Parašyta: 2015-08-03 23:48:16
Rimas.V parašė:
atiduodu siu metu ACSI CAMPINGCARD gal kam rudeniui pravers.man jau neiseis pasinaudoti.

Rimas.V parašė:
atiduodu siu metu ACSI CAMPINGCARD gal kam rudeniui pravers.man jau neiseis pasinaudoti.
Janis.C parašė:Noreciau REZERVUOTI planuoju rudeni dar nedidele kelioneRimas.V parašė:
atiduodu siu metu ACSI CAMPINGCARD gal kam rudeniui pravers.man jau neiseis pasinaudoti.Paimciau per sezono uzdaryma.
Rimas.V parašė:gerai per uzdaryma atvesiu.Janis.C parašė:Noreciau REZERVUOTI planuoju rudeni dar nedidele kelioneRimas.V parašė:
atiduodu siu metu ACSI CAMPINGCARD gal kam rudeniui pravers.man jau neiseis pasinaudoti.Paimciau per sezono uzdaryma.
Vytautas.Ž parašė:
Per pavasarinį suvažiavimą Trakuose ( 2014 m ) buvo paskolinta knyga . Kelionių vadovas - PrancūzijaBūtų malonu ją vėl pamatyti lentynoje .
Nes bus kaip aną sykį .
Arvydas.I parašė:Pagauna policininkas vagį vagiantVytautas.Ž parašė:
Per pavasarinį suvažiavimą Trakuose ( 2014 m ) buvo paskolinta knyga . Kelionių vadovas - PrancūzijaBūtų malonu ją vėl pamatyti lentynoje .
Nes bus kaip aną sykį .ir barasi:– Aš tau parodysiu, kaip vogti, aš tau parodysiu...
– Gerai būtų
, nes mane jau trečią kartą pagauna
, – sako vagis.
Arvydas.I parašė:Pagauna policininkas vagį vagiantVytautas.Ž parašė:
Nes bus kaip aną sykį .ir barasi:– Aš tau parodysiu, kaip vogti, aš tau parodysiu...
– Gerai būtų
, – sako vagis.
Vytautas.Ž parašė:Gera mintis . Matomai reikės kreiptis į policiją .Arvydas.I parašė:Pagauna policininkas vagį vagiantVytautas.Ž parašė:
– Gerai būtų
, – sako vagis.