Home

Forumas

Na jei man taip gavosi kad 10 tukst euru kodel Tu man nori irodyt kitaip? Ar Tau ir cia nuorodas sukelti is kokios Mobile.de? 
Del Mb tai buvo tik palyginimas tarpusavi, to nereiketu sieti su kemperiais.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Marijus.K parašė:
Vat Robertai kazkaip net  neabejoju kad taviskis Niesman net ir nenaujas bus tikrai kokybiskesnis nei ponaujis koks Detlefs globe ar trend
Aš pats apakęs, pasirodo kokį "kietą" kemperį papirkau :B, nors rinkausi pagrinde iš nuojautos, patinka/nepatinka principu ir kiek leidžiu šitai pramogai pinigų suniokoti, bo į skolas listi tai ne tas atvejis, nera man gyvybiškai svarbu, va ir "atitiko kirvis kotą", ir iki šioliai patenkintas :hi:, o vasarą pasimatys, kai važiuosiu daugiau, kas ten ir kaip  .
Na bet is tiek kiek ciupinejai pasakyk, ar kokybiskai padarytas. Gi turejai anksciau kemperiu ,turi su kuo lygint. Nes kaip zenklas , jie save labai aukstai isstato.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Užsirašiau pas Robertą į eilę kemperį apžiūrėti.Kaip tik susitvarkys, taip ir įsiprašysiu į svečius.Kuo labiau domiuosi, tuo labiau tas Niesmann patinka.Mariaus argumentai dėl svorio pagrįsti, o ir kokybės neišpeikė.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Įkišiu trigrašį ir aš :) Nesu čiupinėjęs apynaujų Deflefų. Esu turėjęs seną Burstner A5700- kokybe nesiskundžiau- per 25m nesupuvo niekur. Pernai vienas latvis buvo atvaręs naują Burtsner Argos. Kokybė pačiupinėjus šokiravo gerąja prasme- baldų plokštės iš akies 25mm storio, ne tuščiavidurės, kai kurios dažytos, lako sluoksnis storas, visi lankstai tvirti- ne vienos durelės nė kiek nekliba. Plastikai visi stori ir nekieti. Jam montavo motorolerio laikiklį, tai rodė išfrezuotos išorinės skardos gabalą- ne mažiau 2mm storio :taip:
Marijus.K parašė:
Na bet is tiek kiek ciupinejai pasakyk, ar kokybiskai padarytas. Gi turejai anksciau kemperiu ,turi su kuo lygint. Nes kaip zenklas , jie save labai aukstai isstato.
santykinai lyginant kokybė gera, bet prisikabinti prie ko randu, iš įpročio prasiardžiau, pasižiūrėjau kas kaip tvirtinta , na kentėti galima, tik buna ir geresniu sprendimų , pats įspūdis įlipus gerulis, erdvė ir konkretumas, nėra bereikalingo  beprasmio blizgesio ar lempučių pirkėjui suvilioti , daryta su pagarba pirkėjui, kad protingai bus daiktas vertinamas , o ne emocija "oi koks gražus, noriu...." stiliumi. Metų jau 15 atvažinėjęs, regis virš 150K km , o nenudrengtas, nei baldai sutrinti ar išklere, nei kebulas suvarytas. keistas sprendimas galinė lova su pripučiamu čiužiniu ir paralono kombinacija (gamyklinis sprendimas) man nelimpa, kad ir kompresorius komplekte, lupsiu lauk . Grindų konstrukcija vietomis jau reikia paveržti, smulkme, stalo sprendimas kaip ir tvirtas, man norisi iš jo miegama vieta sukonstruoti, teks koja važinėjančia pasidaryti, šaldytuvas senybinis, ne automatinis, nors žiūrėjau didelio, bet nerodysime pirštais kuriu paklausiau ir paėmiau su mažu, bendrai tai super pagal mano supratima, kol dar nevažinėju, kai rimčiau su šeima prasileksim pasijaus kas ne taip.

Ką jau pastebiu, tai naujesniuose išpylimas kiek gudriau išspręstas, vamzdis galingesnis, bet tai pataisoma, erdve po grindimis neekonomiškai išnaudota, toks įspūdis , kad montuojant buvo taip" ai, vietos yra , dedam čia " :hmz:, keleivių sedines sukonstruotos iš labai storo metalo, nebuvau mates kad tokia tvirtą ir sunkią konstrukciją kas darytu. 

