Parašyta: 2017-05-01 22:16:00
Labas

Grazi ideja bet gal kiek biudzetas mazokas jei viska nuo nulio.
Justinas.P parašė:
Dekui uz tiek atsakymu, patarimu, ir kritikos !
Pora dalyku noriu pridurt:
1. Esant tokio ugio jau esu priprates auginti kupra kur tik netingiu, taigi, truputelis pasilenimo dar nieko nenuzude![]()
2. Kaip ponas Aurimas minejo, as ir bandysiu pritaikyti nestandartinius elementus i kemperi, esu gana lankstus del konforto, ir tikrai nesiruosiu pasidaryti auksciausios klases.
kaip pavyzdys, ziurejau virykle ir kriaukle kainuoja 200 -400 euru... cia taigi kosmosas, as geriau pasiimsiu standartine kelionine virykle uz 30 euru ir nerudijancio plieno naudota kriaukle uz 20 euru, plius pompa kraniukas ir visa komplektacija apie 100 euru.
saldytuvas nereikalingas ir stebuklingas, esame vegetarai, mesos nesaldysim ar kokiu tai imantriu produktu nelaikysim, taigi perdidelio nereikia, skelbimuose naudota nuziurejau iki 250 euru.
3. esu nagingas, turiu irankius, ir pasinu nesibaidau. interjera susikursiu pats. labai ikvepe vieno zmogaus perdarymas : https://www.youtube.com/watch?v=T6HdL8l65co
4. Ziurint kiek biudzeto liks , gal ir atsisakysiu imantrios saules sistemos irangos
5. turiu drauga, kuris apkeliavo visa europa su paprasciausiu fiat 1989 pilote karavanu, be jokiu imantriu patogumu, su juo teko pakeliauti po portugalija ir ispanija, ir tikrai nieko netruko.
Didziausia problema surasti tinkama ir tvarkinga donara uz priimtina kaina