Parašyta: 2016-01-26 22:15:12
Vytautas.Ž parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbos

Vytautas.Ž parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbos
Arvydas.I parašė:O kaip su senatimi... gal jau knyga tapo naujo šeimininko nuosavybeVytautas.Ž parašė:Matomai teks prašyti Gintaro pagalbos
Vytautas.Ž parašė:Civilizuotose šalyse senaties terminas berods taikomas po penkių metų . Gal klube kitaip ?Arvydas.I parašė:
O kaip su senatimi... gal jau knyga tapo naujo šeimininko nuosavybeVytautas.Ž parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbosNors mano galva tokio įstatymo turėtų visai nebūt , nebent paaugliams iki šešiolikos metų , nes jie dar nevisai susitupėjusios asmenybės ir gal kartais nesuvokia ką daro . Tiek bankininkas tiek kiemsargis turi gaut pagal nuopelnus kad ir po šimto metų .
Arvydas.I parašė:Vytautas.Ž parašė:Civilizuotose šalyse senaties terminas berods taikomas po penkių metų . Gal klube kitaip ?Arvydas.I parašė:
O kaip su senatimi... gal jau knyga tapo naujo šeimininko nuosavybeVytautas.Ž parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbosNors mano galva tokio įstatymo turėtų visai nebūt , nebent paaugliams iki šešiolikos metų , nes jie dar nevisai susitupėjusios asmenybės ir gal kartais nesuvokia ką daro . Tiek bankininkas tiek kiemsargis turi gaut pagal nuopelnus kad ir po šimto metų .Viskas taip, negali nesutikti, bet pačio atveju galima tik pareikšti gilią užuojautą.....
O, kad taip nenutiktų ir nereikėtų grąžinti, elektroninį knygos variantą, praktiškai apie bet kurią pasirintką valstybę (ir ne vieną) galima rasti čia
Renius.L parašė:elektroninį????Arvydas.I parašė:Vytautas.Ž parašė:Civilizuotose šalyse senaties terminas berods taikomas po penkių metų . Gal klube kitaip ?Arvydas.I parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbosNors mano galva tokio įstatymo turėtų visai nebūt , nebent paaugliams iki šešiolikos metų , nes jie dar nevisai susitupėjusios asmenybės ir gal kartais nesuvokia ką daro . Tiek bankininkas tiek kiemsargis turi gaut pagal nuopelnus kad ir po šimto metų .Viskas taip, negali nesutikti, bet pačio atveju galima tik pareikšti gilią užuojautą.....
O, kad taip nenutiktų ir nereikėtų grąžinti, elektroninį knygos variantą, praktiškai apie bet kurią pasirintką valstybę (ir ne vieną) galima rasti čia
Arvydas.I parašė:Taip, Reniau, elektroninį.Renius.L parašė:elektroninį????Arvydas.I parašė:Vytautas.Ž parašė:Civilizuotose šalyse senaties terminas berods taikomas po penkių metų . Gal klube kitaip ?Arvydas.I parašė:
Jei kurios nors valstybės nerandate, teiraukitės ten el. paštu viskelyje@gmail.comBus atsiųstas pilnas sąrašas knygų apie pageidaujamą valstybę. Kainos nuo 3,00 iki 6,00 €
Vytautas.Ž parašė:Civilizuotose šalyse senaties terminas berods taikomas po penkių metų . Gal klube kitaip ?Arvydas.I parašė:
Matomai teks prašyti Gintaro pagalbosNors mano galva tokio įstatymo turėtų visai nebūt , nebent paaugliams iki šešiolikos metų , nes jie dar nevisai susitupėjusios asmenybės ir gal kartais nesuvokia ką daro . Tiek bankininkas tiek kiemsargis turi gaut pagal nuopelnus kad ir po šimto metų .
Vidas.G parašė:
Gal tas žmogus tiesiog pametė ar pamiršo ? Ar jau nedalyvauja kemperiu judėjime?