Home

Forumas

Žinutės: 365
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-03-26
Audrius.K parašė:
Mano geras bičiulis yra fūristas. Jis naudojasi iGO ir labai patenkintas. Turi kitokias, kaip rezervą laiko bardačioke. Navigacija yra įrankis vairuotojo darbe ir jis žino ką man rekomenduoja. Blogai veikiančis programos atsiranda, kai atnaujinama už 5 eurus pas asmenį, kuris gal iš savo miesto nebuvo išvykęs.
Raimondai, kokios klaidos pastebimos. Smalsu, pas mane jų nėra ar nepastebiu?
Vilniuje iš fabijoniškių prie žaliųjų ežerų pro Maišiagalą pasiūlė važiuot. Nuo Transekspedicijos link Brinkiškių jame yra žvyrkelis, nikaip nenori važiuot. cia pvz
Žinutės: 182
Nuotraukos: 1439
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2013-02-03
Raimondas.B parašė:
Audrius.K parašė:
Mano geras bičiulis yra fūristas. Jis naudojasi iGO ir labai patenkintas. Turi kitokias, kaip rezervą laiko bardačioke. Navigacija yra įrankis vairuotojo darbe ir jis žino ką man rekomenduoja. Blogai veikiančis programos atsiranda, kai atnaujinama už 5 eurus pas asmenį, kuris gal iš savo miesto nebuvo išvykęs.
Raimondai, kokios klaidos pastebimos. Smalsu, pas mane jų nėra ar nepastebiu?
Vilniuje iš fabijoniškių prie žaliųjų ežerų pro Maišiagalą pasiūlė važiuot. Nuo Transekspedicijos link Brinkiškių jame yra žvyrkelis, nikaip nenori važiuot. cia pvz
Igo programoje galima nustatyti važiavimą ir negristais keliais, ir trumpiausiu maršrutu, ir greičiausiu. Labai daug visokių galimybių. Reikia gerai išmokti ja naudotis. Internete kažkur mačiau jos pilną aprašymą. Bandžiau NAVTEQ, Sygic, TomTom, Automapa. Igo man universaliausia. Važinėju su ja jau nemažai metų.
taip, viskas zinoma, bet jei vaziuoju su masina, kuria nenoriu zvyrkeliu vaziuot, tai vaziuot aplik, nes igo nezino, kad ten asfaltas ar ijungt tiesiai ir per zvyrkelius?
As paprasciausiai lyginu su Garmin, kuris klaidu daro, bet nedaug, bet truksta kai kuriu funkciju, kurios yra igo. Taciau vaziuot su igo ir isijungt lygegreciai kita, kad tikrinti ar nemeluoja igo, kazkaip kvaila :)
Žinutės: 182
Nuotraukos: 1439
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2013-02-03
Raimondas.B parašė:
taip, viskas zinoma, bet jei vaziuoju su masina, kuria nenoriu zvyrkeliu vaziuot, tai vaziuot aplik, nes igo nezino, kad ten asfaltas ar ijungt tiesiai ir per zvyrkelius?
As paprasciausiai lyginu su Garmin, kuris klaidu daro, bet nedaug, bet truksta kai kuriu funkciju, kurios yra igo. Taciau vaziuot su igo ir isijungt lygegreciai kita, kad tikrinti ar nemeluoja igo, kazkaip kvaila :)
Aš manau kad ne Igo žino ar asfaltas ar žvyrkelis, o kokie žemėlapiai yra jame sudėti.
tai igo pasirinko su kuriais zemelapiais savo produkta leist, negaliu as ten garmin mapsu kist.
Seniai naudojuosi Igo, o dabar IGo primo , svetimos man tos bedos. Tiesa zemelapiai visada naujausi, nes kai tik isleidzia man iskart atsinaujina