Parašyta: 2019-02-19 18:24:39
Žinutės: 1312
Prisijungė: 2014-10-13
Sveiki.Nusikamavo senasis vandens siurbliukas.Nusprendziau pasikeis ir buvau nustebes ju kainomis.Tad kreipiausi i kiniecius ir ten radau toki modeli
SEAFLO 42 SUMOKEJAU 69e Noreciau parekomenduot nes dirba tyliai ir galingai + galia reguliuojasi.Labai gera alternatyva.
Parašyta: 2019-02-19 20:10:19
Žinutės: 1606
Prisijungė: 2012-10-03
Pirmas ispudis pasitikejimo nesukele. Bet kuo toliau ziuriu tuo rimciau atrodo. Juolab ir kaina ne kazka nuo vargano fiamma atsilieka. Reik tiketis leisti neprades ir tarnaus ne 2 dienas

Paskutinis pakeitimas: 2019-02-19 22:19:45
Žinutės: 259
Prisijungė: 2013-06-09
Turiu
panašų,viskas būtų gerai jeigu būtų mažesnė srovė,kol akumas įkrautas viskas gerai,bet kai pasėda tai tada ir prasideda bėdos-pridega kontaktai.aš susitvarkiau savo seną ir rami galva.
Parašyta: 2019-02-19 22:23:53
Parašyta: 2019-02-19 22:31:35
Gediminas.B parašė:
Turiu panašų,viskas būtų gerai jeigu būtų mažesnė srovė,kol akumas įkrautas viskas gerai,bet kai pasėda tai tada ir prasideda bėdos-pridega kontaktai.aš susitvarkiau savo seną ir rami galva.
Jusu nurodytas irgi mazina savo galia varsteliu.Galima padaryt kad vos pumpuotu.
Parašyta: 2019-02-19 22:36:09
Žinutės: 259
Prisijungė: 2013-06-09
Patikėk bandžiau,bet šiemet kelionėj porą kartų teko ardyti ir valyti kontaktus

Parašyta: 2019-02-19 23:24:59
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Janis.C parašė:
Sveiki.Nusikamavo senasis vandens siurbliukas.Nusprendziau pasikeis ir buvau nustebes ju kainomis.Tad kreipiausi i kiniecius ir ten radau toki modeli SEAFLO 42 SUMOKEJAU 69e Noreciau parekomenduot nes dirba tyliai ir galingai + galia reguliuojasi.Labai gera alternatyva.
O kam taip sudėtingai....
Visą kemperiavimo laiką naudoju paprastą vandens siurbliuką, kaina, regis, apie 15 €. Ir vežiojuosi vieną atsarginę. Sename kemperyje per 11 metų nei karto nesugedo. Naujame buvo pradėjusi streikuoti (panašu seno savininko irgi nebuvo keista nei karto), pasikeičiau, nusipirkau kitą atsarginę ir vėl viskas kaip ir gerai. Vandenį paduoda puikiai ir duše, ir kriauklėse ... Kai dirba, garsas, aišku, truputį yra, bet tai neleidžia pamiršti neužsuktų kranų

Gal aš kažko nesuprantu ???? Kuo ta brangi geresnė?
Parašyta: 2019-02-20 06:36:02
Žinutės: 585
Arvydas.I parašė:
Janis.C parašė:
Sveiki.Nusikamavo senasis vandens siurbliukas.Nusprendziau pasikeis ir buvau nustebes ju kainomis.Tad kreipiausi i kiniecius ir ten radau toki modeli SEAFLO 42 SUMOKEJAU 69e Noreciau parekomenduot nes dirba tyliai ir galingai + galia reguliuojasi.Labai gera alternatyva.
O kam taip sudėtingai.... Visą kemperiavimo laiką naudoju paprastą vandens siurbliuką, kaina, regis, apie 15 €. Ir vežiojuosi vieną atsarginę. Sename kemperyje per 11 metų nei karto nesugedo. Naujame buvo pradėjusi streikuoti (panašu seno savininko irgi nebuvo keista nei karto), pasikeičiau, nusipirkau kitą atsarginę ir vėl viskas kaip ir gerai. Vandenį paduoda puikiai ir duše, ir kriauklėse ... Kai dirba, garsas, aišku, truputį yra, bet tai neleidžia pamiršti neužsuktų kranų

Tai du skirtingi vandens sistemų variantai- su spaudimu ir be.
Paskutinis pakeitimas: 2019-02-20 08:21:18
Žinutės: 1606
Prisijungė: 2012-10-03
Gediminas.B parašė:
Turiu panašų,viskas būtų gerai jeigu būtų mažesnė srovė,kol akumas įkrautas viskas gerai,bet kai pasėda tai tada ir prasideda bėdos-pridega kontaktai.aš susitvarkiau savo seną ir rami galva.
Galbūt ne srovės dydyje esmė?
Vienas iš geresnių siurblių ima iki
10A, o čia tik 6A. Beje šioj instrukcijoj gamintojas rekomenduoja įdomų antifryzą žiemai.
Parašyta: 2019-02-20 10:10:54
Žinutės: 2195
Renius.L parašė:
Arvydas.I parašė:
Janis.C parašė:
O kam taip sudėtingai.... Visą kemperiavimo laiką naudoju paprastą vandens siurbliuką, kaina, regis, apie 15 €. Ir vežiojuosi vieną atsarginę. Sename kemperyje per 11 metų nei karto nesugedo. Naujame buvo pradėjusi streikuoti (panašu seno savininko irgi nebuvo keista nei karto), pasikeičiau, nusipirkau kitą atsarginę ir vėl viskas kaip ir gerai. Vandenį paduoda puikiai ir duše, ir kriauklėse ... Kai dirba, garsas, aišku, truputį yra, bet tai neleidžia pamiršti neužsuktų kranų

Tai du skirtingi vandens sistemų variantai- su spaudimu ir be.
Reniau, tiek dar suprantu

,
todėl ir rašiau "O kam taip sudėtingai.... "
Norėjau tiesiog paklausti, kuo geriau, ta sistema su spaudimu?
Tema užrakinta - atsakinėti joje nebegalima.