Parašyta: 2017-10-02 23:10:14
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Dainius.D parašė:
Stogo ir sienų - karkasas bendras. Ne vien putos jį suriša. Taigi sandarink ir būk ramus.
Dainius teisus. Tikrai gali buti ramus, juolab, tai orginalus ,ne savadarbis kemperis. Beje, galiu pasakyti , jog is geru ranku nupirkai. Vaziuokle ir variklis tai turi buti super. Seimininkas labai priziuri savo technika. Jis nupirko MB pries kokius 6 metus is Vilniaus is zmogauss kuris statesi nama ir gyveno jame, nevazinejo sake apie 3-4 metus . O draugas pirko kad vandens motocikla arba keturacius nusitempti prie ezero. Tolimiausia kelione buvo i Jurmala . O taip tik prie ezeru Dzukijoj ir Palanga keleta kartu. O kokius 2 ar 3 metus net nevaziavo niekur. Stovejo. Buvau duju baliona paskolines ta kuri Tau sake kad reikia grazinti kai nupirkai jis man grazino. Kiek pamenu tai ir vidus tvarkingas. Manau geras pirkimas. O tas rudis tiktai kosmetiskai pasitvarkyk bus gerai. Jos ir yra nuo stovejimo.

Parašyta: 2017-10-03 00:16:27
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Puiku, jei bus taip, kaip klubiečiai sako

Savo laiku ne vienus metus dirbau VISI (dabar Gedimino technikos)metalinių konstrukcijų katedroje. Teko susidurti su įvairiomis surudijusiomis konstrukcijomis, bandant jų tolesnį tinkamumą eksplotacijai. Prisižiūrėjau visko. Kai ko geriau ir nepasakoti....
Iš nuotraukų matyti, kad metalas jau "išputojęs". Tokios sudūrimo vietos, paprastai byra tik prisilietus. Manau, būtent dėl to meistrai pasakė, kad "nes jei normaliai keisti, tai gali visokių probem su kėbulu rastis ir jau išardęs turėsi daug parkių"
Parašyta: 2017-10-03 16:34:26
Žinutės: 9
Prisijungė: 2017-07-25
liuks, dabar tik geresnio oro kelių dienų sulaukt reik, arba turit minčių kur 3m aukščio mersiuką galiu įvaryt. nelabai užfiksavau tokių laisvai prieinamų patalpų Vilniuje

Parašyta: 2017-10-05 11:05:39
Žinutės: 9
Prisijungė: 2017-07-25
Valius.V parašė:
Dainius.D parašė:
Stogo ir sienų - karkasas bendras. Ne vien putos jį suriša. Taigi sandarink ir būk ramus.
Dainius teisus. Tikrai gali buti ramus, juolab, tai orginalus ,ne savadarbis kemperis. Beje, galiu pasakyti , jog is geru ranku nupirkai. Vaziuokle ir variklis tai turi buti super. Seimininkas labai priziuri savo technika. Jis nupirko MB pries kokius 6 metus is Vilniaus is zmogauss kuris statesi nama ir gyveno jame, nevazinejo sake apie 3-4 metus . O draugas pirko kad vandens motocikla arba keturacius nusitempti prie ezero. Tolimiausia kelione buvo i Jurmala . O taip tik prie ezeru Dzukijoj ir Palanga keleta kartu. O kokius 2 ar 3 metus net nevaziavo niekur. Stovejo. Buvau duju baliona paskolines ta kuri Tau sake kad reikia grazinti kai nupirkai jis man grazino. Kiek pamenu tai ir vidus tvarkingas. Manau geras pirkimas. O tas rudis tiktai kosmetiskai pasitvarkyk bus gerai. Jos ir yra nuo stovejimo. 
Rankos gal ir geros iš kurių pirkau, bet rezultate reikiamų darbų kiekis išaugo kokius 5 kartus

ir važiuokle reikia tvarkytis ir prie variklio yra reikalų, šiaip visokių smulkmenėlių kurių gal net ir nepastebėjau pirkdamas. Bet kažkaip nesiparinu, tik tiek, kad išlaidų yra daugiau nei galiu leist ir truputi stringa pasiruošimas kelionei