Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
oi neprimink...
Mes is pradziu panasiai darem. Tada nusprendem kad mergaites niekur neina bacilu gaudyt, paskui or visi kiti pradejom naudotis. Vistiek kas dvi dienas ar taip ar taip valyti reikia. RezUltatas : dabar pilnai naudojames vikuo ir tualetu ir dusu. Mano paskaiciavimu normaliai issimaudyt be pasisildymu po vandeniu apie 10 ltr vandens.
Marijus.K parašė:
Mes is pradziu panasiai darem. Tada nusprendem kad mergaites niekur neina bacilu gaudyt, paskui or visi kiti pradejom naudotis. Vistiek kas dvi dienas ar taip ar taip valyti reikia. RezUltatas : dabar pilnai naudojames vikuo ir tualetu ir dusu. Mano paskaiciavimu normaliai issimaudyt be pasisildymu po vandeniu apie 10 ltr vandens.
Pas mus kitokia situacija - vaiku ekipaze nera, trys suauge zmones.O dusu naudojames,tik smagiau,kai galima ilgai pastoveti po srove ir erdves yra.
Žinutės: 360
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-05
Iki šiandien nežinojau, kad reikia specialaus popieriaus ir 6 metus viską mesdavome į kasetę.
Nesirinkau Grigiškių ar ne tas popierius.
Jokių problemų neturėjau.
Gal smarkiai perdėtas tas specialaus popieriaus svarbumas, nemanot?
Galiu parasyti kad tikrai. Specialusis popierius netirpsta, o Grigiskiu suiro beveik visiskai. Taigi dadejus chemija ir ta terpe kuri ten yra, turi buti viskas ok. Isvada: neverta pirkti popieriaus , kuris kainuoja kelis eurus. Visiskai geras pasirinkimas yra Grigiskiu gaminiai. Kalbant apie metima bet kokio, kaip ir rasiau, kitu gamintoju popierius turi celiuliozes, jis netirpsta, vandens tiekejai ir kanalizacijos priziuretojai, net namuose nerekomenduoja mesti i klozeta. Kalba apie nuosavus namus. Nes per kelis metus uzkisa kanalizacija, ypac jei su nuolydziais prasciau. Daugiabuciuose tai negalioja, jie ir pampersus meta, vistiek nieks nepagaus.
J.J
Daugiabuciuose tai negalioja, jie ir pampersus meta, vistiek nieks nepagaus.....................va ce akivaizdus  smeistas..... KAIP TU TA PAMPERSA IKISI TEN,MES KAZKADA BANDEM-NEPAVYKO... TAIPKAD NIEKAS NEKISA.:ne:
Žinutės: 259
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 5
Prisijungė: 2013-06-09
na man atrodo,kad jeigu kemperyje yra toletas tai jis turėtų būti  ir naudojamas,nes kitaip tada gal  ir dušo nelabai reikia ir viryklės:hmz:tai  tada gal ir kemperio nelabai reikia?... čia tik mano nuomonė:)
Gediminas.B parašė:
na man atrodo,kad jeigu kemperyje yra toletas tai jis turėtų būti  ir naudojamas,nes kitaip tada gal  ir dušo nelabai reikia ir viryklės:hmz:tai  tada gal ir kemperio nelabai reikia?... čia tik mano nuomonė:)
As tikrai irgi taip galvoju. Ir 100% palaikau.