Home

Forumas

Sergej.K parašė:
o mes blaškomes, nežinome ar į veneciją ar į garda paskirti  dieną, dar vis blaškomes. ..
jeigu neapsisprendžiat - važiuokit ir ten ir ten :) tai variantas pagal moterišką logiką, ir visada pasiteisina.:D
Žinutės: 318
Nuotraukos: 28
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-08-08
Jei tik diena -gal venecija?
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Prisijungė: 2012-10-10
Prie Gardos ežero stovėjom kelias dienas 2011 metais. Kempingas berods (jei gerai pamenu) buvo La Rocca, tarp Gardos ir Bardolino miestelių (Bardolinas , beje, garsėja savo vynais). Plaukiojom laivu po ežerą, vaikštinėjom po aplinkinius miestelius. Buvom čia jau paminėtoje Sirmionėje - būtinai verta aplankyti. Vieną dieną važiavom vietiniu autobusu iki Florencijos, kitą - į Gardalandą - pramogų parką... Ir maudėmės, maudėmės... :)
Žinutės: 78
Nuotraukos: 16
Prisijungė: 2015-10-06
Prie Gardos ežero jau esu buvęs 3 kartus, visada važiuodamas milano pusėn užsuku. visada renkuosiu vis kita miestelį prie šio nuostabaus rojaus. Kai kuriuose senose gatvelėse yra ženklai draudžiantys važiuoti savaeigiu kemperiu, tik su priekaba galima, tačiau ir be priekabos mano sedanas braukė užpakaliu žemę įvažiuojant į labai stačias gatveles. taigi tie ženklai ne juokas. Beje labai daug kas važiuoja ne tik buriuoti ten, bet ir žvejoti, riva de Garda, miestelyje kur į ežerą įteka upė gali sutikti tokių turistų labai daug, įpač ryte kol dar nėra šurmulio. vakarais sonose pilyse vasaros metu vyksta fiestos, jei miegosite svečių namuose tai kaina apie 30Eur žmogui su pusryčiais. langų napalikite pravirų, ne veltui beveik visur langinės panačios į žaliuzes, jos dėl driežiukų visokių ir kad neįkaitintų saulė kambarių. kai buvau ten vidurvasarį tai dieną temperatūra laikėsi apie 38°, naktį 36°, vanduo apie 25°.
Nuostabiausia vieta Italijoje, itališkas grožis bet daug maž vokiška tvarka. :)
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Mes pravaziavome jos pakrante ir pazadejome sau cia butinai grysti.
Žinutės: 4
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2016-07-16
Labai patiko,tik ką iš Gardos ,aitvarų buriuotojų rojus ir svarbiausia gėlas vanduo.Sugedo automobilis vietiniai nekukliai nuplėšė,bet kelionę tesiame toliau.