Parašyta: 2017-02-03 21:10:38
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Marijus.K parašė:
Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Tabert gamina ir siandien. Dusseldorfe tikrai buvo. Weinsberg sena firma. Tiesa sakant nezinau uz ka vertinama. Jei gerai menu Karmann gamino kokona be siuliu. Is esmes tai vienintelis kemperis kurio buda vienalyte. Tik tikrai nepamenu ar tai Karmann.
Taip mano senasis MB100 Karmann be siūlių kampuose. Tik pats kemperio centras - aliumininė plokštė (geras ekranas CB antenai). Superinis reikalas - stantumo ir hermetiškumo suteikia papildomo.
Arvydai,kaip suprantu cb antena ant stogo veziodavaisi,o kaip del aukscio?Man problema,kad neturiu kur antenos normaliai uzdeti,o ant sparno silpnokai traukia..
Pas mane uzdeta ant stogo. Ji trumpa, bet traukia puikiai. Galvoju kad bendras aukstis gaunasi didelis, nes kemperis aukstas
Pas mane gamyklinis aukstis 2,90,bet buvo daiktadeze su kuria jau 3,20 berods.Nuemiau ja,nes su savo svoriu nemazu nenorejau laipioti ant stogo,bet ir vaziuoti kazkaip nejauku budavo.Turiu antena metrine,bet jau butu tragedija.Kokia Tavo antena aukscio buvo ,Marijau?
Paskutinis pakeitimas: 2017-02-03 21:15:35
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Tabert gamina ir siandien. Dusseldorfe tikrai buvo. Weinsberg sena firma. Tiesa sakant nezinau uz ka vertinama. Jei gerai menu Karmann gamino kokona be siuliu. Is esmes tai vienintelis kemperis kurio buda vienalyte. Tik tikrai nepamenu ar tai Karmann.
Taip mano senasis MB100 Karmann be siūlių kampuose. Tik pats kemperio centras - aliumininė plokštė (geras ekranas CB antenai). Superinis reikalas - stantumo ir hermetiškumo suteikia papildomo. Antenos ilgis 1,5 m 
Arvydai,kaip suprantu cb antena ant stogo veziodavaisi,o kaip del aukscio?Man problema,kad neturiu kur antenos normaliai uzdeti,o ant sparno silpnokai traukia..
Kelis kartus Prancūzijoje reikėjo pasukti į horizontalią padėtį, bet kadangi naudojau spec. veržlę su ausytėmis ir ant kemperio buvo kopetėlės, tai tąa procedūra užimdavo apie 1 min. Traukė neblogai.
Nesugalvoju, kaip ir kur reikės naujame kemperyje anteną tvirtinti
Parašyta: 2017-02-03 21:18:16
Visas kemperis su antena sudarė apie 4,5 m auksčio
Parašyta: 2017-02-03 21:20:18
Arvydas.I parašė:
Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Taip mano senasis MB100 Karmann be siūlių kampuose. Tik pats kemperio centras - aliumininė plokštė (geras ekranas CB antenai). Superinis reikalas - stantumo ir hermetiškumo suteikia papildomo. Antenos ilgis 1,5 m 
Kelis kartus Prancūzijoje reikėjo pasukti į horizontalią padėtį, bet kadangi naudojau spec. veržlę su ausytėmis ir ant kemperio buvo kopetėlės, tai tąa procedūra užimdavo apie 1 min. Traukė neblogai.Nesugalvoju, kaip ir kur reikės naujame kemperyje anteną tvirtinti
As jau praeita vasara norejau deti ant stogo,bet kazkaip pagailo aliumini stoga grezioti.O ta ant sparno su magnetu nusisukdavo nuo vejo.
Parašyta: 2017-02-03 21:22:29
Mano antena nera didele, kokiu 30-40 cm. Su kemperiu gaunasi kad kai pro 3.5 lendu, antena siekia. Tai atsargiai pravaziuoju. Kol kas pameciau tik plastmasini galiuka nuo virsunes. Taciau tai jokios reiksmes kokybe neturi.
Paskutinis pakeitimas: 2017-02-03 21:33:18
Marijus.K parašė:
Mano antena nera didele, kokiu 30-40 cm. Su kemperiu gaunasi kad kai pro 3.5 lendu, antena siekia. Tai atsargiai pravaziuoju. Kol kas pameciau tik plastmasini galiuka nuo virsunes. Taciau tai jokios reiksmes kokybe neturi.
Jei stogas aliumininis, antenos ilgis nebeturi liamemos reikšmės. Jei plastmasinis, ir antenos ilgis negelbsti. Kitus gal ir girdėsi, bet tavęs ne
Parašyta: 2017-02-03 21:32:37
Reiks bandyt siemet kazka konstruoti.Per stoga eina ragai tokie,tai gal prie ju suksiu.
Parašyta: 2017-02-03 21:35:02
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Jei stogas aliumininis, antenos ilgis nebeturi liamemos reikšmės. Jei plastmasinis, ir antenos ilgis negelbsti. Kitus gal ir girdėsi, bet tavęs ne
Tai galima ir labai trumpa antena ant aliumo deti ir gaudys gerai?Ar teisingai supratau?
Parašyta: 2017-02-03 21:36:12
Giedrius.Š parašė:
Reiks bandyt siemet kazka konstruoti.Per stoga eina ragai tokie,tai gal prie ju suksiu.
Aš panašiai ir buvau pritaisęs, be grežiojimų. Su aliumininiu stogu antenos masę buvau sujungęs viela, per veržlę
Parašyta: 2017-02-03 21:42:14
Kiek as esu susidures: pas mane is gamyklos ties abiem antenos sumontuotos ant stogo metalines plokstes koki 20 ant 20. Ir racijai ir radijui. maciau kemperistai ant stogo kopeciu montuoja, sake puikiai veikia. Tik reikia graziai pasidaryti. Kitas zmogus sake kad yra dabar antenos, kuriom nereikia metalinio pagrindo. Pirko Alte, sake veikia puikiai. Dabar tas kemperi turi siaulietis Darius motokrosininkas. Modelis Buerstner dviasis ilgas . Pavasari tureciau ji sutikti, galiu del smulkesnes info paimti telefono numeri.