Robertai, ačiū už komentarus, atkreipsiu dėmesį į tai apie ką anksčiau nepagalvojau
Man irgi netrugdo laipiojimas per artimiausią žmogų

Vat tik alkovos taip stipriai nemyliu

Dėl pokyčių tai taip, būtų nelogiška daryti pokytį į niekur ar blogiau

---
Marijau, dėkui! Tikrai reiks atkreipti dėmesį į garažo ir miegamojo aukščio santykį.
Dėl 7 m., vienas mūsų dabartinio kemperio privalumų, man asmeniškai, galimybė jį labai nesunkiai parkuoti praktiškai bet kur (6 m.), lengvosioms skirtose vietose. Bet čia kaip teisingai paminėta - reikia stipriai pergalvoti, kiek tas kemperio ilgis jautrus klausimas. Vis tik, dažniausiai lankomi gamtos objektai, nedideli miesteliai. Ir galiausiai - kadangi pati vengiu parkavimo ir vairavimo miestuose, tai dėl galimo ilgio reik palikt spręsti pagrindiniam vairuotojui
Dar klausimas kiek kelių užsidaro lankant miestelius, kur draudžiamas eismas transportui daugiau nei 3,5 t.
Dėl šaldytuvo - iš LT maisto nesivežam, bet poreikis apsipirkti trejetui (ar max kiek įmanoma) dienelių ir dingti iš civilizacijos dažnas. Didesnio šaldytuvo pliusas būtų komfortas nežaisti lego su maisto produktais ir patogiau naudotis įrenginiu. Mėgstam gamintis iš vietos produktų

Būtų įdomu sulaukt daugiau nuomonių šitu klausimu, gal tikrai čia mano tik įsivaizduojamas patogumas?

Pravažumo prasmė atsiranda važinėjant wildcampint, ką mes darom noriai ir dažnai, tas reiškia žvyrkelius, nelygų kelią, duobes, staigius pakilimus ir pan.
Galvojam apie dėvėtą variantą. Su mūsų keliavimu, kaip kažkada Robertas rašė - kuo mažiau kemperis atkreipia dėmesį ir atrodo wow, tuo geriau

Mačiau nemažai skelbimų, kur atvirkštinis variantas - vidus lyginant su išore atrodo smarkiai prasčiau
Dėkui už mintis, reiks dar grįžt persiskaityt