 Gal ne visai išsamiai paaiškinau, bet tur būt visi puikiai gali įsivaizduoti kokia iš to būtų nauda, jei ant popierinio žemėlapio prisipieštume kelis tūkstančius vienodų žvaigždučių:baisu: 
 Čia irgi viskas analogiškai. 
 Prisipažinsiu tiesiai - mažame ekrane vieno tūkstančio taškų suvaldyti man tikrai nepavyksta:hi: O ką jau kalbėti apie dešimtis tūkstančių:pertrauka: Kieno tai problema, mano ar programėlės - vis dar aiškinuosi...:juokas:
Žemėlapį kai didini taškų natūraliai mažėja ir kaip tais naudotis gali, bet tai nera ką kalbėti, didelis monitorius tuo atveju patogiau, tik čia jau kitas lazdos galas, vaizdą per langą užstoja :D
Bet tai visada turi rinktis. Ar geriau matai zemelapi ar stiklo daugiau. Todel ir yra navigacijos mazos, kad vaizdo neuzstotu. O ar plancete ar kompiuteris uzstoja panasiai.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Kai kompiuteris (kaip mano nuotraukoje) ar planšetė ant tam skirto staliuko - neužstoja nei vairuotojui, nei šturmanui. Tam jis ir skirtas
Žinutės: 365
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-03-26
Gavo maniškis "papuošalą", dabar darbo turės daugiau, teks papildomai 108kg vežti :)

Cia ant kablio ar ant remo tvirtinasi?
Žinutės: 365
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-03-26
Kablio tik
Na va gales motoroleris saugiai keliauti drauge