Parašyta: 2016-05-29 22:02:02
Žinutės: 2828
Prisijungė: 2012-10-03
Parašyta: 2016-05-29 22:25:13
Mes is pradziu panasiai darem. Tada nusprendem kad mergaites niekur neina bacilu gaudyt, paskui or visi kiti pradejom naudotis. Vistiek kas dvi dienas ar taip ar taip valyti reikia. RezUltatas : dabar pilnai naudojames vikuo ir tualetu ir dusu. Mano paskaiciavimu normaliai issimaudyt be pasisildymu po vandeniu apie 10 ltr vandens.
Parašyta: 2016-05-29 22:30:09
Marijus.K parašė:
Mes is pradziu panasiai darem. Tada nusprendem kad mergaites niekur neina bacilu gaudyt, paskui or visi kiti pradejom naudotis. Vistiek kas dvi dienas ar taip ar taip valyti reikia. RezUltatas : dabar pilnai naudojames vikuo ir tualetu ir dusu. Mano paskaiciavimu normaliai issimaudyt be pasisildymu po vandeniu apie 10 ltr vandens.
Pas mus kitokia situacija - vaiku ekipaze nera, trys suauge zmones.O dusu naudojames,tik smagiau,kai galima ilgai pastoveti po srove ir erdves yra.
Parašyta: 2016-05-30 00:09:59
Žinutės: 360
Prisijungė: 2013-07-05
Iki šiandien nežinojau, kad reikia specialaus popieriaus ir 6 metus viską mesdavome į kasetę.
Nesirinkau Grigiškių ar ne tas popierius.
Jokių problemų neturėjau.
Gal smarkiai perdėtas tas specialaus popieriaus svarbumas, nemanot?
Parašyta: 2016-05-30 07:06:38
Galiu parasyti kad tikrai. Specialusis popierius netirpsta, o Grigiskiu suiro beveik visiskai. Taigi dadejus chemija ir ta terpe kuri ten yra, turi buti viskas ok. Isvada: neverta pirkti popieriaus , kuris kainuoja kelis eurus. Visiskai geras pasirinkimas yra Grigiskiu gaminiai. Kalbant apie metima bet kokio, kaip ir rasiau, kitu gamintoju popierius turi celiuliozes, jis netirpsta, vandens tiekejai ir kanalizacijos priziuretojai, net namuose nerekomenduoja mesti i klozeta. Kalba apie nuosavus namus. Nes per kelis metus uzkisa kanalizacija, ypac jei su nuolydziais prasciau. Daugiabuciuose tai negalioja, jie ir pampersus meta, vistiek nieks nepagaus.
Parašyta: 2016-05-30 09:19:13
Daugiabuciuose tai negalioja, jie ir pampersus meta, vistiek nieks nepagaus.....................va ce akivaizdus smeistas..... KAIP TU TA PAMPERSA IKISI TEN,MES KAZKADA BANDEM-NEPAVYKO... TAIPKAD NIEKAS NEKISA.

Parašyta: 2016-05-30 09:45:33
Žinutės: 259
Prisijungė: 2013-06-09
na man atrodo,kad jeigu kemperyje yra toletas tai jis turėtų būti ir naudojamas,nes kitaip tada gal ir dušo nelabai reikia ir viryklės

tai tada gal ir kemperio nelabai reikia?... čia tik mano nuomonė

Parašyta: 2016-05-30 10:48:31
Gediminas.B parašė:
na man atrodo,kad jeigu kemperyje yra toletas tai jis turėtų būti ir naudojamas,nes kitaip tada gal ir dušo nelabai reikia ir viryklės
tai tada gal ir kemperio nelabai reikia?... čia tik mano nuomonė
As tikrai irgi taip galvoju. Ir 100% palaikau.