Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Tomas.J parašė:
Kiniją? Įdomu:) Čia dėl pigių prekių ar kažkas įdomiau- Himalajai ar pan?

Užkakojom Arvydo tema visai :geda:

Kinijoje prekių pirkti tikrai neverta, parduotuvėse dažnai brangiau nei pas mus :( , o ir kiek lagaminuose atsiveši? šeimyninė kelionė ir atitinkami kalnai tinkami šeimoms su vaikais...tik kad be kemperio buvom tai ir neatitinka puslapio formato , nors mačiau vieną kitą kemperį ir ten :taika:
o kalnai tai visai kitokie kuriuos matėm , pvz dauguma matėm filmą "Avatars", šventai tikėjau , kad tie kalnai 100% kompiuteriniai, o pasirodo jie Kinijoje stovi!
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Šaunu, gera kelionė

P.S.
Dėl rašymo ne į temą, tai aš nieko prieš... Vistiek, panašu, kad tų katalogų niekas neparduos:ne: Čia greičiau vietinis "GLAVLITAS" gali supykti:D
Arvydai turiu kazkuriu metu. Jei Tau tik galesiu padivanoti tik reikia paieskoti. Beje dabar skrendu i Vokietija. Jei uzmatysiu ispardavima, turiu Tavo tal nr , pasuksiu ar reikia
Marijus.K parašė:
Arvydai turiu kazkuriu metu. Jei Tau tik galesiu padivanoti tik reikia paieskoti. Beje dabar skrendu i Vokietija. Jei uzmatysiu ispardavima, turiu Tavo tal nr , pasuksiu ar reikia
Ok, ačiū.... reiketų ne senesnių kaip 2016 m. 2014 turiu, bet pastebėjau, kad jau yra pasikeitimų. Po trupitį uždarinėja "nulines" aikšteles arba verčia mokamomis:piktas:
Žinutės: 406
Nuotraukos: 177
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-21
Kokia romantiška temos pabaiga.....
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-08-12
As neseniai isigijau 2017 metu katalogus su appu anglu kalba nes planuoju nesezono metu dar pakeliauti tai manau gal pravers. tureti viska popieriuje man patogiau. :)
Anželika.& parašė:

As neseniai isigijau 2017 metu katalogus su appu anglu kalba nes planuoju nesezono metu dar pakeliauti tai manau gal pravers. tureti viska popieriuje man patogiau. :)
 Angliškame variante nėra kemperių stovėjimo vietų su jas dar dažnai  vadinamomis "nulinėmis" aikštelėmis bei kitų, kainuojančių tik kelis eurus. 
 Ten tik ACSI kempingai ir jų nuolaidų kortelė.