Home

Forumas

Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2012-10-03
Tomas.M parašė:
Jei reikia henkelio produkcijos, Eltakoj turiu pazistama del patarimo ir nuolaidu. O jei reikia gero ir nebrangaus hermetiko, tai siulau Victor Reinz Reinosil. Analogas yra Locktite hermetikas, tik 2 kartus brangesnis. Wurth ir visi kiti tikrai nieko nepasiulys, nebent ta, kuris actu smirdi. As jau per ne vienerius metus auto remonte isbandes viska ir atsirinkes geriausius produktus. Beje Soudal produkcija yra rimtas reikalas, bet tik ne auto srityje. Ten ir turiu kontaktu jei reiktu pagalbos ;)
O kur gauti sita reikala  Victor Reinz Reinosil.
Žinutės: 146
Nuotraukos: 702
Prisijungė: 2014-02-11
"Viktoriuką" importuoja ir platina UAB Eoltas. Yra tūbelės kaip dantų pastos ir didesnės talpos aerozolinis flakonelis su patogiu dozatoriumi (pastarajį aš naudoju)

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Kiek pamenu šis hermetikas išdžiuvęs nelieka lipnus ? Ir prisiklijavimo savybės šio hermetiko nėra pačios geriausios. Gal aš klystu?
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Tomas.M parašė:
"Viktoriuką" importuoja ir platina UAB Eoltas. Yra tūbelės kaip dantų pastos ir didesnės talpos aerozolinis flakonelis su patogiu dozatoriumi (pastarajį aš naudoju)

Aciu Tomai viska supratau isbandysim.

Žinutės: 146
Nuotraukos: 702
Prisijungė: 2014-02-11
Dainius.D parašė:
Kiek pamenu šis hermetikas išdžiuvęs nelieka lipnus ? Ir prisiklijavimo savybės šio hermetiko nėra pačios geriausios. Gal aš klystu?
Lipnus nelieka, bet manau ir nereikia, kad jis liktų lipnus, tada kibs visi nešvarumai prie jo. O dėl klijavimo savybių tai tikrai galiu patvirtinti, kad jos labai geros ir drįsčiau teigti, kad iš visų bandytų hermetikų geriausios. Aš jau 5m ar net ilgiau naudoju tik šitą hermetiką remonte. Net jei ir tepalo patenka ant jo šiek tiek, visvien prilimpa ir užsandarina. Karterius galima dėti be tarpinės, tik po to reikia laužtuvo nuėmimui ir atsargiai, nes gali karteris lūžti :D
Žinutės: 2142
Koordinatės: 7
Vadinasi su juo viskas o.k..
Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-30
reikia hermetiskai uztaisyti stogo ir sienos sandura ir alkova, nusipirkau gelan,  bet jis pakankamai kietas ir su pistoletu išspausti    nepavyks, skambinau gamintojams, jie turi spec. Pistoletą, bet jo kaina 200+pvm. Reikia patarimo kas naudojot, kaip jį  išspaudėt?
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Gediminas.B parašė:
siūlyčiau šitą:http://www.tegra.lt/index.php/produktu_portfelis/prekybininkams/fome_pro/klijai_hermetikai/fome_pro_103_ultra_polymer/1619
sustingęs lieka elastingas,praktiškai kaip guma,geriausias "морской"variantas
Išbandžiau praktikoje.... Belieka sulaukti gero lietaus ir viskas bus aišku - padėjo ar ne:ok:
Žinutės: 259
Koordinatės: 5
Prisijungė: 2013-06-09
Arvydai,bandyta ir per lietų ir per sniegą,tikrai laiko:geras:
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Šaunu, jei taip.... ačiū už gerą patarimą. Tik aš nežinau ar teisingai nustačiau vietas, pro kurias patekdavo vanduo, tad ir laukiu liūties :) Pernai kelionėje tie "šposai" prasidėjo, bet bėgdavo tik esan stipriam lietui.