Home

Forumas

Žinutės: 78
Nuotraukos: 168
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-09-23
Nesivarginkit, žiemos nebus...
Žinutės: 585
Nuotraukos: 1217
Koordinatės: 4
Prisijungė: 2012-09-21
Arba važiuokit žiemot į pietus:D
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Renius.L parašė:
Arba važiuokit žiemot į pietus:D
:ok: :juokas: 
Žinutės: 210
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2013-12-23
Bus,nebus ziemos,mano sazine bent jau rami pries kemperiuka :)))
Žinutės: 113
Nuotraukos: 11
Prisijungė: 2012-09-28
Atsukinėjus ir išleidus vandenį, sistemą parpūtėm  kompresorium. Tikrai neliko vandens
Žinutės: 159
Prisijungė: 2014-10-22
Aš panašiai kaip dauguma ištuštinu bakus, tačiau dar ir pravažiuoju su momentais ijungtu siurbliuku. Įjungiu porai minučių, kadangi be vandens jis greit kaista. Po to atjungiu abi žarnas ir burna per čiaupus paeiliui išpučiu. Siurbliuką žiemai nuimu ir laikau namie (taip kažkada rekomendavo vokiečiai). Kol nenuimdavau, tai pavasarį užpildžius vandeniu ir sudarius sėgį truputį leisdavo per tarpinę dėl ko teko kviestis į pagalbą silikoną.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
O aš jau 6-i metai tik išleidžiu ir nieko niekur neišputinėju, nes nemanau, kad reiktų. Ir savininko vadove labai aiškiai parodyta kur ventilius atsukti, apie jokius išpūtimus kalba neina. Jei reikėtų- tikrai vokietis tokių bajerių nesuprastų ir nedarytų ir pas mus visi tie kemperiai atvažiuotų su trūkusiais bakais, siurbliais, vamzdžiais ir pan.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Tomas.J parašė:
O aš jau 6-i metai tik išleidžiu ir nieko niekur neišputinėju, nes nemanau, kad reiktų. Ir savininko vadove labai aiškiai parodyta kur ventilius atsukti, apie jokius išpūtimus kalba neina. Jei reikėtų- tikrai vokietis tokių bajerių nesuprastų ir nedarytų ir pas mus visi tie kemperiai atvažiuotų su trūkusiais bakais, siurbliais, vamzdžiais ir pan.
:geras:
Žinutės: 159
Prisijungė: 2014-10-22
Aš nesiūliau taip daryti tik papasakojau kaip darau.
Žinutės: 210
Prisijungė: 2013-12-23
Arvydas.I parašė:

Tomas.J parašė:

:geras:
Tema sukurta,kad pasidalintu tie kurie žino,kaip patart,nežinantims (tie kas skyre savo laiką,žinias,atskiras ačiū!.
Mes žinome,kad yra nepriekaištingų ir tobulų :hi: