Home

Forumas

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Aplink pasaulį kemperiuku už 3000 .... tada kuo mažesnis, kad lengviau būtų buksiruoti :) Be to manau neapsieisi. Su senuko dalimis lengva nebus. Ypač Fiat. Tada jau MB geriau. Kita vertus pigus gerai- negaila bus palikt ir kažką kito tolimesnei kelionei įsigyt.
Žinutės: 9
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2017-07-25
Na va man irgi mersas atrodo patikimiau. Bet pravaziavau su ducato tai pats vaziavimas laboau kaip lengvosios masinos. Viskas easy. O merse ir garsiau kas nieko tokio bet pats vaziavimas kaip du gazialka atrodo sankaba begiai labai tokie nzn pats riciagas atrodo speji begi su saujstu bliude aisku veikia. Bet ner tokio standaus judejimo kaip naijesnese masinose (arba kaip fiate) kiek cia idonu susidevejino ir kiek senumo reikalas. Dar del marsuto labai nesidomejau. Daugiau kelyje ziuresiu. Bet kai busvtransportas tada zinoma pabendraut galesim ir apie marsutus. Mes dat su suniu keliausim tai dar aibe niuansu prisideda.. bet del merso. Galvoju varyt ji i servisa ir tada galesiu blaiviau ivertinti automibilio bukle. Nes dabar atrodo kaip gazialka bet jausmas sako kad patikima. Nors ducato nepaleidzia minciu savo vairavimo kokybe. Bet vat tvarumas kely nzn
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Gazialka ne dėl to, kad MB ar FIAT.
Viskas nuo konkretaus automobilio priklauso.
Žinutės: 37
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2017-06-18
Dainius.D parašė:
Aplink pasaulį kemperiuku už 3000 .... tada kuo mažesnis, kad lengviau būtų buksiruoti :) Be to manau neapsieisi. Su senuko dalimis lengva nebus. Ypač Fiat. Tada jau MB geriau. Kita vertus pigus gerai- negaila bus palikt ir kažką kito tolimesnei kelionei įsigyt.
Va va, teisingai sakot, reik pirkt kuo pigesni tokiai kelionei, kad galetum nusisukti numerius ir vin lentele ir liktu pinigu bilietui namo
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Sveiki visi, pradejau naujo namo paieskas.Mano senasis vakar isvyko i Alicante.Buciau dekingas jei kas nors pasidalintu nuorodomis- kur vertetu pasniukstineti, gal kas nors kur nors mate vertus demesio variantus ir t.t. biudzetas apie trisdesimt.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Aš žiūrėčiau čia CM pernai kiek važinėjau tai šitie iš mano matytu buvo padoriausi, buvau ir paradaise ir kitose smulkesnėse ir pas privatininkus, žinoma visu neapvaževau, gal tau geriau seksis :D
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Robertas.M parašė:
Aš žiūrėčiau čia CM pernai kiek važinėjau tai šitie iš mano matytu buvo padoriausi, buvau ir paradaise ir kitose smulkesnėse ir pas privatininkus, žinoma visu neapvaževau, gal tau geriau seksis :D
Aciu Robertai ziuresiu.
Labai geras metas ziureti kemperi, kol nera pavasarines psichozes pirkti. Paziurek, manau gal ir Lietuvoje gali kas ispulti padoraus.Pasideresi ir turesi koki kemperiuka.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Lietuvos tikrai nereikėtų atmesti iš paieškos. 
Aš taip pat galvojau, kad teks važiuoti į Vokietiją, o gan atsitiktinai pavyko įsigyti Lietuvoje su labai maža rida ir daug pigiau nei Vokietijoje.
Šių metų kelionėje į Portugaliją (virš 11000 km) neišryškėjo jokių paslėptų defektų.
Pavyzdziu ne vienas. Ir pats Arvydai, ir Dainius, galu gale ir mes pardaveme kemperi uz tikrai gera kaina. Taip yra todel kad gali koki nori tvarkingumo kemperi turet, vokietis labai sunkiai i Tave ziuri, nes tu jam nepatikimas. O Lietuvoje niekas nemoka tiek kiek dauguma Mobile.de uzsirase. Tenka konkuruoti su gerokai patrintais. Taigi is esmes paieskijes tikrai gali rasti gera varianta. TIk reikia pamedzioti.