Home

Forumas

Žinutės: 432
Nuotraukos: 1596
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-10-06
Robertas.M parašė:
Buvote festivalis kas nors šitam reikale? planuojam palėkti, kaip ten su kemperiais pritaikyta ar geriau 'pėsčiomis' :) ?
   Sveiki,Robertai,tai jau gryzot?Gal ir susitikime dalyvausite? :)

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Susitikimo metu važiuoju atsivaryti kemperio iš vokiečių, labai gaila, programa pagerinta susitikimo, bet taip yra sutarta su vokiečiais ir lėktuvo bilietai kišenėje.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Labai smalsu- gal kokią foto nužiūrėto modelio galima?

Tomas.J parašė:
Labai smalsu- gal kokią foto nužiūrėto modelio galima?

Negaila, tavo ir dar kai kurių kemperistų patartas ir paskatintas susikoncentravau ties integruotais, tada rinkausi pagal savo patirti : apžvalga važiuojant(norejau didelio priekinio stiklo, bent kiek dar važiuojantis bet ne per daug mandras ir jautrus variklis, na dar kelios smulkmenos asmeninės, tada ne per daug naujas ir "šumnas" dėl kainos ir saugumo , neesu tikras dėl požiūrio noriu galiu ir perkų teisingumo o ir naudojimo praktika pas mane tokia kad tai nelabai suderinama. Taigis apsistojau ties 2001m Niesmann. 

Nuorodoje panašus, bet kitas . Sau pirkto nuotraukų neturiu, bet mažai tesiskiria. Maniškio išplanavimas kiek kitoks.
Žinutės: 106
Nuotraukos: 807
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-01-29
Na,labai fainas.O irgi dvigubais ratais?Linkim smagių kelionių!
Rita.P parašė:
Na,labai fainas.O irgi dvigubais ratais?Linkim smagių kelionių!
Ačiū, ačiū..dar parsivaryti reikia ir pritaikyti pagal save.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Puikumėlis! Labai įdomu kaip tos dvi ašys elgiasi. Viena ausim girdėjau (Dima sakė), kad Niesman rėmas aliuminis. Kaži tiesa?

Atvirai...nežinau, tiek nesigilinau, ėjau atmetimo keliu palei savo kriterijus, vokiečiai vertina , gal ir man tiks :) vargiai ar aš gudresnis už juos.  Forumuose rašo kad yra problema su bagažinės galu , drėgsta , ta ir mačiau, priežastis elementari, purvasaugių nenaudoja ir per apačia privaro, o visa kita kaip ir pakenčiama. Nežinau, gal ir galėjau daugiau skirti laiko ir aiškintis nuodugniau, atseikėti rimtesne sumą rimtesniam naujesniam  aparatui, bet jau kaip padaryta taip, neesu didelis žinovas kemperių, bet pagal tai ką žinau jis man tinka, visa kita pasimatys eksploatuojant.

Gal adminai musu blevyzgas galėtu perkelti į tinkamesnų vietą vardan tvarkos, atsiprašom už nuklydimus .
Dar ikisiu savo trigrasi. Kiek suprantu ne remas aliuminis, o virs remo konstruojamo dvigubo dugno skersiniai. Remas turetu buti standartinis, siuo atveju fiato . Cia naujam taip raso cia
Žinutės: 574
Nuotraukos: 48
Prisijungė: 2012-09-21
oo, Robertai, kaip smagu, kad išsirinkot! Sveikinsiu, kai atvyks :B