Home

Forumas

Žinutės: 358
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-22
Marijus.K parašė:
As atvirai pasakysiu, truputy prisibijau ju pasienieciu. Dar atims mano kempery. 
Ira ko bijot, jau ten nevienas savo masinas padzioves, o teisybe rasti ten nera sansu 
Zinau is ko kemperi nauja buvo ateme, vos atsieme.
Dar gerai kad atsieme, BET jeigu ji butu nuziurejes koks aukstas zmogus ir jam butu patike tai butu niekaip neatgaves ;) 
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Arturas.U parašė:

Dar gerai kad atsieme, BET jeigu ji butu nuziurejes koks aukstas zmogus ir jam butu patike tai butu niekaip neatgaves ;) 
As neziamas 1.93 cm :D Gal man koki nuziuret :juokas::juokas::geras:
Janis.C parašė:
Arturas.U parašė:
As neziamas 1.93 cm :D Gal man koki nuriuret :juokas::juokas::geras:
ooo tai jau aukstas, drasiai sutikes Mariju gali ismest is kemperio ir sakyt ate :D , BET kaip liaudies sakoma: svarbu ne ugis o smugis ;)
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Arturas.U parašė:
Janis.C parašė:
Arturas.U parašė:
As neziamas 1.93 cm :D Gal man koki nuriuret :juokas::juokas::geras:
ooo tai jau aukstas, drasiai sutikes Mariju gali ismest is kemperio ir sakyt ate :D , BET kaip liaudies sakoma: svarbu ne ugis o smugis ;)
:D:hi:
:alus:
Su manim atsargiai, as ne tiek i ugi kiek i ploti, tai smugis gali buti nemazas.:)
Marijus.K parašė:
Su manim atsargiai, as ne tiek i ugi kiek i ploti, tai smugis gali buti nemazas.:)
tokiu atveju reikia gult ant sono, tai bus ugis didesnis uz ploti :)
Keturiom labai sunku paeiti.:)
P.S.Bet vaikinai pereinam i kitos temos puslapy pajuokaut, nes cia baltarusiu kvietimas i rengini, kazkaip negrazu. Mes cia droziam vieni kitus