Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Marijus.K parašė:
O tai kodel Tu Arvydai nesinaudoji kompiuterine versija? Ten gi tas pats.
Ruošiant maršrutus, man  greičiau iš katalogo. Esant kelionėje, žinoma, puikiai tiktų ir kompiuterinė versija.
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2012-10-03
Marijus.K parašė:
Marijau o kaip galima butu jeigu ka ta kompiuterine versija pasidalyti.Nes tuose kataloguose tai man ten visiskas pravalas.
Rimas.V parašė:
Marijus.K parašė:
Marijau o kaip galima butu jeigu ka ta kompiuterine versija pasidalyti.Nes tuose kataloguose tai man ten visiskas pravalas.
Gal truputį klaidina, kai internetinę versiją vadiname kompiuterine.
Deja kompiuterinės versijos nėra. Yra tik internetinė, o kompiuterinę reikia pasidaryti pačiam... tai gan nemažas darbas.
Na ka Arvydas parase as neskiriu, taciau galiu pasakyti taip. SU kompiuteriu turint interneta tai visai nemokama. Nuejai i ju pusplapi ir pagal zemelapi susiradai. Tas pats su Camper contact. Su plansete ar telefonu, prisijungei prie paskyros zmogaus kuris turi issipirkes, atsisiuntei ir metus naudojiesi. Sitaip padaryta kad nusipirkus licenzija galetu naudotis seimos nariai. As turiu Apple paskyra. Kazkada susitikus gal ir galima butu :)
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Marijus.K parašė:
Na ka Arvydas parase as neskiriu, taciau galiu pasakyti taip. SU kompiuteriu turint interneta tai visai nemokama. Nuejai i ju pusplapi ir pagal zemelapi susiradai. Tas pats su Camper contact. Su plansete ar telefonu, prisijungei prie paskyros zmogaus kuris turi issipirkes, atsisiuntei ir metus naudojiesi. Sitaip padaryta kad nusipirkus licenzija galetu naudotis seimos nariai. As turiu Apple paskyra. Kazkada susitikus gal ir galima butu :)
Viskas aisku.
 Skirtumas yra ir, mano supratimu, gan nemažas. 
 Kompiuterinė versija tai, kai visą duomenų bazę turi savo kompiuteryje, ir ja pasinaudoti gali kada panorėjęs - čia nereikia internetinės prieigos bei kažkieno "leidimo". Panašiai kaip veikia "Sygic" ar "MapPoint" ar kitos navigacinės sistemos.
 Internetine versija gali naudotis, tik prisijungęs prie interneto ir susimokėjęs portalui, kai kuriais atvejais nedidelia dalimi informacijos galima naudotis ir nemokamai, bet internetas būtinas. 
Na Arvydai cia interpretacijos bandant kazka isaukstint kazka supeikti. Pirma tas pats Acsi veikia per interneta nemokamai. Tuo tarpu uz knyga ir Aps moki, nes jiems nereikia interneto. Taigi kiekvieno pasirinkimas . Antra internetas uzsienyje nera labai brangus. Ir ta esame diskutave. Patirtis: siemet tris savaites kelioneje naudojau istisai neatsijunginejant interneta tiek telefone, tiek planseteje. Naudojau net ir navigacijai IGO kamsciams rodyti. Pajungimas pastovus. Saskaitos kurias gavau: 23 eurai Telia ( plansete- navigacija) 39 Eurai Bite telefonas, visos paieskos. Atleiskit kiek keliaujate per metus po Europa? O kiek licenzija kainuoja? Bijau kad verta paskaiciuoti. Nekvescionuoju tu kurie pasinaudoja nuolaidu kortele. Man ji neaktuali, nes sezono metu nuolaidu nera.
 Čia kalba visai ne apie pinigus ar sąskaitas už internetą būnant užsienyje.
 Šiemet keliaudamas aš taip pat nebuvau atjungęs interneto telefone.
 Tiesiog naudojantis informacija, esančia knygoje, man daug greičiau ją pavyksta pasidaryti kompiuterinę bazę, o po to kelti į ruošiamus maršrutus, nors logiškai mastant, turėtų būti atvirksčiai. Tikrai neturėjau jokių minčių ką nors "kelti ar leisti", kaip pačiam pasirodė:hi:
Nesigincysiu. Kam kaip patogiau. Tik klause apie kompiuterines versijas. Tai ir pakomentavau. Uz Sygic su siuo metu akcija 75% praeita savaite irgi mokejau 20 eur. Nieko nemokamo nera.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Apie internėta užsienyje neviskas taip paprasta kaip norėtusi, Škotijoje Bitės ne tik, interneto bet ir telefono ryšio negausi, vietinės korteles nusipirkti vėl problema reikia registracijos, ar tai ju banko sąskaitos tai kelios savaitės praleistos ramia galva, ekstra atveju parduotuvės wifi. 
Taigi kartais  ofline reikalai tikrai vienintelė išeitis.