Home

Forumas

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Tik ginčuose ir diskusijose gimsta tiesa. Ačiū, kad dalinatės!
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-24
Dainius.D parašė:
Tik ginčuose ir diskusijose gimsta tiesa. Ačiū, kad dalinatės!
:geras:  
Tiesiog viena yra tai, kad smagu kalbetis su zmogum kuris turi panasu gargara, t.y dideli kemperi. Antra , jo pirkinys yra tas kemperis , del kurio man zmona iskele ultimatuma. Nuvaziavom i gamykla, buvau issirinkes modeli su dviem asim gale Fiat sasi. Ilipom i ji, pamatem naturoj, tada kilo mintis pereiti visu modeliu ekspozicija. Ir cia mano zmona pareiske, kad jei nori kad ji vaziuotu, tai maziausias modelis turetu buti sis, t.y toks koki nusipirko Liudvikas. Va , tai as ji labai ziurejau, o paskui dar paugejau ir gavosi taip kaip gavosi.
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Marijus.K parašė:
Ka turi omeny? Cia blogai ar gerai?
Tai aisku kat gerai.
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Prisijungė: 2012-10-10
Puiki tema, dėkui visiems, kas dalijasi patirtimi! :hi:    Žiūrėk, gal kada ir pravers... :)
P.s. Arvydai, sveikinu su pirkiniu! Tai yra labai panašu į mano kemperio viziją... 
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Gintaras.K parašė:
Puiki tema, dėkui visiems, kas dalijasi patirtimi! :hi:    Žiūrėk, gal kada ir pravers... :)
P.s. Arvydai, sveikinu su pirkiniu! Tai yra labai panašu į mano kemperio viziją... 
Ašiū.... Ar tikrai tokio norėtum, nes tik dvi miegamos vietos:driving:
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Prisijungė: 2012-10-10
Arvydas.I parašė:
Gintaras.K parašė:
Ašiū.... Ar tikrai tokio norėtum, nes tik dvi miegamos vietos:driving:
Kad užtenka tų vietų... Vaikis užaugo, o su giminėm ar draugais susitikti ir kitų vietų yra :)
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
O mes kaip tik pagalvojam kartais, kad kaip gerai butu jei kokie draugai kartu butu, tiek įspūdžių kelionėse,  norisi pasidžiaugti čia ir dabar. Nors dabar ekipažas pilnas , vaikai, kad ir paauga , bet ne visi atsisako važiuoti :) ilgai taip nebus .
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Robertas.M parašė:
O mes kaip tik pagalvojam kartais, kad kaip gerai butu jei kokie draugai kartu butu, tiek įspūdžių kelionėse,  norisi pasidžiaugti čia ir dabar. Nors dabar ekipažas pilnas , vaikai, kad ir paauga , bet ne visi atsisako važiuoti :) ilgai taip nebus .
Nu pas Tave visai kitas reikalas, kai kemperis didelis ir su atskiru "svečių kambariu":D
Žinutės: 423
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Sveiki, o kokia Jusu nuomone apei Tabert gamintoja?