Parašyta: 2020-11-05 19:20:56
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Kemperija pardavėjas sąžiningas. Neblogai. Tik kodėl akselaratoriaus guma nusitrynusi... per 100t.km neturėtų. Gal priekabiauju.
Panašiai ir mes elgėmės- atsisakėme nuomos ir pirkome seną pabandymui. Bandėme penkis metus

Labai patiko, tai įsigijome naujesnį. Mūsų senasis buvo su alkova. Ją naudojo tik vaikai. Nepatogu mums buvo, tai tą lovą sudėdinėjome. Irgi nepatogu, bet nenužudė. Penkis metus tai darėme ir nieko neatsitiko

Tais metais retai, kuriame kemperyje atskira lova būdavo. Senesni dažniausiai pasitaiko su panašiu išplanavimu. Manau svarbiau gera bendra kemperio būklė. Variklis ir mūsų ne ką galingesnis buvo, bet tai netrukdė aplankyti Sardiniją, Stambulą, Prancūziją, Įtaliją, Bulgariją, pervažiuoti Rumunijos ir kitų šalių perėjas. Svarbu nusiteikti, kad važiuosite 90km/val greičiu, o perėjose ne aukštesniu nei antras bėgis.
Parašyta: 2020-11-05 20:15:11
Žinutės: 272
Prisijungė: 2017-01-04
Dainius.D parašė:
Kemperija pardavėjas sąžiningas. Neblogai. Tik kodėl akselaratoriaus guma nusitrynusi... per 100t.km neturėtų. Gal priekabiauju. Panašiai ir mes elgėmės- atsisakėme nuomos ir pirkome seną pabandymui. Bandėme penkis metus

Labai patiko, tai įsigijome naujesnį. Mūsų senasis buvo su alkova. Ją naudojo tik vaikai. Nepatogu mums buvo, tai tą lovą sudėdinėjome. Irgi nepatogu, bet nenužudė. Penkis metus tai darėme ir nieko neatsitiko

Tais metais retai, kuriame kemperyje atskira lova būdavo. Senesni dažniausiai pasitaiko su panašiu išplanavimu. Manau svarbiau gera bendra kemperio būklė. Variklis ir mūsų ne ką galingesnis buvo, bet tai netrukdė aplankyti Sardiniją, Stambulą, Prancūziją, Įtaliją, Bulgariją, pervažiuoti Rumunijos ir kitų šalių perėjas. Svarbu nusiteikti, kad važiuosite 90km/val greičiu, o perėjose ne aukštesniu nei antras bėgis.
Šiaip labiau trinasi sankabos ir stabdžių pedalų gumos, nebet pastoviai buvo gazas-dugnas,
Parašyta: 2020-11-05 20:20:42
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Su guma, tai čia Tu gerai pastebėjai.
Aš savo pirmąjį pardaviau su 148000 km, tai tik sankabos guma buvo truputį pasidėvėjusi.
Dėl traukimo, tai iš Klaipėdos esu važiavęs ir 120 km/h. Viskas ok, tik kuro sąnaudos dvigubos - virš 16 l/100 km
Parašyta: 2020-11-05 20:55:39
Žinutės: 4
Prisijungė: 2020-09-06
Labai jums ačiū už nuomones, pastabas, savo patirtis. Kad nepatingėjote, pasižiūrėjote, parašėte

Tikrai davė daug naudos pamąstymams ir apsisprendimui

Parašyta: 2020-11-06 08:39:37
Žinutės: 1606
Arvydas.I parašė:
Su guma, tai čia Tu gerai pastebėjai. Aš savo pirmąjį pardaviau su 148000 km, tai tik sankabos guma buvo truputį pasidėvėjusi.
Dėl traukimo, tai iš Klaipėdos esu važiavęs ir 120 km/h. Viskas ok, tik kuro sąnaudos dvigubos - virš 16 l/100 km

