Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Giedrius.Š parašė:
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:

Mano antena nera didele, kokiu 30-40 cm. Su kemperiu gaunasi kad kai pro 3.5 lendu, antena siekia. Tai atsargiai pravaziuoju. Kol kas pameciau tik plastmasini galiuka nuo virsunes. Taciau tai jokios reiksmes kokybe neturi.
Jei stogas aliumininis, antenos ilgis nebeturi liamemos reikšmės. Jei plastmasinis, ir antenos ilgis negelbsti. Kitus gal ir girdėsi, bet tavęs ne
Tai galima ir labai trumpa antena ant aliumo deti ir gaudys gerai?Ar teisingai supratau?
Antenos ilgis gaudimui (priėminui) turi daugiau įtakos, siuntimui, daugiau įtakos turi stogas, spinduliuojantis radio bangas. Antena turi būti suderinta (pagal ilgį) su spinduliuojančiu stogu. Kainuodavo 10 Lt.
Antenos instaliacija Apie tai buvo kalbėta diskusijose
Žinutės: 13
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-03
Arvydai, sveikinu su pirkiniu..Labai jau mielas komplektukas ir artimas mano svajonių kemperio filosofijai.Turėtų su šiuo varikliu būti miklus ir patogus:)
Marijus.K parašė:
Kiek as esu susidures: pas mane is gamyklos ties abiem antenos sumontuotos ant stogo metalines plokstes koki 20 ant 20. Ir racijai ir radijui. maciau kemperistai ant stogo kopeciu montuoja, sake puikiai veikia. Tik reikia graziai pasidaryti. Kitas zmogus sake kad yra dabar antenos, kuriom nereikia metalinio pagrindo. Pirko Alte, sake veikia puikiai. Dabar tas kemperi turi siaulietis Darius motokrosininkas. Modelis Buerstner dviasis ilgas . Pavasari tureciau ji sutikti, galiu del smulkesnes info paimti telefono numeri.
Būtų įdomu susipažinti su tokios antenos charakteristikomis, nes man taip pat galvosukis kur susimontuoti CB antena, kai kemperio stogas va toks:
o metalo tik truputis priekinėje dalyje:D

Matas.W parašė:
Arvydai, sveikinu su pirkiniu..Labai jau mielas komplektukas ir artimas mano svajonių kemperio filosofijai.Turėtų su šiuo varikliu būti miklus ir patogus:)
Ačiū, man irgi patiko, kai tik pamačiau skelbimą:)
ir as turiu problema , nusipirkau kemperi o kur antenu kabeli prakist nerandu, stogo greziot nesinori o CB toks reikalingas ypac lenkuos,kad kur ant susarkos neuzsijot.......

as musiet jas montuosiu apsauginiuos lankuos priekija
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
Kiek as esu susidures: pas mane is gamyklos ties abiem antenos sumontuotos ant stogo metalines plokstes koki 20 ant 20. Ir racijai ir radijui. maciau kemperistai ant stogo kopeciu montuoja, sake puikiai veikia. Tik reikia graziai pasidaryti. Kitas zmogus sake kad yra dabar antenos, kuriom nereikia metalinio pagrindo. Pirko Alte, sake veikia puikiai. Dabar tas kemperi turi siaulietis Darius motokrosininkas. Modelis Buerstner dviasis ilgas . Pavasari tureciau ji sutikti, galiu del smulkesnes info paimti telefono numeri.
Būtų įdomu susipažinti su tokios antenos charakteristikomis, nes man taip pat galvosukis kur susimontuoti CB antena, kai kemperio stogas va toks:
o metalo tik truputis priekinėje dalyje:D

Tai kiek suprantu, Tau is manes reiktu tu kontaktu, kad galetum susisiekti? Nors siaip as zinau kad jis piko Alte, berods Siauliuose. Pabandyk pasiklausti. Pasak jo tai antenai nereikia metalo. Pas ji buvo sumontuota viduje , spinteleje.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Kaip norim taip, bet kas jau apie radio bangas , tai antenas montuoti spintelėje ir dar kemperio viduje visai netikslinga, kas abejoja tai su kambarine tv antena namuose galite pasižaisti, gal ten koks atvejis kai labai gaila kemperi gręžioti, kokiu stiprintuvų primontavus ką nors ir turėsi, bet fizika reikalas konkretus  , stebuklų nebūna.
Sakau, ta ka sake man tas zmogus. Nes as buvau susidures su ta problema, jis dziaugesi rades sprendima. Kaip veikia negaliu pasakyti. Pas mane padaryta kaip rasiau anksciau. O ir ant stogo priklijuoti sandariai metaline plokstele ir prie jos pritvirtinti antenas, nematau dideles problemos.
Robertas.M parašė:

Kaip norim taip, bet kas jau apie radio bangas , tai antenas montuoti spintelėje ir dar kemperio viduje visai netikslinga, kas abejoja tai su kambarine tv antena namuose galite pasižaisti, gal ten koks atvejis kai labai gaila kemperi gręžioti, kokiu stiprintuvų primontavus ką nors ir turėsi, bet fizika reikalas konkretus  , stebuklų nebūna.
Šią tiesą įsisavinau dar mokyklos laikais - radio būrelyje:hi: 
Daugiau info, kaip turėtų kontaktuoti antena su stogu čia