Home

Forumas

Tai kaip ir minejau, nedaug yra dileriu kurie is tiesu yra geranoriski ir pasisvente siam dalykui. Pabandyk gauti, kaip Tomas raso , kokiam italui. Beje paziurek, gal pas Arvyda panasi iranga vidaus kaip pas Tave, ir jei turi instrukcija , nesunkiai jam padesi. :)
Žinutės: 284
Nuotraukos: 2
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-02-06
O aš  net nustebes italais būtent  RIMOR . Radom itrūkusią šono praplatėjimo apdaila apie 5 mm , tai per dvi savaites atsiuntė naują .  Ko mes tikrai nesitikėjom. Aišku tai buvo garantinis ir atsiuntė atstovams , kad pakeistu. Ir į visus klausimus atsako dienos bėgyje. O iš FIAT atstovų Krasto auto, tai niekas  negalėjo atsakyti į  man rūpimus klausimus. Kauno atstovai tai išvis išsiganto , kai atvariau pasikeisti tepalus. Sako tokiu mes neremontavom   ir nežinom ar tilps, gal geriau važiuok į Vilniu.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Ačiū visiems už išsamius patarimus.
Pačios mašinos jau atsisiunčiau. Yra geras rusiškas portalas, ten sutėta praktiškai visų automobilių instrukcijos. Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad pas rusus , gerai paieškojus, praktiškai viską galima rasti:geras:
Tad dabar reikia tik būdos įrangos aprašymų.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Kol garantinis- kitas klausimas.
Dėl atsakymų greičio į email pas užsieniečius- Marijus teisus- normalu negauti atsakymo savaitę-dvi. Jei vokietį bandai paskubinti ir užduodi per kelis email kelis klausimus be eilės- gauni baną- išvis nustoja atsakinėti :D

Arvydai , jei imestum irangos foto i foruma, manau atsirastu pas ka panasi sumontuota ir kas jau naudojasi. Butu issiaiskinti paprasciau. Klubieciai manau padetu. Kitas dar variantas , bandyk ieskoti per tu gamintoju puslapi, apie kuria iranga nezinai. Pvz Truma yra daug instrukciju. Budos kazkokiu instrukciju kaip ir rasiau nesitikek. Is keturiu pirktu nauju kemperiu, nemaciau ir negavau ne vieno.
Reikia ne tik įrangos aprašymų, bet ir elektros išvedžiojimo schemų. Planuoju pasistatyti atgalinio vaizdo kamerą, bet nesinori pilnai visus naujus laidus tempti ir viską ardyti. Norėtųsi panaudoti jau esamus per belaidę įrangą, tiek kameros maitinimuo, tiek ir jos įjungimui/išjungimui. O kur geriausi pasijungti, patogiausia matosi schemoje.
Prie nauju neduoda jokiu schemu. Laidai dazniausiai per dugna tempiami arba per grindis. Sienose nemaciau kad vedziotu. Isskyrus buna paruosimas galinio vaizdo kameroms. Tai buna idetas vamzdis per kuri gali prasivesti laida, arba jis buna jau pravestas. Bet cia maciau naujesniuose modeliuose. Tai paziurek pas save gal yra. Vienas galas buna prie magnetofono pajungimo kitas prie galo kur kamera statosi. Sis reikalas mmaciau kad eina per lubas. 
Žinutės: 585
Nuotraukos: 1217
Koordinatės: 4
Arvydas.I parašė:
Reikia ne tik įrangos aprašymų, bet ir elektros išvedžiojimo schemų. Planuoju pasistatyti atgalinio vaizdo kamerą, bet nesinori pilnai visus naujus laidus tempti ir viską ardyti. Norėtųsi panaudoti jau esamus per belaidę įrangą, tiek kameros maitinimuo, tiek ir jos įjungimui/išjungimui. O kur geriausi pasijungti, patogiausia matosi schemoje.
Arvydai, aš buvau įsirengęs belaidę kamerą, bet atsisakiau, nes vaizdelis nekoks- trūkčioja, mirga. Teko panaudoti laidus. Dabar gerai.
Žinutės: 614
Nuotraukos: 617
Koordinatės: 2
Prisijungė: 2012-10-03
Renius.L parašė:
Arvydas.I parašė:
Arvydai, aš buvau įsirengęs belaidę kamerą, bet atsisakiau, nes vaizdelis nekoks- trūkčioja, mirga. Teko panaudoti laidus. Dabar gerai.
Pas mane kamera buvo, bet be parktroniko man nejauku. Parsisiunčiau iš aliexpreso belaidį parktroniką kažkur iki 20 eur, veikia nepriekaištingai.   Yra kartu ir su kameromis, gal verta pasidomėti, gal kas turi patirties.
"Kelionių vynas" atsiuntė detalų 166 pus. kemperio aprašymą aprašymą.  
Dabar turiu jau viską ir būdos, ir auto aprašymus. Ačiū visiems už patarimus.
Gaila tik, kad ten nėra el. instaliacijos schemų, bet, manau, kaip nors susiorentuosiu pats:)