Svarstau kiek prasminga turėti WC baka? dabar dvi dėžės įmestos pakeitimui, gal irgi gerai, bet kai nereikia nešioti atrodo dar geriau :), tik va estukai kaiptais kreivai žiūrėjo į tokį sprendimą, sako o jei išpylimo nėra, tai gali bent išnešti į pakeles WC , o ką darysi su tuo baku, vežiosiesi su savimi ? tai va įdomu kaip sprendžia tie kurie turi tokį variantą? ar patenkinti? dar stacionarų dujų balioną planuoju įmontuoti, tas tai kaip ir geras sprendimas.
Tomai. kokybe senesniu ir naujesniu kemperiu labai skiriasi. Net Hymer vienu metu buvo labai suprastejes. Del ploksciu , tai dabar beveik visi tokias deda. Paskutini karta apie tusciavidures maciau Mc Lious kokiam 2005. Stalo plokstej buvo skyle. Beto mes kalbame tikrai ne apie ekonomines klases kemperius. Jie tikrai geresni nei italai bent jau daugelis. Taciau tai tikrai ne premium segmentas. Siandien dienai ir iki Niesmann Bischoff jiems toli. Tiesiog tai kiti kemperiai uz kita kaina. Net ir Roberto atvejis rodo kad jie pavazineti kaina laiko. Ko nepasakysi apie pigu segmenta. Ir sitoj vietoj kai bandoma iteigti kad tai super kokybe, premium segmentas, tai tas pats kaip Niesmann, negaliu sutikt ir nesigincyt. As siandien pavyzdziui mieliau pirkciau Niesmann, nei Hymer. Tiesiog man jis pranasesnis. O ir dizainas ko gero graziausias. 
 Dar del ploksciu: pas mane Morelo tos pacios sudetos, tik gudriau suvarzytos , lankstai BLUM sudeti, stalciai. Ir ka? ar matet luzusu ploksciu daug. Bet kai susitiksim butinai parodysiu musu kemperio liukus ir kt. As ne pries, bet tai kitas daiktas. Bukim teisingi. Jei netikite, paklauskit Valiaus. Jis buvo draugam isnuomaves, keliavo. Po 200 km su nuostaba skambino. Nenoriu zmogui biznio gadint, bet tegu nerasu kad cia viskas kaip "Concorde". Galu gale ne tobulas nei Detleffs, tiesiog man jis pasirode kokybiskesnis. Matau kas met ta modeli jau du metai, o dabar ji pardavineja. Puikiai tarnaujanti masina.
Robertai, jei kalbi apie nuoteku baka, tai kai pirkau daug abejojau ar ji imti. Vokieciai kemperistai kurie vyresnio amziaus ir bijo naujoviu, ima kasetes.. Jaunesni zmones ima bakus. Mano nuomone: as labai patenkintas kai per kelione gali bet kur ispilti, nereikia lakstyti su tom kasetem. Man pasiteisino. Tik neuzmirsk praplovimo padaryti jei apie toki baka galvoji.
Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Tomas.J parašė:
Įkišiu trigrašį ir aš :) Nesu čiupinėjęs apynaujų Deflefų. Esu turėjęs seną Burstner A5700- kokybe nesiskundžiau- per 25m nesupuvo niekur. Pernai vienas latvis buvo atvaręs naują Burtsner Argos. Kokybė pačiupinėjus šokiravo gerąja prasme- baldų plokštės iš akies 25mm storio, ne tuščiavidurės, kai kurios dažytos, lako sluoksnis storas, visi lankstai tvirti- ne vienos durelės nė kiek nekliba. Plastikai visi stori ir nekieti. Jam montavo motorolerio laikiklį, tai rodė išfrezuotos išorinės skardos gabalą- ne mažiau 2mm storio :taip:
Va SUPER-ir ne todel, kad siuo atvekju Burstner pagyre, o kad pagaliau diskusija o ne dialogas atsiranda ir neutralūs, nesuinteresuoti dalyviai paraso savo nuomone. Gal kas Dethllefs turinciu atsilieptu?
Nes dabar nuo temos nukrypta-cia jau reiktu atskiros temos TOP SEGMENTO KEMPERIAI-KURIS GERIAUSIAS?
As sakyciau MORELO, tada gal CONCORDE, tada gal tik NIESMANN o gal atvirksciai? Cia jau Marijus profas sioje temoje butu. Nedrisiu gincytis.
Beje Niesmann pagirdamas sakiau kad jie bent bando kotiruotis TOP segmente, Ir Roberto tikejausi teigiamos reakcijos...:) -parodose ju stendai jau su skiriamomis juotomis, bet leidzia ir zioplius apziureti, o MORELO isvis uzsidare ir net apziureti reikia prasyti leidimo. HYMER toli grazu iki siu-jie vidutinis sakyciau segmentas. Ir Burstner Elegance nelyginu su TOP segmentu-atsiprasau, jei blogai issireiskiau-jie kazkiek gal atimdavo rinkos ir TOP segmento, nes dalis rinkosi juos, nes daug visko uz salyginai maza kaina-dideli, grazus ir kaina gera. Jie deja nebebus gaminami...
Tik pasikartosiu-cia jau atskiros temos reiktu-sios temos pavadinimas kuris geresnis is 2 pateiktu markiu.
Beje, tiek Tomui tiek Dariui, as nelabai tolimoje praeityje norejau Burstner Grand Panorama pirmti. Nerealus kemperis tiek dizainu tiek kokybe. Pamaciau Rovaniemi kempinge, labai suzavejo. Tik tiek kad nutrauke ju gamyba. Taigi manau kad visu kemperiu kokybe blogeja. Ne isimtis ne vienai markei. Mano akimis Burstner pablogejes. Gincytis kad tai zinoma ir gerbiama vokieciu marke, net nesiruosiu, nes tai butu netiesa.
Dariau, mano atsiliepimas ir yra teigiamas, na pateikimo stilius gal kiek neiprastas pripratusiems prie tradicinės reklamos :B, o apėjus daug kemperiu ir įlipus į flair klausimu neliko ko noriu, beliko išsirinkti tinkamą modelį/kainą. Aplandžiojau jų daug, bandžiau rinktis ir pagal teorijas kuris ten ju teoriškai geresnis ar kotiruojamas, bet tai nėradau geresnio budo kaip gyvai pačiupinėti, šitas "prilipo" iš karto, nors buvau matęs paveiksliukus  ir viena gyvai naujesni iš išorės , neatrodė man tinkami, kol nepatekau į vydų, o dar kai toje pačioje aikštelėje kai yra daug visokiu ir gali palandžioti , tai labai gerai išblaivo...