Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Dainius.D parašė:
Robertai, gal Tu Jai ne patinki? Prieš mane ji pati iškart atsigula :) Rimtai.
Prieš tokį vyrą tai net neabejoju, o ką man paprastam mirtingajam daryti?
Tomas.J parašė:
Gal 3D reikia įjungti?
Nerandu tokios funkcijos, įtariu parsisiunčiau ne tą versiją....
Tomas.J parašė:

Gal 3D reikia įjungti?
Kita vertus, instaliavau į Androidą, matyt apkarpyta kaip reikiant. Taip ir yra, paskaičiau atsiliepimus, pasirodo ne aš vienas tai HERE nepatinku, kaip lietuvi tai guodžia :) , dar prolemos su POI, keistai filtruoja , man nepatiko :( , lieku prie senu/atnaujintu Sygic ir IGO. Taip pat radau (gal jau ir kas minejo tai prašau nepikti) kitu naudingų APPS: APPS kemperiniai   gal kam bus naudinga :iki:
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Robertas.M parašė:
Tomas.J parašė:

Gal 3D reikia įjungti?
Kita vertus, instaliavau į Androidą, matyt apkarpyta kaip reikiant. Taip ir yra, paskaičiau atsiliepimus, pasirodo ne aš vienas tai HERE nepatinku, kaip lietuvi tai guodžia :) , dar prolemos su POI, keistai filtruoja , man nepatiko :( , lieku prie senu/atnaujintu Sygic ir IGO. Taip pat radau (gal jau ir kas minejo tai prašau nepikti) kitu naudingų APPS: APPS kemperiniai   gal kam bus naudinga :iki:
O vat šitai programėlei jau aš nepatinku. Net artyn neprisileidžia :)
Nėra tokios Aplams. Gal žinai dar kokių stovėjimo vietų ar kemperių serviso programėlių?
Programelių daug parduotuvėje, bet androidams, o kitokiam softui reikia susirasti savo, nuoroda kuria įdejau daugiau pvz , ten visas sarašas visokiu reikia rankiotis.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Jo išties! Nepažiūrėjau žemiau.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
 Microsoft pernai paskelbė, kad nutraukia MapPoint palaikymą, o tai reiškia, kad žemėlapiai, išleisti su MapPoint2013 versija, daugiau atnaujinami nebebus :asaros:
 Tai tur būt vienintelė (bent jau iš man žinomų), neskaitant dvynės Autoroute (taip pat nutraukta), programa, kuri leidžia keliais pelės paspaudimais, iš savo turimų duomenų bazių susikelti viską ko reikia kelionėje (kempingus pagal valstybes arba regijonus, įvairius lankytinus objektus, WC išpylimų taškus, nemokamas arba tik kelis eurus kainuojančias "Stellplatze" ir t.t. ir, svarbiausia, su visomis internetinėmis nuorodomis bei aprašymais), nereikalaujanti kelionės metu prisijungimo prie interneto. 

Pabandžiau paieškoti kokio nors dabar palaikomo atitikmens. Išbandžiau ne vieną programą... Deja, programų yra (win, android, iOS), bet jos neleidžia instaliuoti savo paruoštas duomenų bazes.
 O gal visgi kas nors yra? Gal kas nosr su tu susidūrėte?
Sveiki, protingieji kurmiai, reikia viešų pamąstymų, susidariau   su anomalija igo my way programoje (planšėtė Samsung galaxi 10,1 2014 Edition) SM-P605  va toks vaizdelis, kelius ištiesia :) kaip pav. ką tai galėtu reikšti? Kitu programų žemėlapius atvaizduoja korektiškai.

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
O kokia čia instaliuota programa? Ar ji tikrai skirta androidiniam prietaisui bei tinkamai "pagydyta" :)?
Arvydas.I parašė:
O kokia čia instaliuota programa? Ar ji tikrai skirta androidiniam prietaisui bei tinkamai 'pagydyta' :)?
igo programa , naujausia galima versija ,skelbia visas įmanomas rezoliucijas, suprantamai iš kokiu tai torentu, bet bandžiau kelias ankstesnias versijas su skirtingais gydymais, viskas veikia tik ta anomalija... GPS forumuose niekas apie tai neužsimena, reiks gal ir ten paklausinėti esant progai.