Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Akvile.P parašė:
Patriusimo as nebijau isvis... Pirmine mintis isvis buvo pirkt nudrozta priekaba ir isirengt ja patiem... (Mes tokie statybu ligoniai esam.... Tai man dabar lomkes prasidejo tuo klausimu... Nes daugiau maziau pasibaigem visur viska :)
Tai va su tuo irengimu as nebijau visiskai... Mane kempery baugina ta masinine dalis, nes cia jau as visiskai nieko, o vyras irgi ne prie masinu.... Tai paciam krapstytis nepavyks.... 

Vistiek jauciu kad pradesim nuo priekabos.... O paskui bus matyt....

Na, prasysimes i susitikima :) 

Automobili vistiek nera geriau kaip žinančiam ir turinčiam tam sąlygas patikėti, o štai "budelę" tai tikrai nereikia bijoti tvarkytis, kieno koks reikalas kaip jus ją pasidarysite , svarbu jums gerai. O remontui tinka daug kas iš senukų ar reklamai gaminti naudojamu medžiagų, va foto kaip anglai kemperius pasidaro ir krovininio autobusiuko: 
Kai matysi klubo nuotraukas, čia visokio gėrio primesta kokiais namais žmonės keliauja.
Eik Tu sau. Reikia supazindint su vienu siaulieciu. Rastumete bendru kalbu. :) Tas klausia per viena susitikima, kurio kemperio isibegejimas iki 100 geriausias. Pasakiau kad vienintelis Niesmann dare bandymus Niurbungringe, tai sake ziures. Jis su Fiat dideliu kemperiu sake 160-170 lekia. Tai manau pasidalinti patirtimi iseitu. :)
Žinutės: 119
Nuotraukos: 248
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-10-12
Kelto bilietukai automobiliui su priekaba didesni už kemperio. Labai jau daug papildomų mokamų ilgio metrų gaunasi. O max. greitis tik Lietuvoje 90km/h. Kitose šalyse dažniausiai 70, kai kur 80.
Žinutės: 30
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2017-08-09
Mes 100 su priekaba be jokiu problemu vaziavom.... Kuro sanaudo 4l padidejo...  Bet siaip 90 pats tas...priekaba nebuvo ta mazoji... 
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Marijus.K parašė:
Eik Tu sau. Reikia supazindint su vienu siaulieciu. Rastumete bendru kalbu. :) Tas klausia per viena susitikima, kurio kemperio isibegejimas iki 100 geriausias. Pasakiau kad vienintelis Niesmann dare bandymus Niurbungringe, tai sake ziures. Jis su Fiat dideliu kemperiu sake 160-170 lekia. Tai manau pasidalinti patirtimi iseitu. :)
Man dar toli iki jo :D Daugiau kaip 150 nevažiuoju, labai tąsyt į šonus pradeda.

Akvile.P parašė:
Mes 100 su priekaba be jokiu problemu vaziavom.... Kuro sanaudo 4l padidejo...  Bet siaip 90 pats tas...priekaba nebuvo ta mazoji... 
Tai greiti viršyti viskas ok, o kad vaikas nueis iš kampo į kampą bijote?

Pirma kelione su priekaba su nedapustom padangom važiavau ( vietoje 4,5 buvo 2,5 kaip normalioje mašinoje) tai priekaba  šokinėjo kaip pink pongo kamuoliukas , buvo tikrai nejauku kol susipratau kame reikalas, bet išmokau važiuoti lėtai :B
Žinutės: 30
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2017-08-09
As slykstus sturmanas... Pamatau 100 ir bambu diedui kad nelektu...  O 90... Na optimalus maximalus greitis ;)
Egidijus.K parašė:
Kelto bilietukai automobiliui su priekaba didesni už kemperio. Labai jau daug papildomų mokamų ilgio metrų gaunasi. O max. greitis tik Lietuvoje 90km/h. Kitose šalyse dažniausiai 70, kai kur 80.
As irgi Vokietijoje vaziavau 80 ir stebejau kaip mane visi lenkia. Paskui ir as iki 100 padidinau. Niekas nesikabineja del to. Svarbu saugumas. Pajauti kad taso ir nusimeti, kaip Tomas raso.
Marijus.K parašė:
Egidijus.K parašė:
As irgi Vokietijoje vaziavau 80 ir stebejau kaip mane visi lenkia. Paskui ir as iki 100 padidinau. Niekas nesikabineja del to. Svarbu saugumas. Pajauti kad taso ir nusimeti, kaip Tomas raso.
Man baisus staigus veju gusiai, ar kad ir pralenkianti fura, kai sumeto netikėtai, o kai po truputi taso ir gali suvaldyti , tai ten kaip nors, gali pristabdyti . 
Ne, nereikia lekti. Jei lekti, sedi i BMW ar Porsche, greitis neribojamas ir leki. Kemperis ne tam. Niekur nenuleksi.