Zinot, man daug silciau jei kreiptumetes i mane tu.

Antra as neskaiciau sitos temos, taciau laikausi nuomones: Pirma: visu kemperistu svajone yra visiskai integruotas kemperis, nes tiesiog daugiau erdves , patogumo ir tt. Nors sudauzius tai kainuos daugiau pinigu remontui. Antra: niekada nepritariau Tomo nuomonei del Mercedes Sprinter bazes, nes tai mazuma kemperiu segmente. Ji labai brangi lyginant su Fiat ar Iveco, Ford. Ji tiesiog brangiausia. Daugelis gamintoju vengia ja naudoti kaip baze. Bent pagrindine baze. Neteisinga lyginti mikroautobusa, kuris pravaziuoja per metus 300 tukst kilometru, su kemperiu kuris nenuvaziuoja per gyvenima tiek. Vidutiniskai Europos kemperistas per metus nuvaziuoja iki 10 tukst km. Tai max. Realiai mes ( bent jau as savo versluose) perku masinas kurioms iki 200 tukst km nereikia ypatingu remontu.Ir tai kalba apie visus gamintojus. Apie mikroautobusu rida nera ka ir kalbeti. As nekalbu apie didziuju kemperiu bazes. Siais metais kazkaip dingo MAN baze, atsirado Mercedes baze. Kazkas ivyko. Info dar neturiu. Po Dusesldorfo gal zinosiu. Fiat , Iveco ford tikrai yra lieka. Ford labai ekonomiska baze. Bedu jie turejo su motorais, tegu komentuoja zinovai. Kazkas su voztuvais ar cilindrais ar panasiai. Kalbant apie kabina, turiu savo mintis, kurias issakiau Robertui, Dainiui ir kazkam kitiems kas klause. Jei Jums idomu, prisesiu , pratesiu. Matau , nauju kemperiu isdestymuose siek tiek naujoviu. Visi tempia prie verslo ir bendravimo. Pas daugeli gamintoju atsirado apskritas stalas gale, virstantis i lova. Gal galima nusirasyti imonei, kaip verslo automobili, ar tinka kelionems , Jums spresti. Tos naujoves nuoroda imetu. Jei tai siulo tokie gamintojai kaip
Carthago , manau tai rimta dviem zmonems, geram bendravimui su draugais ir gerai emocijai.

Tendencijos tokios. Jei noresite, bus idomu, galesim testi...