nustebino kuro sąnaudos- ar neįsivėlė klaida skaičiuojant?
Parašyta: 2020-11-06 11:29:08
Žinutės: 614
Arvydas.I parašė:
Jolanta.Ž parašė:
Registravimo mokestis priklauso nuo svorio: https://eregitra.lt/viesa/registracijos-mokestis/Mums būtų 360 EUR, nes lengvas. O variklis, greičių dėžė ir važiuoklė servise bus nuodugniai patikrinta. Ten viskas super paprasta, neturėtų paskui lįsti daug staigmenų.
Ar tikrai tą svorį įrašėte (2400 kg)? Gal reikėtų 3500 kg? Tada ir mokestis solidesnis 540 € būtų. Gerame servise patikrinimas apie 80 €.
Kiek pasakojo perkantys kemperius, nebūna, kad nerastų problemų mažau ar daugiau.
Aišku būna ir išimčių.... laimės reikalas
Labai įdomu, ką servise gali rasti, jei nebesinori pirkti, nors visa kita tinka? Tiesiog smalsu, kas gali atsitikti darbiniam transportui (turiu mintyje automobilį) per 100 tūkst.km (jei, aišku, neatsukta).
Kelis kartus mačiau pardavime skendusių, manau blogai ant tokio išvalyto/išdžiovinto pataikyti.
Parašyta: 2020-11-06 14:13:10
Tomas.J parašė:
Arvydas.I parašė:
Su guma, tai čia Tu gerai pastebėjai. Aš savo pirmąjį pardaviau su 148000 km, tai tik sankabos guma buvo truputį pasidėvėjusi.
nustebino kuro sąnaudos- ar neįsivėlė klaida skaičiuojant?
Tikrai ne. Buvo žiema, prisipyliau Palangoje iki viršaus, o po to Vilniuje iki viršaus. Tiksliai jau neatsimenu kiek buvo sąnaudos po kablelio, tik atsimenu, kad virš 16 l/100 km. Pats buvau nustebęs. Daugiau tokiu greičiu nebeskraidžiau.... Važiuojant iki 90km/h lietuvišku kuru - iki 9,5 l/100 km, vakarietišku iki 8,5 l/100 km max. Tada kemperis buvo ant MB-100 bazės

Dabar važinėju su kemperiu ant Ford Transit bazės autostradose iki 115 km/h, bet tokie "stebūklai" nevyksta... Didžiausios kelionių vidutinės sąnaudos 9,1 l/100 km

Parašyta: 2020-11-06 14:19:39
Ričardas.V parašė:
Arvydas.I parašė:
Jolanta.Ž parašė:
Registravimo mokestis priklauso nuo svorio: https://eregitra.lt/viesa/registracijos-mokestis/Mums būtų 360 EUR, nes lengvas. O variklis, greičių dėžė ir važiuoklė servise bus nuodugniai patikrinta. Ten viskas super paprasta, neturėtų paskui lįsti daug staigmenų.
Ar tikrai tą svorį įrašėte (2400 kg)? Gal reikėtų 3500 kg? Tada ir mokestis solidesnis 540 € būtų. Gerame servise patikrinimas apie 80 €.
Kiek pasakojo perkantys kemperius, nebūna, kad nerastų problemų mažau ar daugiau.
Aišku būna ir išimčių.... laimės reikalas
Labai įdomu, ką servise gali rasti, jei nebesinori pirkti, nors visa kita tinka? Tiesiog smalsu, kas gali atsitikti darbiniam transportui (turiu mintyje automobilį) per 100 tūkst.km (jei, aišku, neatsukta).
Kelis kartus mačiau pardavime skendusių, manau blogai ant tokio išvalyto/išdžiovinto pataikyti.
Patikrinimą darė specializuotame servise Klaipėdoje. Sakė viską filmavo ir jam pateikė detalius pasiūlymus ką jau reikia keisti... mažai nepasirodė (detalių nepamenu, man tai nebuvo aktualu).
Sakė, kad net pats pardavėjas buvo apakęs

Parašyta: 2020-11-06 17:44:23
Žinutės: 33
Prisijungė: 2017-03-10
dar vienas pastebejimas sis fiat modelis buvo leidziamas iki 1994 metu jeigu asneklystu