Parašyta: 2016-05-19 20:48:34
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Marijus.K parašė:
Giedrius.Š parašė:
O man toks patiktu,aisku iki idealaus truksta pilno integravimo,bet ir dydis ir garazas
Vienu zodziu tas eura mobil 2 asiu kuris virs Roberto ikelto fiato.
Na tas geresnis. Geriau vaziuos nei vienaasis, lygiau. Bet ant zoles misios, ypac pasikrovus. Aisku dar geriau Iveco. Bet sitas jau sunkesnis
Ir tas dviasis ir iveco vistiek jau c kategorija.
Parašyta: 2016-05-19 20:57:12
KAIP CE PASAKIUS. . dar pasmus pats keliavimo poziuris skiresi... man nera idomu brangiai keliauti.man labiau patinka minimalizmas, ... ai, va pakviesiu ce ta PUPU DEDE tai jis jums isaiskins kad negalima i afrika su brangiu kemperiu vaziuoti.. va... jis man vakar pasakojo kaip po afrika keliavo..
Parašyta: 2016-05-19 20:57:20
Marijus.K parašė:
Giedrius.Š parašė:
O man toks patiktu,aisku iki idealaus truksta pilno integravimo,bet ir dydis ir garazas
Vienu zodziu tas eura mobil 2 asiu kuris virs Roberto ikelto fiato.
Na tas geresnis. Geriau vaziuos nei vienaasis, lygiau. Bet ant zoles misios, ypac pasikrovus. Aisku dar geriau Iveco. Bet sitas jau sunkesnisBeje, kam idomu, galiu parekomenduoti trejeta kemperiu, kur zinau kad seimininkai parduoda. Du metu senumo, vienas kokiu triju keturiu Mc Louis Nevis integruotas. Kainos aisku gali kandziotis, bet tai bus pigiau nei naujas.
Gal kur yra foto tik akims paganyti?
Parašyta: 2016-05-19 20:58:49
Vktoras.J parašė:
KAIP CE PASAKIUS. . dar pasmus pats keliavimo poziuris skiresi... man nera idomu brangiai keliauti.man labiau patinka minimalizmas, ... ai, va pakviesiu ce ta PUPU DEDE tai jis jums isaiskins kad negalima i afrika su brangiu kemperiu vaziuoti.. va... jis man vakar pasakojo kaip po afrika keliavo..
Daznai as ji matau ,manau jei galetu tai tikrai pasikeistu jis ta savo kemperi.
Parašyta: 2016-05-19 21:05:02
Jis turi naujesni, tik nevazineja. Sake nieks auku nebeduoda. Buvo atvazeves i Kelioniu vyna, kazko pasitvarkyt.
Parašyta: 2016-05-19 21:06:46
Giedrius.Š parašė:
Vktoras.J parašė:
Daznai as ji matau ,manau jei galetu tai tikrai pasikeistu jis ta savo kemperi.
Cia
Nevis, manau dar galima nudereti, nes jis niekur neskuba, bet pazystu seimininka.Kemperis pirktas naujas Vokietijoje.
Parašyta: 2016-05-19 21:16:40
darom keliautojo patarimus nuo PUPU DEDES,,, CD DISKE.. GALIMA BUS PAS JI ISIGYTI...
Parašyta: 2016-05-19 21:19:10
Na man keliauti nesimaudziusiam, neturint tualeto jokia pramoga. Daugiau visa kita skonio reikalas. As didesnis zmogus, kaip sakant traukiu virs 100, man patogiau su didesniu. Pupu dede tik su suniukais keliauja, jam gal ir raskladuske gal gerai. As jo nesmerkiu ir neniekinu, kaip ir kitu zmoniu pasirinkimo. Kiekvienam savo.
Parašyta: 2016-05-19 21:23:17
yra viena toks gyvenimiskas pastebejimas,,svajo nepachnet,,

.. apsiprausti butina o va maudytis juroje reikia, kitaip netenka prasmes keliauti..

. ce mano privati va tokia nuomone...

Parašyta: 2016-05-19 21:25:37
Pasakysiu populiariai: kiekvienam savo