Marijus.K parašė:
Na bet is tiek kiek ciupinejai pasakyk, ar kokybiskai padarytas. Gi turejai anksciau kemperiu ,turi su kuo lygint. Nes kaip zenklas , jie save labai aukstai isstato.
santykinai lyginant kokybė gera, bet prisikabinti prie ko randu, iš įpročio prasiardžiau, pasižiūrėjau kas kaip tvirtinta , na kentėti galima, tik buna ir geresniu sprendimų , pats įspūdis įlipus gerulis, erdvė ir konkretumas, nėra bereikalingo beprasmio blizgesio ar lempučių pirkėjui suvilioti , daryta su pagarba pirkėjui, kad protingai bus daiktas vertinamas , o ne emocija "oi koks gražus, noriu...." stiliumi. Metų jau 15 atvažinėjęs, regis virš 150K km , o nenudrengtas, nei baldai sutrinti ar išklere, nei kebulas suvarytas. keistas sprendimas galinė lova su pripučiamu čiužiniu ir paralono kombinacija (gamyklinis sprendimas) man nelimpa, kad ir kompresorius komplekte, lupsiu lauk . Grindų konstrukcija vietomis jau reikia paveržti, smulkme, stalo sprendimas kaip ir tvirtas, man norisi iš jo miegama vieta sukonstruoti, teks koja važinėjančia pasidaryti, šaldytuvas senybinis, ne automatinis, nors žiūrėjau didelio, bet nerodysime pirštais kuriu paklausiau ir paėmiau su mažu, bendrai tai super pagal mano supratima, kol dar nevažinėju, kai rimčiau su šeima prasileksim pasijaus kas ne taip.
Ką jau pastebiu, tai naujesniuose išpylimas kiek gudriau išspręstas, vamzdis galingesnis, bet tai pataisoma, erdve po grindimis neekonomiškai išnaudota, toks įspūdis , kad montuojant buvo taip" ai, vietos yra , dedam čia "

, keleivių sedines sukonstruotos iš labai storo metalo, nebuvau mates kad tokia tvirtą ir sunkią konstrukciją kas darytu.
Svarstau kiek prasminga turėti WC baka? dabar dvi dėžės įmestos pakeitimui, gal irgi gerai, bet kai nereikia nešioti atrodo dar geriau

, tik va estukai kaiptais kreivai žiūrėjo į tokį sprendimą, sako o jei išpylimo nėra, tai gali bent išnešti į pakeles WC , o ką darysi su tuo baku, vežiosiesi su savimi ? tai va įdomu kaip sprendžia tie kurie turi tokį variantą? ar patenkinti? dar stacionarų dujų balioną planuoju įmontuoti, tas tai kaip ir geras sprendimas.