Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
O jis ir kemperius gamina? Internete randu tik priekabas
Bent anksciau tai buvo priekabu Mersas. Gerai nepamenu ar ne Hymer grupei priklauso.
Žinutės: 423
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Cia is senesniu modeliu, gal dabar ir nebegamina, bet kiek senesniu sziurejau, tai ispudi paliko, cia apie 1998-2003 metus, dar Flair toks buvo, autobusu tipo gamino...
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Taip- Merso lygio. Gamino ir kemperius, tarkim Tabert Europa. Vėliau berods patapo Weinsberg. Berods ta Europa buvo be siūlių stoge- toks bliūdas, ant viršaus užmaunamas- patikimas reikalas.

Tabert gamina ir siandien. Dusseldorfe tikrai buvo. Weinsberg sena firma. Tiesa sakant nezinau uz ka vertinama. Jei gerai menu Karmann gamino kokona be siuliu. Is esmes tai vienintelis kemperis kurio buda vienalyte. Tik tikrai nepamenu ar tai Karmann.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Visai be siūlių, monokokas:
Teisingai. Sumaisiau.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Marijus.K parašė:
Tabert gamina ir siandien. Dusseldorfe tikrai buvo. Weinsberg sena firma. Tiesa sakant nezinau uz ka vertinama. Jei gerai menu Karmann gamino kokona be siuliu. Is esmes tai vienintelis kemperis kurio buda vienalyte. Tik tikrai nepamenu ar tai Karmann.
Taip mano senasis MB100 Karmann be siūlių kampuose. Tik pats kemperio centras - aliumininė plokštė (geras ekranas CB antenai).  Superinis reikalas - stantumo ir hermetiškumo suteikia papildomo. 
Žinutės: 457
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-07-01
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Taip mano senasis MB100 Karmann be siūlių kampuose. Tik pats kemperio centras - aliumininė plokštė (geras ekranas CB antenai).  Superinis reikalas - stantumo ir hermetiškumo suteikia papildomo. 
Arvydai,kaip suprantu cb antena ant stogo veziodavaisi,o kaip del aukscio?Man problema,kad neturiu kur antenos normaliai uzdeti,o ant sparno silpnokai traukia..

Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Arvydai,kaip suprantu cb antena ant stogo veziodavaisi,o kaip del aukscio?Man problema,kad neturiu kur antenos normaliai uzdeti,o ant sparno silpnokai traukia..

Pas mane uzdeta ant stogo. Ji trumpa, bet traukia puikiai. Galvoju kad bendras aukstis gaunasi didelis, nes kemperis aukstas