Parašyta: 2016-03-01 14:54:32
Su melu noru ir as pavairuoju . PIRMA BUVO baisoka na o poto net labai patiko ir i pirma susitikima su jusu komanda atvairavau pati (naktis jaubuvo , nelabai kas ir pamena).
Vktoras.J parašė:
butu idomu susipazinti ir pabendrauti....nes kai zmona pirma karta pavairavo kemperi mano akyse iskart patapo grazesne uz deive...
Ieva.G parašė:Hm, labai čia įdomiai pateiktas klausimas - kuri keliauja be vyro...tai ar jau ta žmona, nors ir trumpam patapusi deive, jau nebereikalinga?Vktoras.J parašė:
butu idomu susipazinti ir pabendrauti....nes kai zmona pirma karta pavairavo kemperi mano akyse iskart patapo grazesne uz deive.... O jei rimtai, tai nežinau, ar aš irgi taip gražėju savo vyro akyse, nes vairuoju visą laiką, bet pasakysiu, kad vairuoti yra vienas niekas, palyginus su tuo nuolatiniu navigatoriaus spaudymu, kiekvieno mažiausio pravažiuojamo keliuko palei jūrą ieškojimu, greitkelių vengimu, etc. T.y., nesureikšminant savo darbo, man mano vyras kelionėje yra mažų mažiausiai GENIJUS, o abudu mes - tiesiog negalim be kelionių...
Viktorija.T parašė:o taip tos navigacijos maigimas mano darbas nes vyras nedraugauja su jom. tai mes pakaitom vairuojam ir kai as uz vairo jis tesiog spindi , tai vat idomu ar cia nuo manes ta sviesa ar nuo saulesIeva.G parašė:Hm, labai čia įdomiai pateiktas klausimas - kuri keliauja be vyro...tai ar jau ta žmona, nors ir trumpam patapusi deive, jau nebereikalinga?Vktoras.J parašė:
butu idomu susipazinti ir pabendrauti....nes kai zmona pirma karta pavairavo kemperi mano akyse iskart patapo grazesne uz deive.... O jei rimtai, tai nežinau, ar aš irgi taip gražėju savo vyro akyse, nes vairuoju visą laiką, bet pasakysiu, kad vairuoti yra vienas niekas, palyginus su tuo nuolatiniu navigatoriaus spaudymu, kiekvieno mažiausio pravažiuojamo keliuko palei jūrą ieškojimu, greitkelių vengimu, etc. T.y., nesureikšminant savo darbo, man mano vyras kelionėje yra mažų mažiausiai GENIJUS, o abudu mes - tiesiog negalim be kelionių...
))))))))))))
Vktoras.J parašė:
vo kaip ce viskas yra.... netgi SAULES.... o as galvoju kas ce akina mane pastoviai vairuojant.... pasirodo moterys.
Marijus.K parašė:
Zinau kad Ieva daug vairuoja kemperi, saunuole, pagarba. Gal kada ir musu moterys kaip vokietes surengs tura be vyru. Viskas savo laiku.
Ieva.G parašė:Aš tai manau, kad jis, kaip ir visi kiti vyrai, spindi nuo Jūsų, nes mes, moterys, esam savo vyrų SAULĖSViktorija.T parašė:o taip tos navigacijos maigimas mano darbas nes vyras nedraugauja su jom. tai mes pakaitom vairuojam ir kai as uz vairo jis tesiog spindi , tai vat idomu ar cia nuo manes ta sviesa ar nuo saulesIeva.G parašė:Hm, labai čia įdomiai pateiktas klausimas - kuri keliauja be vyro...tai ar jau ta žmona, nors ir trumpam patapusi deive, jau nebereikalinga?Vktoras.J parašė:
))))))))))))
, kas nesutinka?