Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Arvydas.I parašė:
Tuo pačiu norėjau pasiteirauti, gal kas nors iš Jūsų turite, tiek būdos, tiek bazės aprašymus.... Pardavėjas neturėjo, internete surasti taip pat nepavyko, o norisi žinoti visas smulkmenas:juokas:
Kreipkis į atstovus , jie arba turi arba gamintojo paprašo.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Marijus.K parašė:
Arvydas.I parašė:
Tuo pačiu norėjau pasiteirauti, gal kas nors iš Jūsų turite, tiek būdos, tiek bazės aprašymus.... Pardavėjas neturėjo, internete surasti taip pat nepavyko, o norisi žinoti visas smulkmenas:juokas:
Ka turi omenyje aprasymus? Ar tai instrukcijos ar tai kas nors kita, pvz is ko padaryta?
Taip aprašymus. 
Ten yra gan "gudrus kompas". Pav. vakar grįžtant užsidegė generatoriaus lemputė. Šiandien vėl viskas tvarkoje, rodo normalų krovimą. Viskas kaip ir ok. 
Bet, norėdamas paleisti variklį, turėjau pasinervinti. Atėjus ir bandant vesti, starteris "miręs". Aklai pajunginėjus kompą, variklis iš karto pasileido. Aš gi jau galvojau, kad vakar generatorius nebeveikė, akumai sėdo ir t.t.
Paleidus variklį rodo, kad vyksta normalus akumų krovimas, išjungus įtampa abiejuose akumumuose virš 13,5 V. Viskas kaip ir gerai.
Todėl norisi detaliai viską išsiaiškinti, o nebūti kaip "akla višta", atsitikus panašiai situacijai:baisu:

Robertas.M parašė:
Arvydas.I parašė:
Kvailas, bet man aktualus klausimas - kas Lietuvoje atstovauja Dethleffs kemperius? Google nesako:D
Dar kartą ačiū visiems už nuoširdžius sveikinimus....
Aš kažkaip dar ir pats nesupratau, kas įvyko:). Šeštadienį pamačiau skelbimą, sekmadienį 8.00 val. (kad niekas neaplenktų:D) jau buvau Gargžduose, o vakar jau parsivariau. 
Gerai tai ar blogai - pasimatys ateityje. Su senuoju kemperiu pravažinėjau beveik 11 metų... ir žnoma dar ilgai galėčiau juo naudotis - viskas su juo gerai, bet norisi gyvenime mažų permainų. Tikiuosi, kad šis taip pat tarnaus mažiausiai dešimtmetį.
Beje, savo pirmą kemperį MB100 Karmann, taip pat pirkau ilgai negalvodamas ir nesirinkdamas, o tik naudodamasis savo nuojauta.
Arvydas.I parašė:
Robertas.M parašė:
Arvydas.I parašė:
Kvailas, bet man aktualus klausimas - kas Lietuvoje atstovauja Dethleffs kemperius? Google nesako:D
Tai kad tu pardavėju ne tiek daug, "kelionių vynas, " "kemperių servisas" , Darius kaišiadorietis, kauniečiai regis jie ir atstovauja pavadinimo nepamenu, o vilniuje italu atstovai keli yra...kitu nežinau , bet tikiu kad yra ;)
Žinutės: 284
Nuotraukos: 2
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-02-06
Arvydas.I parašė:
Robertas.M parašė:
Arvydas.I parašė:
Kiek zinau , tai Kelioniu vynas yra pardaves ne viena Dethleffs. Bet kokiu atveju , jie tikrai suteiks informacija, nes jie ir skelbiasi , kad juos parduoda
Kiek as zinau, tai tik kelioniu vynas atstovauja Dethlefs. Jie tikrai bendrauja su gamintojais, nes kartu buvau ir as. Darius is Kaisiadoriu atstovauja Burstner, Kemperiu servisas Klaipedoje atstovauja Hymer , Niesmann Bichhof ir dar keleta kitu. Is principo jie gali atvezti bet ka. Techruna atstovauja Carthago. Daugiau yra kitu atstovu bet Lietuvoje pasidare tokia taisykle , noriu pigiai isigyti nauja kemperi, perku du ir gaunu dilerio teises. Tuo visas atstovavimas ir baigiasi. Nes rinkoje ir judejimo nelabai daug. Rimtesni atstovai gal Kelioniu vynas su Algimantu, Kemperiu servisas su Arunu Staliu, ir gal Darius is Kaisiadoriu. Manau Tau Algimantas pagelbes
 Nors tu instrukciju labai nesitikek, kiek pirkau nauju, jos labai kuklios ir visos labai panasios. Taigi gali vadovautis nuojauta arba kieno patirtimi. Manau daugiausia zmones mate kemperiu tie kur rasiau atstovai, i juos ir kreipkis. Sekmes
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Arvydas.I parašė:

Aš dėl to paties rašiau tiesiai gamintojui per jų puslapio kontaktinę formą (čia Roller team). Bandė bendrauti- prašė atsiųsti nuosavybės dokumentų kopiją, komplektaciją, foto. Darbą atlikau, nusiunčiau, tada jie dingo porai savaičių :D Vėl paklausus parašė, kad- ai neturim :D. Bendravimas atitiko kemperio lygį :baisu:
Šiaip siūlyčiau per lenkų dilerius bendrauti- kitas lygis.

Siaip mano praktika siuo klausimu irgi liudna. Kiek rasiau i ju kontaktines tas formas, nieks neatsakineja. Net dabar rasiau i tris kompanijas del lengvojo automobilio-tylu. Antras dalykas, kadangi turiu reikalu Vokietijoje, tai galiu pasakyti, kad atsakyti i Jusu laiska , jei jis rasomas pvz vadovui, yra normali preaktika per menesi laiko. Na nebent Jus jau esate bendrave telefonu ar panasiai. Niekas ten neskuba, visi darbai yra suplanuoti, ir el. laiskai kas diena neperziurinejami. Taigi reikia ten kantrybes. 
 Tiesa sakant as labai abejoju ar pavyks gauti tas instrukcijas, per bet ka. Tiesiog ju niekas nelaiko, nesandeliuoja ir dazniausiai tai atsviestu ir iristu lapu kruva . Be to kompiuteriu paneles, buitiniai prietaisai yra naudojami dvieju tik keliu gamintoju visuose kemperiuose , taigi jie neturetu skirtis. Pas mane isvis buvo sudetos kiekvieno prietaiso knygutes ir serviso knyga. Apie sienas, budas ir tt niekas nieko neraso. Del pacios masinos verciau kreiptis i Ford dileri. Manau daugiau pasakys. Be to, gamyklos labiau orientuotos i ateity o ne i tai kas buvo, ir dar kai garantinis laikotarpis pasibaiges.
Man kai prireikia po Niesmano pirkimo A.Štalis labai operatyviai ir geranoriškai padėjo, nepamenu ar turėjo ar gamintojo prašė, bet gavo greitai.